A

Binbaşı
30 Ekim 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
574 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
4 Mevsim Lastik Tavsiyesi - 225 / 45 / 18
Kullandığım yazlık ve kışlıkların sezonu dolmak üzre aslında 2 sezon daha idare ederler ama sök tak mevzularından sıkıldığım için, lastik değiştirmenin zamanıdır diyorum, ve soruyorum ;
225/45/18 4 mevsim lastik tavsiyesi özellikle kullanmış olan arkadaşlardan fikir rica ediyorum.

Teşekkürler.
A
4 yıl
İLK SAHİBİNDEN MİCRA 1.4 OTOMATİK VİTES TEKNA DONANIM
Forumdan gelen arkadaşlara fiyatta kolaylık sağlarım. İlan linki şudur ;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-sahibinden-micra-1.4-998890862/detay

Bu da 2014 yılında sattığım Nissan Almera aracıma ait forum ilanı.

https://forum.donanimhaber.com/2004-almera-1-5-hb-tekna-ilk-sahibinden--100413643

Sormak istediklerinizi özel mesaj ya da whatsapp aracılığı ile sorabilirsiniz. Alım aşamasında istediğiniz ekspertiz firmasına gösterebilirsiniz. Araç bakımları 2 yıl evvelki hariç (Boschcar), tamamı Nissan yetkili serviste yapılmıştır. 3 adet hasarının tamamı da (1 sine hasar denmez 79 TL), Nissan yetkili serviste yapılmıştır. Ön kaput, tampon (kamyonete arkadan çarpma) ve sol ön çamurlukta (AVM de sütuna sürtme) 79 TL lik onarımı inanın hatırlamıyorum, serviste kaydı mutlaka vardır, farklı zamanlarda oluşan hasar için boya yapılmıştır. Plakayı açık bıraktım, bana inanmayan arkadaş kendisi sorgulayabilir. Açık ve net sahibinden ilanına galerilerden teklif geliyor, özellikle son kullanıcıya satmak istediğimden galeriye satış yapmıyorum.
A
11 yıl
2004 ALMERA 1.5 HB TEKNA İLK SAHİBİNDEN
Arkadaşlar selam aracı 19/04/2004 tarihinde sıfır olarak aldım, o günden beri keyifle bindik. Model değiştireceğim için satıyorum KM orjinal 93,500 dür. Forumdan arkadaşlara bir miktar indirim yaparım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2004-model-almera-tekna-ilk-sahibinden-emsalsiz-190788455/detay/

NOT : Mesajla araba pazarlığı olmaz. Konuşmak için çekinmeden arayın.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
18 yıl
Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar oğlumun okulunda kullanılmak üzere lazer yazıcı alınacak bende sizlere fikir danışmak istedim. Beklentiler aşağıdaki gibi bu doğrultuda tavsiyede bulunursanız sevinirim.

1. Faks hariç fotokopi tarama ve yazıcı fonksiyonları kafi,
2. Toneri kesinlikle dolum yapılabilmeli ve mümkün oldukça ucuz olmalı,
3. Günlük ortalama 150 200 çıktı alınacak,

Temel olarak bunları yapabilmesi yeterli.

Tavsiyeler için teşekkürler.
A
18 yıl
Master Boot Record Sorunu - Çözüldü
Yanlışlıkla önemli bilgilerimin bulunduğu HDD yi Windows XP kurulumu sırasında MBR i sildim. Format v.s. atmadım jeton geç düştü. Bunu geri getirmenin yolu nedir ? Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Disk işletim sistemi yüklü olan değil USB den bağlı data diskidir.

Teşekkürler.

ÇÖZÜLMÜŞTÜR TEŞEKKÜRLER.
A
18 yıl
İşlemci Tavsiyesi E4300 yerine
Arkadaşlar selamlar, aşağıdaki sistemi kullanmaktayım ve işlemcinin artık değiştirilme zamanı geldiğini düşünmekteyim. Tavsiyelerinizi nedenleri ile birlikte alabilirsem memnun olurum.

Gigabyte P965 DQ6 Anakart
4 * 1 GB Kingston Hyper X DDR2 900 Mhz Bellek
Intel E4300 İşlemci
2*320 GB Seagate
Axle 8800 GT Ekran Kartı

Bu sisteme yakışır güzel ve ortalama maliyetli işlemci ne olmalıdır ?
A
18 yıl
Admin Moderator Kısaca Yetkililere Kısa Bir Soru
Sevgili yetkili arkadaşlar,

Hiçbir polemik v.s. içermeyen ve haklı olarak açılmış bir konun kitlenmemesi direk silinmesi ve konuyu açana nezaketen de olsa bir bildirim yapılmaması. Günümüzde en modern ve demokratik tartışma ortamı olarak kabul edilen forumlarda ne derece doğru ve etiktir. Forumlar kullanıcıları ile mi yoksa reklam verenleri (yada potansiyel reklam vericileri) ile mi büyür ve bir numara olurlar.

Teşekkürler.

NOT : Cevap vermek vermemek soru sordum diye banlamak v.s. de sizin insiyatifinizde. Unutmayın alacağınız önlem her ne olursa olsun niyetinizi belli edecek davranıştır.
A
18 yıl
USB KARAKTER LCD NASIL YAPILIR ?
Çok yakında daha detaylı geniş kapsamlı ve ekstra devrelerle tam anlatım. Gecikme için özür dileriz.
A
18 yıl
RESİM DOSYALARINI BOYUTLANDIRMAK
Arkadaşlar birçok arkadaşımızında sıkıntısı olduğu üzere foruma yüklediğiniz resim dosyalarını lütfen insanların rahatça görebileceği yada yükleyebileceği boyutlara getiriniz. Bu zor değil telefon kamerası ile çekiyorsanız ayar menüsü var çekime başlamadan evvel 30 saniyelik birşey 640*480 gayet ideal bir boyut web sayfalarında görüntülemek için başlıklara bakanlar mecbur değiller ki çarşaf kadar resimlerle uğraşmaya, kotalı kullanan var kotasız kullanan var ondan öte ekrana sığmayan abuk subuk görüntüler.

Photosop, Windows Paint v.s. v.s. v.s. bunların hepsinde resimlerinizi yeniden boyutlandırabilmeniz mümkün. Bodoslama mesaj atmak yerine öncelikle resimleri en azından kaydırma olmayacak pencerye sığacak şekilde boyutlandırıp koymanızı rica ediyorum. Kendi adıma bundan sonra boyutlandırılmamış resim olam mesajlara girmeyeceğim cevap da yazmayacağım. Forum bir ortak kullanım alanıdır, usulünce kullanalım lütfen. Diğer insanlara biraz da olsa saygımız varsa biraz daha özenli olmaya dikkat edelim.

Hayırlı forumlar.
A
18 yıl
LCD 2 USB - USB Karakter LCD
Evet arkadaşlar 1 haftaya kadar satışa sunulacak olan ürünümüze ait prototip fotoğraflarını görüşlerinize sunup fikirlerinizi almak istedim. Ön panel için düşünülen montaj aparatının prototip fotoğrafladır.

Yorumlar sorular için bu mesajı, özel mesaj sistemini yada mutlu_toker@msn.com adresini kullanabilirsiniz.

İlgi ve alakanıza teşekkürler İyi Seyirler . Bu arada grafik USB LCD ler le ilgili başlığımızı da çok yakında açacağız.


NOT : Arkadaşlar resimleri eklemem rağmen bende gözükmüyor sizde çıkıp çıkmadığı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Imageshack a ekledim :) .

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.