E

Er
27 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 ay
Mikrofon Arka Plan Sesi Kısma
BM300 mikrofonum var. Zamanında krisp kullanıyordum fakat şuan kullanmıyorum. Ücretsiz yazılım olan SteelSeries GG kullanıyorum arka plan seslerini kısması içi ve çok iyi iş yapıyor. Fakat bunun sorunu da Amd de geriye dönük videolarda discord sesini almıyor karşı tarafın. Buna bir çözümü olan var mı? Ya da arka plan sesini bu uygulamalar gibi kesebilecek başka bir çözüm var mı?
E
5 ay
Steelseries Gg Kayıt Sorunu
< Resime gitmek için tıklayın >
Geriye dönük ekran kaydı aldığımda discord seslerini almıyor. Sanırsam bu discord kutucuğunu sağ tarafa taşımam lazım fakat taşımıyor. Var mı kullanan daha önce?
E
7 ay
Bu Monitör Nasıl?
E
geçen yıl
DPP Takınca Yırtılma Ve Ekran Kararma Sorunu
Merhabalar. Hdmı takınca 120hz sorunsuz kullanıyorum fakat Dpp 144hz ve bunu kullanmak istiyorum. Dpp takınca bazen ekranda yırtılmalar ve sürekli ekran kararıp gelmesi sorunu yaşıyorum. Eski tüplü tv ler gibi ekranda bir anda çizgiler geçip duruyor saniyeler içinde. Dpp kablosunu yeni almıştım ve bir süre sonra kullanmaya başladım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Ekran kartında sorun olma ihtimali var mı? Kartta sorun olsa Hdmı takılıyken de aynı sorunu yaşamaz mıyım? Dpp kabloları da ucuz değil alsam tekrar aynı sorunu yaşarsam boşuna masraf.

Erkan kartı - Rx550
E
2 yıl
Blender 3d ekranda hiçbir şey görünmüyor.
Merhabalar. Blender 3d indirdim ve daha öncesinde de indirmiştim fakat böyle olmamıştı. Üst kısımda ve sağ kısımda farklı seçenekler var fakat görünmüyor. Seçeneklere basabiliyorum sadece o kadar. preferences'e girince ekranın tamamı görünmüyor ve seçmek istediğim şeye basmak için biraz yan tarafına basmam gerekiyor ki algılasın. Steam'den indirmiştim sonrasında sorun bundan olabilir diye siteden indirdim sorun aynı.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
AMD oyunda video kaydı almıyor ?
ADM ekran kartı kullanıyorum, masa üstünde ctrl+shift+s yapınca geriye dönük 15sn video çekiyor fakat oyunda hiç bir tepki yok. Kart güncel sistem yeni, güncellemeler tam, kart ayarlarında masa üstü kaydedici açık, geriye dönük 15sn video kaydı açık. Oyunu radeonun içinden başlatıyorum gene bir fayda yok
birkaç gün öncesine kadar bu tarz bir sorunum yoktu.

sadece League of Legends de bu sorunu yaşıyorum

RX550 - Ryzen5 3500
E
4 yıl
JOJSTİCK SORUNUM
Kardeşim ile a way out oynuyoruz. Jostick'i xboxce uygulaması ile oyuna tanıttım fakat oyunda kol ile oynayan taraf kamerayı sağa sola çeviremiyor. aslında oyunda o tuş belli ancak o tuş (A,B,X,Y) tuşları ile aynı görevi görüyor. xboxce ayarlarında da herhangi tuşu değiştirmem tuşları birbirine katıyor. Bir çözümü var mıdır.
E
4 yıl
kulaklıklı mikrofon sorunum
Yeni aldığım kulaklıklı mikrofonun mikrofonu çalışmıyor. Pek çok yerden araştırdım fakat hepsi bildiğim çözümlerdi ve işe yaramadı. Mikrofonu açınca çok yüksek bir ses çıkıyor bas %10 olmasına rağmen, bası kapatınca ses gelmiyor ancak sesimde duyulmuyor. (Farklı mikrofon takınca sesim geliyor, yazılımlar güncel, bilgisayar yeni)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.