A

Onbaşı
01 Şubat 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
357114 Gün Cezalı
355806 gün 16 s. 37 dk.
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Rival 710 Mouse orta tuşa tıkladığımda fazladan 1 kere daha tık algılıyor
Örneğin sekme kapatırken üst üste 2 sekme kapatıyor tek basmama rağmen. Bunu kendim çözebilir miyim yoksa garantiye mi gitmeli?
A
5 yıl
Rampage RMS G8 hoparlör jak girişiyle çalıştırınca parazit-cızırtı yapıyor
Usb ile çalıştırırsam sorunum çözülür diye düşünüyorum ama yine de bu sorunu çözmem lazım. Hoparlörün radyosunu kullandığımda cızırtı falan gelmiyor. Jak girişi takınca ve sesi açınca geliyor. Kulaklığı aynı girişe taktığımda sorun olmuyor. Hoparlörü Mediamarkttan sıfır aldım. Sorun ne olabilir?
A
5 yıl
Torrent\u0027ten indirdiğim oyunu kurmaya çalıştım sonra sildim fakat yer açılmadı
Arkadaşlar ben 20 gb yerim varken, 12 gb lik bir oyunu indirmeye çalıştım. rar dan setup ı açana kadar her şey normal. rar dan setup ı açmak için çift tıkladım dosya ayıkladı ve setup açıldı. Bunu yaparken 8 gb yerim kaldı ve setup ı tamamlamak için 13gb daha istedi. 21 gb lik oyun sildim steam'den ve yeniden dene dememe rağmen setup ı yapmadı ben de kapattım ve sonrasında tekrar rar dan çift tıkladım yine ayıkladı setup ı açtı. Ve yine setup ı tamamlayacak yerim kalmadı. sildim oyunla alakalı bütün dosyaları ama bu işe başlarken 18 gb olmasına ve sonrasında 21 gb daha silmeme rağmen şuan 15gb yerim var. Sanırım ayıkladığı dosyalar bilgisayarda kaldı. Nasıl bulacam bunları?
A
6 yıl
1.5 ay önce topladığım PC donma problemi yaşıyor
Ryzen 3600 stock cooler
Msi Rtx 2070s
Msi B450m a pro
Samsung 500gb 970evo
Cooler masterin standart kasası ve 750 psu

Gayet güzel güzel mutlu mutlu bilgisayarımı kullanırken youtube dan bir video izliyordum geriye sarayım dedim yükleniyor sembolü çıktı ve sonra olanlar olmaya basladi. Video agir cekimde ilerledi,chrome u kapatmak icin mouse u hareket ettirdigimde donma oldu 3 5 saniye,chrome u kapatmaya bastım yavaş yavaş adım adım kayboldu önce beyaz sonra gri soluk bir sayfa ardindan kapandi. Masaüstünde mouse ile hareket ederken surekli donma basladi.

SSD de 30GB yer kalmisti. İşlemcinin ısınma problemi olmuyordu 80 i geçmiyordu hiç. Boş alan i 165 e cikardim hemen ama bir sey fark etmedi. Sonrasinda elimden gelen her seyi denedim ama işe yaramadı. Yarın bir kez daha acip bakacagim(durum.degismeyecek biliyorum) sonrasında aldığım teknoloji marketine geri götüreceğim.

Sorun SSD'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. SSD ye fazla yük bindirmekten. D sürücüsü açmayı unuttum sonrasında da pek umursamadım bir şey olmaz diye. Bunun bir çözümü var mı?
A
6 yıl
Windows 10 Home\u0027dan Windows 10 Pro
Merhabalar, ben eski bilgisayarımdaki Windows 10'u yeni bilgisayara Home olarak ekledim.(Eski bilgisayarım Home muydu Pro muydu hatırlamıyorum) Ürün etkinleştirmem gerekiyor. 10 liraya Windows 10 Pro almayı düşünüyorum. Bunu mu almalıyım yoksa Windows 10 Pro yükseltme kodu mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.