L

Er
24 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
Anadolu Teknik Programa Nakil
10.Sınıf Anadolu Meslek Programı olan Elektrik-Elektronik bölümümü Anadolu Teknik Program Elektrik Elektronik bölümüne geçmem için dilekçemi verdim.
E-okul sitesine baktığımda Okul Boş Kontenjan 2 kişi Öğrencinin Sırası bölümünde 2. olduğumu gördüm.
Nakil başvurum ise 1 Şubat 2019 tarihinde girildi.Şu an nakil başvurum kabul edilmişmidir? E-okulda başvurunuz devam ediyor yazısıda bulunuyor.Nakil sonuçları ne zaman açıklanır? cevaplarınızı bekliyorum.
L
6 yıl
Endüstriyel Bakım Onarım\u0027mı? Elektrik Tesisatı\u0027mı?
Bu Sene dal seçimim olucak ve ben 2 dal arasında kaldım bölümüm Elektrik Elektronik
Arasında kaldığım dallar:
Endüstriyel Bakım Onarım
Elektrik tesisatı ve pano montörlüğü
Bakım onarım dalının çok daha geniş olduğu söyleniyor okulda nedense çoğu kişi elektrik tesisatı istiyor bakım onarım çok fazla yok.Bu 2 dal arasında kaldım sizce hangi dal iş imkanı olarak daha fazla hangi dala gitmeliyim yorumlarınızı bekliyorum.
L
6 yıl
Meslek Öğretmeni Nasıl Olunur?
Elektrik Elektronik Bölümü Okumaktayım.İlerde Elektrik Elektronik Öğretmeni olmakda istiyorum açıkcası ama öğretmen olabilmek için 4 yıllık mühendislik fakültesini bitirmemizmi gerekiyor? cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar.
L
6 yıl
Meslek Lisesinden Üniversite Kazanılırmı?
Herkese merhaba arkadaşlar.Ben 10.Sınıf Elektrik-Elektronik okumaktayım 11.sınıfta sayısal dersleri görmeyeceğiz.Ve bu etkende üniversite sınavını kazanmayı hayal haline getiriyor sizce meslek lisesinden üniversite kazanılırmı? nasıl bir yol çizilmelidir?
ben elektrik-elektronik mühendisliğini istiyorum fakat hocalara sorduğumda imkansız deniliyor.Sizcede imkansızmıdır? mezuna kalmadan üniversite kazanılırmı? cevaplarınızı bekliyorum.
L
6 yıl
Elektrik-Elektronik Bölüm Seçimi
Bartın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf Elektrik Elektronik bölümü öğrencisiyim. Bu yıl sonu dal seçimimiz olacak
Bölümdeki dallar:
Endüstriyel Bakım Onarım
Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü
Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi
Görüntü ve Ses Sistemleri
Bölümdeki dallar bu şekilde sizce hangi dalı seçmeliyim? bu dallar arasında geleceğe yönelik dal hangisidir? önerilerinizi bekliyorum.
L
6 yıl
CPU870 Ekran Kartı Önerisi
İşletim Sistemi:Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_ldr.180810-0600)
BIOS: 4.6.5
İşlemci :İntel(R) Pentium(R) CPU G870 @ 3.10GHz (2 CPUs), ~3.1GHz
Ram: 4096MB RAM
DirectX Sürümü: DirectX11
Ekran Kartı : Intel(R) HD Graphics
Yaklaşık Top Bellek :1 GB

Bu sisteme r7 240 takarsam darboğaz olurmu ? kaç wattlık güç kaynağı gerekir ? Gt 1030 takarsak darboğaz söz konusu olurmu? oynayacağım oyun CSGO en düşük ayarlarda oynasam yeter benim için. Bu sisteme ekran kartı tavsiyeleriniz nelerdir? bu 2 ekran kartı için darboğaz söz konusu olabilirmi? cevaplarınız için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.