A

Çavuş
09 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358488 Gün Cezalı
355868 gün 3 s. 15 dk.
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
MAYIS SATIŞLARI AÇIKLANMADI.NELER OLUYOR?
Ayın 10 u oldu
normalde 3unde açiklanirdi. Neler oluyor arkadaşlar?
A
7 yıl
ARAÇ SAHİPLERİNE EK VERGİ GETİRİLMESİ HAKKINDA.
Benzine ve araçlara yapılan bunca zamma rağmen ,ne trafikte bir azalma nede araç satışlarında kayda değer bir düşüş görmüyoruz.Ayrıca son seçim sonuçları da,iktidar partisinin yine yüzde 45 oy alarak insanların zamlara bir tepkisi ve hayat pahalılığı olmadığının göstergesi,demek ki internet dünyasında insanlar birbirini gazlıyor.

Bu sebeple,hükümetin dış borcu hızla kapatması,ithalatı engellemesi ve dışarıdan gelecek baskılara daha rahat koyabilmesi adına, parası bol olan ve zevk-ü sefa içinde yaşayan araç sahiplerine ek vergi konması gerekmektedir.
Her araç sahibine aracının değeri oranında yüzde 15 ek gelir ve refah vergisi bir an önce yürürlüğe girmelidir.

Bu dönemde 150 000 bine araç alan birine devlete 15,20 bin yıllık ek vergi vermek koymaz hatta bu çalışan iş garanti memur sıfatında biriyse vergilerde daha da yükseltmeye gidilebilir.
A
7 yıl
DOLARIN ÇAKILMASI ARABA FİYATLARINI UCUZLATIR MI ?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere merkez bankasının akılcı hamleleri ile dolar ve euro 2 gündür adeta çakılıyor sizce bunun araba fiyatlarına etkisi olur mu?
A
7 yıl
İSTANBUL DA 5 MİLYONLUK KAZA.
Kadıköy’de kontrolden çıkan bir servis aracı önce yoldaki iki araca çarptı, ardından bir galerinin otoparkındaki lüks ciplere çarptı. Oto galeride yaklaşık 5 milyon liralık hasar olduğu öne sürüldüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
Olay, bugün Kadıköy Bostancı’da Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi üzerinde meydana geldi. Özel bir otobüs firmasına ait servis aracı ile yolda seyrettiği sırada sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yoldaki iki araca çarpan araç, hızını alamayınca yolun kenarındaki bir oto galerinin otoparkına daldı.
Servis aracı burada park halinde olan 3 lüks cipe çarparak durabildi. Oto galeride meydana gelen maddi hasarın yaklaşık 5 milyon lira olduğu öne sürüldü.

Olayda servis aracının çarptığı araçlardan birinin sürücüsü olan Ekrem P., "Ben de anlamadım ki. Otobüs arkadan geldi vurdu. Ben de gittim araca vurdum. Hatırlayabildiklerimin hepsi bu” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/5-milyon-liralik-hasara-sebep-oldu-gundem-galeri-2841853/?PAGE=4
A
7 yıl
TÜRKİYE DE ARABA ALMAK NEDEN UCUZ VE KOLAY?
Günümüzde karı koca çalışan bir ailenin artık 8,9 binden aşağı evine girmediğini farz edersek,kredisiz 8,9 ay gibi kısa bir dönemde orta-lüks sınıf bir aracı rahatlıkla alabiliyorsunuz,sanaldaki bir iki panik atak kriz şakşakçısı dışında ortalama bir Türk ailesinin 2 yılda bir araba değiştirdiğini izliyor en küçük bir kampanya veya vergi indiriminde herkesin galerilere saldırdığını görüyoruz,sokaklarda neredeyse 5 yıllık 2013 model araç yok ,herkes sıfır alıyor, peki üretim olmayan bir ülkede devlet ucuz vergilerle buna daha ne kadar müsade edecek? petrol ve somon geliri yüzünden yaşadığı zenginlikten dolayı abnin koşulsuz üyelik teklifini red eden norveçte bile bu kadar lüks araç yok,devlet cari açık batağına sürükleyen,otomobil,bezin ve oto ile diğer vergi kalemlerine minimum yüzde 65 oranında zam yapma vakti gelmiştir.Bir araca 10-15 yıl binerseniz ölmezsiniz.
A
7 yıl
ORTALIK NEDEN SON MODEL ARABA KAYNIYOR?
Doların ve faizin aşırı yüksek olmasına rağmen beklenenin kat kat üstünde gelen, mercedes başta olmak üzere son model araba satışlarını ve sokaklar ile avmlerin ağzına kadar bmw ve superb ile dolmasını nasıl açıklıyorsunuz?

Mesai saati sokaklarda aylık 1500 -2000 euro ile boş boş gezip sonra işlerimiz kötü diye konkordato ilan eden şirket araçlarını hiç hesaba katmıyorum.
A
7 yıl
EKONOMİK KRİZ VARSA BU TRAFİK NE?
Valla kimse istanbul nufusu bu kadar onun için trafik normaldır edebiyatı yapmasın,anadoluya bile gitseniz mesai saatlerinde dahi her taraf son model araba yüzünden gitmiyor,aylık 1000 euro luk kiralık superbler trafikte hemde mesai saati cirit atıyor,kim ne derse desin,ayda 1000,2000 euro havaya atılıp trafiği kitleyen araçlar oldukça kimse beni ekonomik krize inandıramaz.Sanalda ekonomik kriz diye bağıranlar cem yılmazın biletini 4000 tlye almak için birbirini eziyor, yazın 4 aylık geceliği 750 tl olan oteller şimdiden dolmuş,hadi iyi geceler.
A
8 yıl
ARKADAŞLAR NEDEN KRİZ ÇIKMIYOR?
Selam arkadaşlar,hayırlı cumalar.

Uzun zamandır araç almak için forumlarda ekonomiyi ve otomobil piyasasını takip ediyorum,1 yıldır herkes kriz çıkacak dolar alın dedi,bende 6.70 ten 80 bin dolar aldım.Özelikle internette dolar 10 tl olur diye millet üst üste yığılıp yorum yapıyordu.
Benimde amacım 6.70 ten alıp kriz çıktığında 8,9 dan satıp araba almaktı ve bu internette her şeyi bilenleri gazına gelip zarara uğradım ve sayelerinde büyük araba indirimlerini kasımda kaçırdım.

Bize kriz var diyenler şimdi sıraya girmiş araba alıyor.

3 gün sonra yine başlarlar ekonomik kriz var,fabrikalar kapanıyor palavralarına.
Nato&ab gladyosunun internette yazdırdıklarını ciddiye almayın arkadaşlar,ben yandım sizde yanmayın.
A
8 yıl
SENEYE BU VAKİTLER PİŞMAN OLUR MUYUZ?
Arkadaşlar bu son indirim ile kasım,aralıkta araba aldık aldık,almadık seneye ötv düşer daha mı ucuza alırız 40 -50 bin gibi yoksa fiyatlar daha da artar pişman mı oluruz?
A
8 yıl
1 AY ÖNCE PAHALI ARABA ALAN TANIDIKLARINIZ VE RUH HALLERİ ?
Arkadaşlar bu indirimlerden önce , mesela 119 bine satılan opel astra sedan EP yi kuzenim 90 bine almıştı,şimdi bayiler pazarlık yapmadan 79 bine bırakıyor.

Sizlerinde benim kuzen gibi tanıdığınız kazık yemiş arkadaşlarınız var mı? Varsa şu anki ruh halleri nasıl ve hissettikleri nelerdir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.