D

Er
14 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
İşlemci pin kırıldı yamuldu
Arkadaşlar bilgisayar çok tozluydu temizliyim dedim daha sonrasına işlemci fanını çıkarttım meğerse işlemci ile yapışıkmış takayım derken ağzına sıçtım pinlerin, iğne ile düzeltiyim dedim denedim taktım bilgisayara fakat gram tepki yok basıyorum Power tuşuna ne çalışıyor ne bişey yapıyor bu normal mi? Okuduğum bazı yerlerde açılması gerekiyor vsvs demişler. Tam oturmamışta olabilirim işlemciyi adam gibi takamadım bi türlü
İşlemci amd ryzen 5 1600
D
5 yıl
Laptop açılmama sorunu
ldim ve bilgisayar açılmıyordu power bastığımda dvd rom açılıyordu anlamsız bi şekilde ve daha sonraki denemelerde hiç tepki vermedi , daha sonra ise batarya çıkarıp statik elektrik attım 10 saniye basılı tuttum powera, ardından bataryayı takmadan çalıştırmayı denedim ve sarjı takıp çıkardığımda bi kaç kerede çalıştı sonra 4 saat falan geçti şimdi gene gitti ve tepki vermiyor. İçini açıp herşey takılı mı vs diye baktım kontrolleri yaptım. Sizce sorun nedir neden oluyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.