S

Çavuş
11 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
15 yıl
Satılık Guild Wars Account
Propheices, Factions, Nightfall hesapları mevcuttur. Hemen hemen bütün skiller açıktır. Çok pvp yaptığım için. Sadece GWEN alarak sınırsız zevk alacağınız bir dünyaya giriş yapabilirsiniz. 8 tane karakter Slotu vardır. açık karakterler vardır ister bunlar üzerinden devam eder isterseniz bütün karakterleri silip kendi karakterleriniz ile maceraya sıfırdan başlayabilirsiniz. Fiyatı 60 YTL dir.

satın alacak arkadaşa oyuna giriş için gereken kullanıcı adını ve şifresini vereceğim. Elimde sadece Factions CD si mevcuttur Nightfall ve Propheices hesapları digital shipment olduğundan CD leri yoktur. eğer alacak arkadaş Factions CD lerini isterse kargo ile türkiye'nin her yerine gönderebilirim. bu durumda kargo ücreti alıcıya aittir.

mail adresim : serhat-meric@hotmail.com
msn adresim: sermeric@gmail.com
S
15 yıl
www-war-tr.net alanadı+hosting satılıktır. (ACİL)
www.war-tr.net adresi ile bir süredir online olan web sitemizi bazı özel nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldık. bu yüzden buna ait olan materyalleri çok ucuz fiyata satışa çıkarmış durumdayız.

PHP-Linux tabanlı olmak sureti ile
450 MB FTP disk kotası
7500 MB Web trafik limiti
1 adet mysql veritabanı
1 adet domain (www.war-tr.net)

TOPLAM FİYATI 50 YTL dir.


Domain yukarıda yazılı olan hosting'e yönlendirilmiş durumda değildir. Satın alan arkadaş parayı gönderdiği gibi eski yerine yönlendiririm. Zaten hosting'in yönetim paneli kullanıcı adını ve şifresini ödeme gerçekleştiği gibi ileteceğim istediği gibi istediği yere yönlendirir.

Eğer ilgilenirseniz bana sermeric@gmail.com adresinden ya da 0533 959 64 47 numaralı telefondan hiç çekinmeden arayabilirsiniz ayrıca serhat-meric@hotmail.com adresli msn den bana ulaşabilirsiniz. Fakat lütfen saçma sapan sorular sormak için ulaşmaya çalışmayın ciddi ve profesyonel arkadaşlar arar ise sevinirim.

Halihazırda Akbank ve Garanti Bankası ile çalışmaktayım. eğer adı geçen bankalar ile çalışıyor iseniz işlemler daha hızlı gerçekleşecektir.
DNS yönlendirmesi talebi girildikten sonra yönlendirme maksimum 24 saat almaktadır.

Not: Yanlış anlaşılmaları gidermek amacı ile; hosting'in içinde halihazırda bir sistem kurulu değildir. kullanılabilir disk alanı boştur. bilginize.


Serhat Meriç
S
16 yıl
8400M GS DRIVERI\u0027I BULAMIYORUM DELİRİCEM
Selamlar arkadaşlar

Sony Vaio VGN-SZ 640 Model Dizüstü bilgisayarıma elimde başka cd olamdığından x64 Vista Ultimate Yükledim fakat Nvidia'nın 8400GS modeli ekran kartının x64 sürümünü bulamadım ne kadar arasam da. acaba bulan yada bilen varmı nerden bulabileceğimi ?

teşekkürler
S
17 yıl
ERICSSON K750I TOUCHPAD VE KLAVYE KITLIYOR
Arkadaşlar Ericsson K750i marka cep telefonumu data kablosu ile Toshiba Satellite m40x-119 marka laptopuma takınca touchpad ve klavye çalışmıyor. Sebebi hakkında bir fikri olan varmı ? yada daha önce bu problem ile karşılaşmış olan?
S
17 yıl
Windows Server 2003\u0027de Kullanıcı yetkilendirme
Arkadaşlar yakında bir sunucu alacak ve içine server 2003 kuracağız. Fakat burada size sormak istediğim şey kullanıcıları yetkilendirme ve kısıtlamadaki opsiyonlarımız nedir? Kullanıcılara nasıl özellikler sunabiliyor yada ne gibi özellikleri kısıtlayabiliyoruz?

Lütfen ne biliyorsanız yazın mesajlarınızı bekliyorum

teşekkürler.
S
17 yıl
Bölünmüş harddiskleri geri almak.
Arkadaş şimdi bende C ve D diye bölünmüş iki diskim var. Fakat şu an acil derecede ikisini birleştirmem gerekiyor yükleyecek birşeylerim var ve bölümlerdeki alanların ikiside ihtiyacımı karşılamıyor. Bu diskleri nasıl birleştiririm bende Partition Magic'in 8.0 full versionu var. Bunda nasıl yapacağım? yada herhangi başka şekilde.. Ama acil :(((
S
17 yıl
Remote Acces hakkında bir sorum var.
Selamlar.

Biz şirketimiz içerisinde, Yurtdışındaki server larımıza bağlanmak için Remote Access kullanmaktayız.

Fakat şölye bir sorunumuz var. Bu server daki dökümanlarımızı maillerimizi vs. çıktı almak istediğimizde dökümanlarımız oradaki yazıcılardan basılıyor. Yapmak istediğimiz şey, o serverdaki dökümanlarımızın kendi ofisimizdeki yazıcılarımızdan çıkması. Bunu yapabilmemiz mümkünmü ? Eğer mümkünse Nasıl ?

Yardımlarınız için teşekkürler, saygılar.
S
17 yıl
Heroes of Anatolia [HoA]
Selamlar arkadaşlar. 4 ayı geçkin bir süredir faal olan Heroes of Anatolia isimli guildimize üye aramaktayız. Pvp ağırlıklı oynayan, aktif, saygılı, hoşsohbet arkadaşları guildimize bekliyoruz. (şu an itibari ile Rank 911 Rating: 1,012, Hedef ise ilk 100, hatta 50) Guildimizde bir gecede 15 GvG yapıldığı oluyor. ilk bin içine girdiğimizde ise "Flawless Victory" ile aldığımız bir çok maç bulunmakta. Çoğu kez "en hızlı rank atlayan guildler" sıralamasına girme şansını saat farkı ile(15 maçın 7si saat 00:00 dan önce 8 ide saat 00:00 dan sonra olması sebebi ile) kaçırmış olan bir guildiz.

Guild ile ilgili görüşmek için oyun içinde Derwish baba, Teg khan, Jaheira Muerte, Bloodstorm M, Kalicus Darkhope isimli kişiler ile bağlantı kurabilirsiniz.

Not: Pvp yapan ama GvG tecrübesi olmayan ve artık GvG yapmak istiyorum diyen arkadaşlara bu alanda yardımcı olmak isteriz.

Herkeze saygılar.

Serhat (Derwish Baba)


hoa.awardspace.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.