C

Teğmen
08 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
Yanlış Batarya Kalibrasyonu
Selamlar arkadaşlar, yanlışlıkla tam dolu olmadan batarya kalibrasyonu yaptım. Bu kalibrasyon dan sonra tel sarj tutmamaya başladı. Teli şarj ediyorum hiç %100 olmuyor %80 civarında oluyor ekranda şarj ediyormuş gibi görünüyor fakat bir yandan düşüyor. Şarjı çıkarıyorum birden %15 kalıyor teli kapatıp açıyorum %40 lar da kalıyor ve normal bir şekilde düşüyor. Sabaha kadar şarjda bıraktım şarj kullanımı önce %80 lere gelmiş sonra sürekli aşağı doğru inmiş ve sabah %30 da aldım. Hem şarj etmiyor birde üstüne şarjdan yiyor sanki :) Teli kapalıyken de şarj etmeye çalışsam ekranda şarj oluyor gibi görünüyor fakat telefon soğuk şarj olurken ki gibi sıcak değil ve hiç durmuyor sürekli şarj ediyor gibi davranıyor çıkarıp açınca %30 larda gösteriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Pil alsam sorun düzelir mi emin değilim?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
C
13 yıl
Dvr kayıt cihazınından pc deki kameralar görüntülenebilir mi?
Selamlar,

2 bölgede kamera sistemim var bunları bir ekrandan izlemek istiyorum fakat nasıl yapılabilir bilmiyorum. Şöyle anlatayım

A noktasında pc de dvr kartlı 5 adet kamera var.
B noktasında DVR cihaza bağlı 5 adet kamera var.

ben B noktasındaki DVR cihazdan A noktasındaki kameraları da görüntülemek istiyorum.

Eskiden A ve B noktasında pc vardı B noktasında iki görüntüyü de izleyebiliyordum. Şimdi B noktasında DVR cihaz var sadece bağlı olduğu kameraları izleyebiliyorum. Her ikisinide DVR cihazdan izlemem mümkünmüdür. Konu ile alakalı araştırma yaptım ama elle tutulur bir şey bulamadım. Yardımlarını bekliyorum Teşekkürler.
C
16 yıl
Mage den anlayan biri yardımcı olabilirmi..
arkadaşlar lightning mage en iyi nasıl olabilir..itemlerını ne giyeceğini falan yazabilirseniz çok sevinirim..mage hakkında pek bi bilgim yokta yardımcı olursanız sevinirim..
C
16 yıl
Bi Bakabilir misiniz? YARDIMM..
arkadaşlar sürekli dc oluyorum bu neden kaynaklanabilir? İnternet var herşey normal ama oyuna girdiğimde sürekli dc veriyo.Bilen varsa bi yardım edin lütfen...
C
16 yıl
Bi Bakabilir misiniz) YARDIMM..
arkadaşlar oyun içinde (latter) g1den mesaj geldi hediye kazandınız diye. bir site yazmışlar giriyorum ama bir türlü yükleyemedim. nasıl yüklicem bi yardım edermisiniz?
C
16 yıl
yardım pls..
arkadaşlar bi konuda yardımınızı isticem. knight online setup-1506 yı kendi sitesinden indirdim. birde moradon patch varmış onuda indirmem gerekiyormu? şimdiden teşekkürler.
C
17 yıl
PDA YI BLUETOOTH İLE İNTERNETE BAĞLAYIN
bu konu hakkında çok uzun yazılar okudum ama anlatılan çoğu işlem gereksiz herhalde kısa bir şekilde işlemi yaptım.

i-mate jam 2003
windows xp sp2
bluetooth :WIDCOMM (windows un kendi kurduğu olmuyor)
activesync 4.5 beta

BİLGİSAYAR:


1-sağ alt kösede bulunan bt simgesine sağ tıklanıp Advanced Configuration seçilmeli.
açılan pencerede Local Services tıklandıktan sonra altta eger activesync varsa (aşağıdan 2- satıra devam edin) yoksa Add Serial Services e basın.
açılan pencerede Bluetotth serial port yazacak onun hemen altında Startup Automatically işaretlenip tamama basın. sağ alttaki bt simgesini sağ tıklayın bluetooth setup wizard tıkladıktan sonra çıkan pencerede ikinci seçeneği seçip ileri tıklayın. bluetooth dan teli arayacak bulduktan sonra ileri tıklayın. burada sadece activesync ı işaretleyip sonu tıklayın


2-Advanced Configuration penceresi açıkken üstte Client Applications tıklayın. alt kısımda ki bluetooth serial port u kaldırın. (kaldırmazsa add COM port tıklayın, çıkan pencerede tamamı tıklayın iki tane bluetooth serial port olacak ikisinide silin).


3-sağ altta ki activesync ı sağ tıklatıp connection setting i seçin. açılan pencerede hepsi işaretli olsun computer connection automatic seçili olsun.
ustteki com ile local services altındaki activesync yanındaki com aynı olsun yeter. tıklayıp kapatın



POCKET PC:


1- bluetooth açın bilgisayarı ekleyin.

2- activesync açın sırasıyla araçlar sonra connect via bluetooth tıklayın bağlantı sağlanacaktır
bilgisayarda sağda iki tane yazı çıkacak tıklayın geçsin. hadi kolay gelsin..



ben bir kaç satte yaptım ama o kadar uzun değil. yanlış işler yapmışım sonunda oldu.

inşallah düzgün bir şekilde anlatabilmişimdir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.