W

Onbaşı
14 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
GTÜ MAKİNE YAZANLAR
Kaç k dan yazdınız?
W
4 yıl
HAVACILIK ELEKTRİK ELEKTRONİĞİ /ELEKTRONİĞİ
Okuyan, bu sektörde olan var mıdır? Bilgi almak istiyorum.
W
4 yıl
ÖZEL ÜNİLERİN ARAMASI
DOSTLAR BU KONUNUN ALTINA ZIRT PIRT ARAYAN ÜNİVERSİTELERİN NUMARALARINI YAZIN DA AÇMAYALIM ŞUNLARIN TELEFONUNU KAPIDAN GEÇENE %75 BURS VERİLİYOR
BEN BAŞLIYORUM
NİŞANTAŞININ SADECE 1 NUMARASI:
0(212) 210 1010
W
4 yıl
SAY 50K
50k civarı üniversite ve bölüm tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar
W
4 yıl
TAHMİN
2019'un 19k sı 2020'nin ne olur??? tahminler
W
4 yıl
OPTİK YİNE ŞAŞIRTMADI
Ösym yine 2 tane optik sorusu yapıştırdı ve yine aydınlanma şiddeti ışık akısı kısmından 1 soru geldi gayet güzel soruydu mercekle harmanlamışlar
W
4 yıl
MEZUNLAR!
Canlarım,kardeşlerim,büyük umutlarla bir sene daha bu a*k sınavına hazırlanan arkadaşlarım sakın moral bozmayın.Evet,sınavın ertelenmesi ve okul tatilinin uzaması büyük bir olasılık.Maalesef ki bu olasılıkla mezun avantajımızı kaybediyoruz.Ama şimdi gaza basmak için tam vakti!Bu çömez 12.sınıflar bu günlerin değerini bilemeyecekler,tatil moruk diye dolaşacaklar.Bizse geçen sene yaptığımız hataları tekrar yapmayacağız.
Sınavın kolay olması,ertelenince çalışmayanın çalışanı yakalayacağını düşündüğünüzden içinizde büyük bir korku var biliyorum çünkü bende de var :D.Ama bunların hiçbirini düşünmeden yolumuza devam edelim.Bunlar bizi daha da kamçılasın.HAYDİ ASLANLARIM KENDİNİZE GELİN AYAĞA KALKIN BU SENE BİZİM SENEMİZ 2020 SENESİ UNUTULMAYACAK NEDENLERİNDEN BİRİ DE MEZUNLARIN SINAVA DAMGA VURMASI OLACAK!!!

Gelin sarılalım.
W
4 yıl
MSÜ ÖNCESİ TYT TEKRARI
Yapmayı düşünen var mı? Sizce gereksiz mi?Msü sınavından önce 15 gün ayt çalışmasının yanına tyt tekrarı eklemeyi düşünüyorum.Video izleyip not alırım/okurum ve bolca deneme çözerim.
Tyt netlerim 80 85 civarı.Bazı yerlerde bilgi eksiklerim de var.
Ayt'de kalan konularım:
Matematik: kümeler,pko,integralde alan
Geometri: analitik
Fizik: modern fizik
Kimya: elektrokimya ve organik
Biyoloji: sadece sistemler bitti. :((
(fotosentez,solunum,protein sentezi,bitki duruyor.)
Çoğu konuyu da tekrar etmem gerek çalışmama rağmen denemelerde kaçabiliyor.

Bunları göz önünde bulundurarak böyle bir çalışma yapmamı önerir misiniz?Yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalarr forum halkı.
(Hedefim msü değil.)
W
4 yıl
TYT FEN TEKRARI
Selamlar,şu sıralar denemelerde tyt fende yavaşladığımı ve bilgileri unuttuğumu matematiğe ayırdığım zamanın azaldığını gözlemledim.tyt fen için önerileriniz neler,nasıl tekrar edebilirim? baya baya unutmuşum. deneme çözmek de işe yaramıyor. önerilerinizi bekliyorum.
W
4 yıl
2019 YILI MEZUNLARININ ÖĞRENCİ KARTI KULLANABİLMESİ İÇİN
Merhabalar,bu sabah dershaneye gitmek için otobüse bindim.Akbilim 2.60 bastı hala içim ağlıyor :dd.Akbil yüklediğim yere gittim öğrenci değilsin cart curt falan 2.60 basmaya devam dedi.Bana yakın olan İstanbul Kart başvuru merkezine gittim ve bu bilgiyi aldım sizle paylaşmak istedim.2019 yılı mezunlarının öğrenci kartı kullanabilmesi için aşağıdaki belgelerle herhangi bir başvuru merkezine gitmeleri gerekiyor. < Resime gitmek için tıklayın >

Sorum şu ben tercih yapmadan direkt mezuna kaldım.Yani tercih yapıp yerleşemediğime dair bir belge yok.Kartı alabilmek için bu şart gerekli mi?

Düzenleme:Tercih yapmış olmamız gerekiyormuş arkadaşlar :((
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.