H

Er
21 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
KİLO VERMEK İSTİYORUM [CİDDİ]
Yaklaşık bir senede verdiğim (2020şubat-2021ocak) 23 kilomun 7-8 kilosunu geri aldım. Psikolojim çökmüş durumda. Zaten karantinadan dolayı eve kapandık evet ama ben yürüyüşe vs çıkmayı markete gitmeyi severdim. İnsanlar beni böyle görmesin diye dışarı çıkasım gelmiyor. Kendime bu haksızlığı yapmak istemiyorum ve gerçekten görüntümden memnun olmadığım için kilo vermek istiyorum.

Aslında bu verdiğim kiloları vermek çok sıkıntılı olmadı benim için. Canımın çektiği her şeyi düşük porsiyonlarla tüketerek kilo veriyordum. Ne zaman ki daha hızlı şekilde vermek istedim o zaman düzenim bozuldu. Kasım ayından beri yalpalıyordum açıkçası. Al-ver şeklinde gidiyordu. Mart başından beri de iyice saldım her şeyi. Gözü dönmüş şekilde yemeye başladım.

Markete pastaneye gidip 40-50₺’lik abur cubur hamur işi alıp yemelerim oldu. Bir paket makarnayı pişirip tek başıma yemelerim oldu. 2000-3000 kaloriyi yarım saatte alabilecek düzeye geldim. Ama böyle olsun istemiyorum. Bunun üstesinden gelebilirim inanıyorum.

Saatlere takılmadan, belli şeyler dışında kendimi kısıtlamadan tekrar kilo vereceğim. Abartmadan açlık tokluk durumumu dinleyeceğim. Spor yapmak için şu an hiçbir motivasyonum yok çünkü o kadar bıkmış ve yorgun hissediyorum ki... Hem zaten sınavım var. Aynı anda iki işe birden odaklanabilen biri değilim. Spor ve dersi aynı anda götürmeye çalışırsam ikisinden birisi patlayacak. Final dönemim yaklaştığı için dersi riske atamam. Sadece üzerimden “çok kilo aldım dışarı çıkmak istemiyorum” psikolojisini atabilirsem yürüyüş yapmaya geri dönebilirim. Bu konuda henüz kendimi zorlamak istemiyorum.

Hedefim ilk hafta için 1.5-2 kg onun dışında haftada 0.5-1kg kayıp yaşamak.

Burayı haftada bir güncellerim. Belki arada yediklerimi atarım.

Güncel kilom: 74.6 (17.05.2021)
H
4 yıl
Özel yurtlar bu dönemde
Para istiyorlar abi gelin sözleşmeyi fesh edin eşyalarınızı alın diyorlar nasıl gideceğiz bu durumda? Ne olacak para ödemek de çok saçma devlet bu duruma el atar mı
H
4 yıl
Telefon alacağım
iPhone 8 Plus almak mantıklı mı sizce? Plus olduğu için kırılmasından da korkuyorum çok. iPhone X de alabilirim. Hangisi olmalı sizce?
H
4 yıl
Bankkart Genç Kredi Kartı Kullananlar ve Borcu Olanlar
Acil bir konu danışmam gerekiyor bakar mısınız
H
5 yıl
oda arkadaşım
yurt oda arkadaşım gece 12-1 arasında baharatlı şeyler yiyor ve oda resmen $$$ gibi kokuyor. Zaten küçücük bir yer. Bi de söyleyince alınıyor. Ne edecem şimdi
H
5 yıl
16GB İPHONE 6S
Bana asla yetmiyor. Sistem zaten 9 GB yer kaplıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. 1-2 seneye kadar yeni telefon da alamam. Devamlı PC’ye depoluyorum fotoğrafları filan. Ama şimdi okul açılacak PDF vs derken iyice sıkışacağım. Önerisi olan?
H
5 yıl
TERMOS ALACAĞIM
Üniversite’ye başlayacağım ve gün içinde çok kahve çay vs tüketiyorum. Bana max 150₺ vereceğim uzun süre ısı koruyabilen bir termos lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
H
5 yıl
Üniversite için kredi kartı çıkarmak?
Şimdi kyk burs veya kredi için devlet bir kart veriyormuş ziraat bankasından galiba. Onun için kredi zamanını beklemek zorunda mıyım? Eğer öyleyse bir hesap açmam gerekecek ailemin para yatıracağı bir hesap. Sizce hangi bankadan alınmalı. Bu süreci de pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
H
5 yıl
E-kayıt Belge Sorgulama
Barkodlu belgeyi de gördük. Şimdi ne olacak?
H
5 yıl
Üniversiteye giderken diş teli
Merhabalar ben bir doktorun kendi ofisinde diş teli tedavisi görüyorum. Yaklaşık 26 ay filan oluyor. Doktorum çok ilgisiz. Her seferinde şu hafta gel lastik takıdan, şu hafta gel yeni braket takıcaz diyor ama dediklerini yapmıyor. 5-6 aydır özellikle hiçbir şey yapmıyor. 2 tane çıkmış braketim var yapıştırmadı. Lastiklerim neredeyse çürümüş durumda. Sözde bu yaz çıkaracaktı ama bazı dişlerim hala düzelmedi. Üniversiteye gitmeden çıksın istiyordum ama tedaviye düzgün devam edecekse bir seneye daha razıyım. Sizce ne yapmalıyım. Böyle bir durumda devlete gitsem bana yardımcı olurlar mı? Benim için çok önemli.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.