B

Yüzbaşı
23 Ocak 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
751 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Sizce konsol devri bitti mi? Yeni bir PS ve ya XBOX gelir mi?
Açıkçası ben bir sonraki nesilde konsol devrinin sonlanacağını düşünüyorum. Bu iki dev servis olarak devam edecektir. Sonraki neslin servis sistemiyle entegre şekilde çıkartılacağını ve son konsollar olacağını tahmin ediyorum.(Çokta zor değil bunları tahmin etmek.) Koca koca konsolların devrinin artık bitmesi gerekiyor. Ortalama alırsak sonraki nesil 7 sene ondan sonraki de 14 sene sonra gelecek. 14 yıl sonra da artık konsollarla, kablolarla uğraşmayız herhalde. Gamepad+tv'ye bağlanacak bir box ve ya usb ile bu işi çözelim. Tabii buradaki temel nokta TTNET. 14 sene sonra bile herkese 100 mbps üzeri internet verebileceğinden şüpheliyim.
B
4 yıl
Zaman geçişleri olan bi FPS oyununu arıyorum.
Eskiden bir oyun oynamıştım. Bir türlü bulamadım. Fps türünde bir oyun. Oyunda farklı zaman dilimlerinde oyunu oynuyorduk. Hatta bir bölümde eski çağda oynarken başka zaman diliminden uzaylılar geliyordu onlarla savaşıyorduk. Bir türlü bulamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.