A

Er
16 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
silinebilir
.
A
5 yıl
İstanbuldaki en güzel kyk yurtları hangileri ?(İstanbul hakkında bilgili arkadaşlar)
Marmara üniversitesine yerleştim,kyk yurtlarına da başvurumu yaptım fakat yurtlar hakkında çok fazla bir bilgim yok(hangi yurt iyidir,konumu-ulaşımı,sosyal olanakları,odaları-tuvaleti)?

Okulum kadıköyde fakat avrupa yakasındaki yurtlar da olabilir diye düşünüyorum sizce bu düşüncen saçma mı ? Vapurla karşıya geçmek çok zor olmasa gerek.

Yurtlara göre bir odada kalan kişi sayısı nasıl değişiyor ?
Yurtlarda halı saha,basket sahası falan var mı,varsa gerçekten kullanılıyor mu ?
A
5 yıl
İstanbul\u0027da kalacak yer sorunu
Marmara üniversitesine yerleştim,üniversite kadıköyde kyk yurtlarına başvuracağım lakin yurdun İstanbul un saçma sapan bir yerinde çıkma olasılığı da var.Uzak bir yurt çıkarsa ne yapabilirim?Kadıköy civarında ev tutmam da imkansız gibi evler çok pahalıdır diye düşünüyorum.Özel yurtlar hakkında bilgisi olan var mı veya aynı benim durumumda olan birisi ?
A
5 yıl
İdari Bilimler (İktisat-İşletme) Okunur mu ?
Ekonomiye her zaman ilgim vardı,bu iki bölümden birisini yazmadı düşünüyorum fakat boğaziçi-odtü-galatasaray tutmuyor biraz daha alt seviye olan yıldız-hacettepe-marmara falan tutuyor.%100 ingilizce okumayı düşünüyorum kendimi bu alanda ders vericek kadar geliştirmek istiyorum sizce bu alanların iş olanakları nasıldır çok fazla sivrilmeden de iş bulabilir miyiz ?

Sıralamam aşağı yukarı 40-70 k arası falan gelir diye tahmin ediyorum.
Sınava hep sayısal olarak hazırlandım,mezuna kalıp gine sayısal çalıştım fakat sınav anında eşit ağırlığa geçtim :D

Özel üniversiteleri pek düşünmüyorum.
Bilgisi,tanıdığı olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum,teşekkürler ...
A
5 yıl
Sınavda Aşırı Çişim Geldi Halen Kasıklarım Ağrıyor
mattan aşağı yukarı 20 tane falan yapabildim diğerleri çok zor gelmedi bana ama sınav anında öleceğimi zannetim koşarak çıkıcaktım ki son 15 dk çıkmak yasakmış iptal olur diye çıkamadım halen kasıklarım ağrıyor
A
6 yıl
Ders çalışacağıma lol oynamaya başladım,isteksizlik var
Arkadaşlar merhaba bu zamana kadar çok da iyi olmasa da bir şekilde çalıştım bayağı bir ilerledim fakat şu son günlerde evde de bir takım sıkıntılar yaşadım neyse işte çalışamıyorum fizikte elektrikteyim çalışırken başım falan ağrımaya başlıyor.Birazcık koptum ve sıkı tutamazsam kazanamıcam çünkü o kadar ileride değilim.Kafam attıkça lol oynuyorum,oynamasam bile ders yapamıyorum çok sıkılıyorum ne yapmalıyım taktikler için teşekkürler...
A
6 yıl
Elektrik ve Manyetizma kimden dinlenir ?
Arkadaşlar merhaba fizikte umut öncül ve fizikle barış izliyorum kimden dinlemem daha iyi olur hangisi daha etkili olur teşekkürler...
A
6 yıl
Organik Kimya Fasikülü (ANKET)
Organik kimya fasikülü olarak hangisini alayım pek bilmiyorum organik kimya adasından dinleyip notlar çıkarıyorum fakat fasikül lazım gibi
A
6 yıl
Organik Kimya hakkında bir kaç soru
Arkadaşlar kimya adasından başladım izlemeye videolar güncel değil mi müfredata uygundur yani gereksiz bilgileri öğrenmek istemiyorum.

Geçen senenin palme organiği ve lys palmesi var çok değişiklik yoksa kullanabilir miyim uyar mı müfredata

Aynı zamanda gürün geçen seneki organik 1 fasikülü var
A
6 yıl
AYT Kimya Hakkında Çok ACİL Yardıma İhtiyacım var
Arkadaşlar merhaba kimya hariç diğer dersleri iyi olan birisiyim tyt kimya temelim var türler arası etkileşimler falan biliyorum ayt için çalışmam gerekiyor.Nereden çalışacağımı nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Mol kavramı,kimyasal hesaplamalar,türler arası etkileşimleri biliyorum.Direk organik çalışsam ne olur? Arkasına diğer ayt konularını (hız-denge,kçç-çözelti-gazlar)sıralasam olur mu önce organik yapıp.Bir de nerden çalışayım.Kimya adası demeyin lütfen çok uzun videoları izlerken deliriyorum böyle kısa ve güzel anlatan bir kanal var mı bildiğiniz yoksa sadece kitaptan tek başıma bitirebilir miyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.