I

Teğmen
09 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
11 yıl
Bosch WAA16160TR Resetleme
Değerli arkadaşlar;

Bosch WAA16160TR cihazım kilitlendi.Servis resetleme işlemi için servis ücreti talep ediyor.Çok kolay olduğunu duymuştum.Cihaz üzerinde resetleme kombinasyonunu bilen varmı?
I
12 yıl
42LM615s Hk.
Yaklaşık 1 ay önce aldığım LG 42LM615s televizyonumun cumartesi günü kurulumu yapıldı.Güzel bir fotoğraf makinam olmadığı için resimlerini çekemedim.
Şunu belirtmek isterim ki Cihaz beklentilerimin çok üzerinde bir performansa sahip.1 TB'lık harici diskimi 1-3 saniye içerisinde açtı ve 1080p filmleri 3,5 metre mesafeden inanılmaz renk ve görüntüsü kalitesinde seyrettim.Youtube'den IDM menager ile yüklenmiş flv dosyalarıda gayet yüksek performans ile seyrettim.Diskin içerisinde birçok formatta dosya olmasına rağmen en küçük bir problem yaşamadan bütün dosyaları okuttum.
Cihazın içerisinde entegre uydu alıcısından SD yayınları çok net ve pürüssüz olarak izlememe rağmen birkaç kanal açılmadığı için HDMI Kablomda olmadığından normal coax kablo ile Hiremco uydu alıcısına bağladım.Abartmıyorum Sd yayınları HD kalitesine yakın netlikte seyrettim.Hiçbir takılma,bulanma ve kararma olmadı.Ölü piksel testi yaptım,ölü piksel bulamadım.
Verdiğim her bir kuruşu helal ediyorum.

Sadece cihazı logitech Z 5500'üme optic olarak bağladıktan sonra birtürlü ses alamadım.Cihazdan Z5500'e ses aktarma konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Teşekkürler.
I
12 yıl
LG LM615s Alındı.
LG LM615s aldım.Henüz servis çağırıp kurdurmadım.Yeni eve kurulacak.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.TV Nasıl iyimidir.Birde bende Logitech Z5500 var.Bu ikisi opticden bağlanıyormuş.İyi film performansı alırmıyım.?Fikirlerinizi bekliyorum.
I
13 yıl
Snopy Joystick Sorunu
Merhabalar arkadaşlar.2 adet Snopy Joystick kullanıyorum.Pes oynarken sorunsuz kullanıyorum fakat bir süre sonra yani ilk 5 dk dan sonra şuta bastığımda zayıf vuruyor,hızlı koşa bastığımda topu ayağından çok fazla açıyor,paslarda sapıtıyor.Çıkarıp yeniden takıyorum kısa bir süre sonra aynı şeyleri yapıyor.Sebep ne olabilir.Bu arada her ikisindede aynı problem var.
I
14 yıl
Z 5500 Sub konumu ile ilgili...
Merhaba arkadaşlar yeni eve taşındım Subı odanın her köşesine tek tek koyup denedim ama oturduğum yere çok zayıf bass sesler geliyor fakat ayağa kalkıp bassın yanına biraz gidince inanılmaz fark ediyor.Çözüm önerisi olan arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.Teşekkürler.
I
14 yıl
Z 5500 Kablo
Arkadaşlar Z5500 dekoderi ile ses kartının arasındaki 3 lü kablonun uzununu yaklaşık 7 metre nereden alabilirim.Teşekkürler...
I
15 yıl
ekran kartı üzerinden görüntü gelmiyor
Merhaba arkadaşlar.
ASRock P4i45GL/GV/PE anakarta AGP ATI Ekran kartı taktım ama bir türlü ekran kartı üzerinden görüntü gelmiyor.Bios ile de uğraştım ama sonuç yok.Onboard da görüntü alabiliyorum.Bu arada ekran kartında sorun yok başka pc de çalışıyor.Şimdiden teşekkürler.birde windows takılı aygıtı görüyor.
I
17 yıl
Öneri Bekliyorum
Sistemim:
AMD 2500+ işlemci
MSI kt4av anakart
2*256
1*512 kingston ram
2*80 Gb samsung harddisk
ATI 9550 256 mb 128 bit ekran kartı
Awermedia 303 Tv Kartı
Creative Live 5.1 Ses KArtı
LG 52 X cd rom
Lg CDdvd Combo

Ben bu sistemi 2000 MHz ye çıkarınca kapanıyordu.Power değiştir dediler.Çok ağır sağlam bi power aldım.Şu an kapanma problemi falan yok.Şu an orjinal değerlerde kullanıyorum memnunum ama Bazı oyunlarda sistem kasıyor.Takılmalar yapıyor.Anakartı değiştir diyorlar.Anakartı değiştirmek istemiyorum.Sistemin daha performanslı çalışması için Ne tavsiye edersiniz.(Bana masraf açmayın Z 5500 aldım bütün para oraya gitti.)
I
17 yıl
Hard disk yardım
Merhaba Arkadaşlar.PC de şuan bağlı 2 tane IDE harddisk Var.Anakartım MSI KT4AV elimde 1 adet 120 GB SATA harddisk var.Acaba Bu üçünü birbirine bağlayabilirmiyim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.