S

Teğmen
06 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362688 Gün Cezalı
355830 gün 16 s. 20 dk.
Gönderiler Hakkında
S
19 yıl
### ACİL.. A RH (-) KAN\u0027A İHTİYAC VAR...!!! ###
Arkadaşlar 4 Aralık Salı günü İstanbul Memorial Hastanesinde Baypas ameliyatı için kana ihtiyaç vardır.. kan grbu uyanlar lütfen pm atsın..
S
19 yıl
Bu kadar uçağımız var ama bi işe yaramıyor
Bu kadar uçağımız var ama bi işe yaramıyor
550 f16 war hepsi havalanıp bombalasa zaten orda taş taş üstünde kalmaz
< Resime gitmek için tıklayın >
S
19 yıl
istinye park alışveriş merkezi
arkadaşlar ben üsküdarda oturuyorum.istinye parka burdan nasıl gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
S
19 yıl
Diploma meselesi..
arkadaşlar bi arkadaşımın üniversite diplomasını görmek istiyorum netten yani o okuldan mezun olduna dair bi yazı bulabilirmiyim netten ??
S
19 yıl
Msn Kafayı Yedi...!!!
arkadaşlar benden millete myphotos facebook fln filan şeler yolluo msn uyuz oldm. nasıl düzelcek bu yaa
S
19 yıl
halk edebiyatı ile divan edebiyatı arasındaki fark???
..
S
19 yıl
Koşma-Gazel arasındaki fark
..
S
19 yıl
14 PKK LININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİ
14 PKK LININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİ


http://www.youtube.com/watch?v=Yaqg5JO-fAU
S
19 yıl
PEŞMERGE: TÜRK ASKERİ BİZİ TAKMIYOR
PEŞMERGE: TÜRK ASKERİ BİZİ TAKMIYOR
"Durmuyor, geçiyorlar"

< Resime gitmek için tıklayın >

28.10.2007 09:56
Daily Telegraph Gazetesi’ne konuşan peşmerge çavuşu Deler Cemil "Türk askeri yıllardır bölgemizde. Burada dostane davranmıyorlar. Kontrol noktası kurduk, durmuyorlar bile" dedi.

Peşmerge sınırda siper kazıyor

Türkiye’nin sınır ötesi operasyon ihtimaline dünya medyasının yakın ilgisi sürüyor. İngiliz Daily Telegraph Gazetesi, Hurmadada’dan bildiren muhabiri Tim Butcher’ın röportaj yaptığı peşmerge çavuşunun sözlerine dikkat çekti. Çavuş Deler Cemil, Türk ordusunun K. Irak’ta yıllardır var olduğunu vurguladıktan sonra, "Türk askeri burada dostane davranmıyor. Kontrol noktası kurduk, durmuyorlar bile" dedi. Muhabir, birçok ülkede yabancı askerin varlığının alarm çaldıracağını ancak "yumruk yemekten sersemlemiş" Irak’ta bunun geçerli olmadığını vurguladı.

TÜRK ASKERİNİN ÇALIŞMALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

KÜRTLER ANLADI

"Asıl vurucu olan Türk ordusunun Kuzey Irak’taki varlığının yerli Kürtleri korkutması, ama onları silahlı bir direnişe sürüklememesidir" ifadesinin kullanıldığı haberde, "Kürt milisler, paslanmış zırhlı araçlarının ve kalaşnikoflu piyadelerinin, NATO eğitimli Türk ordusuyla kıyaslanamayacağını anlamış gibi görünüyor" dendi. Muhabir, Kuzey Irak’ın 12 mil içinde tanklar da dahil olmak üzere Türk askeri varlığına bizzat şahit olduğunu belirterek, bu tür devriye görevlerinin bir istilanın öncüsü olmadığını vurguladı.

ANKARA ZORLUYOR

Washington Post Gazetesi, Türkiye’nin ABD’yi Kürtler konusunda karar vermeye zorladığını ve Ankara’nın PKK’ya verilecek tepkiyi Başbakan’ın ziyareti sonrasına ertelediğini vurguladı. Üst düzey bir yetkili, Türkiye’nin sınıra asker yığmasıyla uzun zamandır "çok zor" diye nitelenen meselenin yeniden gündeme geldiğini söyledi. Bir başka yetkili, Türkiye’nin harekat ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. ABD’nin, "sorunlu müşterisi Bağdat ile müttefiği Türkiye arasında kalmak istemediği" de belirtildi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42107&cat=110&dt=2007/10/28
S
19 yıl
ÖLDÜRÜLEN PKK LILARIN GÖRÜNTÜLERİ --İBRETLİK--
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.