T

Er
26 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Instagram\u0027ın yeni servisi IGTV nedir?
Instagram'ın yeni servisi IGTV nedir? 

Sosyal medya uygulamaları birçok kişi tarafından kullanılıyor. Ön plan çıkan sosyal medya uygulamaları arasında Instagram yer alıyor. Milyonlarca kullanıcı olan Instagram yeni servisini duyurdu. Kullanıcıların para kazanmasına izin verecek IGTV'yi duyurdu. Vatandaşlar büyük bir merakla araştırmaya başladılar. Peki Instagram'ın yeni servisi IGTV nedir? Nasıl para kazanılacak? Nasıl kullanılacak?  İnstagram takipçi hilesi yöntemi ile sizlerde kısa süre içerisinde hesabınızın popüler olmasını sağlayabilirsiniz.

Nedir bu IGTV?

Geçtiğimiz günlerde Instagram’a eklenmiş olan IGTV uygulaması Youtube’a rakip olabileceği düşünülerek ortaya çıkarılmış bir video paylaşım platformu. Bildiğiniz üzere Instagram kendi bünyesinde videolara bir süre sınırı koyuyor fakat IGTV ile birlikte daha büyük çaplı videoların yayınlanmasına olanak sağlanabilecek. Tabii bu platfromunda belirli sınırları olacak ancak şuan için 60 dakikaya kadar 4K videolar paylaşabilmenize olanak sağlıyor.

 İnstagram takipçi kasma yöntemi ile sizlerde kısa süre içerisinde hesabınızın popüler olmasını sağlayabilirsiniz.

Peki IGTV nasıl kullanılır?

Basitçe anlatmak gerekirse, Instagram hesabınız ile giriş yaptığınız IGTV uygulaması ile karşımıza dört farklı kategori sunulmuş. İlerleyen tarihlerde bu kategorizasyonun daha detaylı olması da beklentiler arasında olsa da şimdilik “Senin için”, “Takip Ettiklerin”, “Popüler” ve “İzlemeye Devam Et” kategorileri mevcut. Arama kısmında da aynı Instagram’da olduğu gibi kişileri arayabilir videolarına göz atabilirsiniz. Bunun yanında telefonunuzda kayıtlı olan 15 saniye ile 60 dakika arasında uzunluğa sahip videoları görüntüleyip yükleyebiliyorsunuz. Dikey videoları destekleyen platformun bir diğer eksik yanı ise şu an için uygulama üzerinden kayıt imkanının bulunmuyor oluşu.

İnstagram takipçi hilesi için takipcitrend.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

takipcitrend.comtakipcitrend.com
T
6 yıl
Yeni Trend 2018 İnstagram Takipçi Hileleri
Yeni Trend 2018 İnstagram Takipçi Hileleri

Yeni Trend 2018 İnstagram Takipçi Hileleri

Instagram, son zamanların en popüler sosyal medya ağı olmayı başarmıştır. Instagram profillerini daha da Fenomen hale getirmeye çalışan insanlar, bunun için çeşitli yöntemlere başvurmaktadır. Daha fazla takipçi ve beğeniye sahip olabilmek adına, İnstagram takipçi hilesi yoluyla takipçi sayısının arttırıldığı gözükmektedir. Eğer sizlerde Instagram üzerinde Fenomen bir kişi olmak istiyorsanız, takipçi sayınızı arttırmanız gerekmektedir. Takipçi sayınızın artması halinde, daha dikkat çekici bir profile sahip olabilirsiniz.takipcitrend.com

Son zamanlarda Instagram üzerinde takipçi sayısının önemi daha da artmıştır. Özellikle açılan Instagram satış hesapları, takipçi ve beğeni sayılarıyla prestijli ve güvenirliğini göstermektedir. Instagram üzerinden alışveriş yapmayı düşünen kişiler, takipçi sayısının daha fazla olduğu sayfalara yönelmektedir. Sizlerin de satışa yönelik düşünceniz var ise, İnstagram takipçi hilesi ile hesaplarınızın takipçi sayısını arttırabilirsiniz. Daha yüksek takipçilere ulaşmak, sayfaya prestij ve güven kattığından sizlerin daha çok tercih edilmenizi sağlayabilmektedir.takipcitrend.com

Instagram'da Popületerlik

Instagram ile sadece satış hesaplarının değil aynı zamanda kişisel hesaplarınızın popülerliğini de yükseltebilirsiniz. Günlük hayatta çok popüler değilseniz, Instagram aracılığıyla daha popüler bir kişi haline gelebilirsiniz. Bunun içinde takipçi sayınızın yükselmesi gerekmektedir. İnstagram takipçi hilesi yöntemiyle takipçi sayınızın daha fazla olmasını sağlayabilirsiniz. Artan takipçi sayısı, sizlerin popülerliğini yükselteceği gibi artan popülerlik sonucunda sizlerde daha fazla takip edilmeye başlanacaksınız. Eğer sizlerde Instagram'da popüler olmak istiyorsanız, saniyeler içerisinde takipçi hilesi yardımıyla takipçi sayınızın artmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntem ile tamamen organik takipçiler kazanabilirsiniz.

takipcitrend.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.