J

Teğmen
09 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
esea steam login
merhaba arkadaşlar kyk yurdunda kalıyorum cs go steam sunucularında oynamak için steam e girmek gerekiyor fakat kykwifi da engelli olduğu için oynayamıyorum ama bu esea dalgasında kendi programından giriliyor falan deniyor acaba steame giriş yapmadan online cs go oynayabilirmiyim bu esea ile bilgilendirirseniz sevinirim
J
9 yıl
GTA V Online PC hakkında
Merhaba arkadaşlar bu gta v online da gta san andreas da ki role playing gibi mi oynuyoruz yoksa sadece görev şeklinde ne yapacağımızı seçip ona göre sıraya mı sokuyor bizi?Crew olayları falan varmış herhalde topluca haritada arkadaşlarınla dolaşıp başkalarına kafa tutma gibi olaylar var mı?Bir de ps3,xbox 360 için 16 ps4 ve xbox one için 32 kişilik oluyormuş herhalde koskoca haritada toplam 32 kişi az değil mi?Biraz aydınlatırsanız sevinirim.
J
9 yıl
Boston/Amerika Gaming Laptop
Merhabalar 1hafta sonra , dil eğitimi için 1 haftalığına ilk defa Boston/Amerikaya gideceğim.Amerikadan Gaming Laptop almak istiyorum fakat nereden ne alabileceğimi bilmiyorum.Bana alabileceğim yerlerle beraber laptop tavsiyesi yaparmısınız.Aldıktan sonra Türkiyede kullanacağım için uluslararası garanti veren yani Türkiyede de garantisi bulunan bir markadan almak istiyorum ve Türkiye fiyatına göre ucuz ve güzel bir fiyat/performans ürünü istiyorum.
J
10 yıl
MSI ServisPoint kabul eder mi ve dahası
Arkadaşlar 2013 Nisan ayı sonlarına doğru i7'li MSI GE70 2OE-266XTR aldım fakat 1 aydır HDD sorunu veriyor windows 7 kullanıyorum ve "Windows sabit disk sorunu algıladı" diye bir hata veriyor.Ayrıca bilgisayar 20dk da açılıp anca işlem yapabilecek şekilde kendine geliyor ve hatayı kapatsam bile yaklaşık yarım saat sonra tekrar çıkıyor resimlerde olduğu gibi.
16.12http://i.hizliresim.com/OdgzR0.jpg
16.27http://i.hizliresim.com/JE1zpq.jpg
16.42http://i.hizliresim.com/4R4VL0.jpg
17.20http://i.hizliresim.com/02dp7D.jpg
17.41http://i.hizliresim.com/AYaXA7.jpg
İnternette yaptığım araştırmalarım sonucunda da HDTUNE diye bir harddisk programı olduğunu öğrendim ve onunla 1-2 tarama yaptırdım onunda sonuçları bunlar.
HD TUNE Healthhttp://i.hizliresim.com/XYA3Bo.jpg
HD TUNE Error Scanhttp://i.hizliresim.com/b43ElY.jpg -sanırım hdd nin %1.6 sı gitmiş pek anlamadım ama anlayan birisi açıklarsa .
Bunlarda farklı programlardan hatalar
İDMhttp://i.hizliresim.com/QgqzRA.jpg
LOLRECORDERhttp://i.hizliresim.com/q2LN43.jpg
Hatalar bunlar ayrıca üründe birde aşırı ısınma oldu son günlerde eskisinden fazla,sanırım o da harddiskten kaynaklanıyor.

Diğer bir sorun ise bu bilgisayarı biz pcdepodan almıştık fakat elimizde şuan fiş yok fiş olmadanda yani sadece laptopun arkasındaki seri numarasından da garanti kapsamında olduğu anlaşılır mı fişsiz gönderebilme olanağımız varmıdı yani?Lütfen bi yardım ederseniz sevinirim .
Bir de bilgisayarı sanırım İzmirdeki ServisPoint servislerinden birine vereceğim pcdepo yerine,bu konuda da biraz şüphelerim var ServisPoint'in müşteri memnuniyeti nasıldır?

Edit:İmla
J
11 yıl
Türkiyeye geçiş
Türkiyeye geçişler ne zamana kadar ücretsiz ?
J
11 yıl
ininal alacam sorularım var
Migrostan almayı düşünüyorum alırken tc ad soyad verecekmiyiz ve bi tehlikesi var mıdır?

Teşekkürler
J
11 yıl
mf4 sıralamam 29910
ankara istanbul veya izmirde okumak istiyorum meslekler hakkında pek bir bilgim yok ama ne iş olursa yaparım bu durumda yazılabilecek en iyi yerler nereler?
J
11 yıl
Başvuru
Okuldan yaptığımız başvurularda başvuru kayıt bilgileri kağıdını aldıktan sonra kayıt işlemimiz bitiyor mu başka yapmamız gereken bir şeyler var mı aklıma takıldıda
J
14 yıl
taşınabilir hdd ile ilgili bir yardım a ihtiyacım war
arkadaşlar taşınabilir hdd de vista da tara ve düzelt yaptım fakat açması için biçimlendirmesi gerekiyor fakat biçimlendiremiyorum eğer bir programı varsa verebilirmisiniz?
J
14 yıl
WOW Private
herkese merhaba internetimin 10mbps olmasıyla hep indirmekten kaçındığım wow u oynamak istiyorum acaba oynadığınız wow private varsa yada sağlam private server verebilirmisiniz nasıl olduğunuda söylerseniz güzel olur :) msn için ekleyin konusalım berkm @ gencpsp . com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.