K

Er
10 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
ABCC BORSASI VE ONUN KENDİ TOKENİ
ABCC Token nedir?
ABCC Token (AT), ABCC Dijital Varlık Borsası tarafından verilecek bir ERC20 Jetonudur. Toplam AT tedariği, gelecekteki herhangi bir teklif olmaksızın 210 milyonda sabitlenmiştir.
AT'nin Faydaları
AT, ABCC Digital Asset Exchange'e yerel bir blockchain tabanlı belirteçtir. AT'yi tutan üyeler, bunlarla sınırlı olmamak üzere, çok çeşitli avantajlara erişebilecekler:
ABCC'de çeşitli ürün ve hizmetler için AT kullanımı. Örneğin, üyeler diğer dijital varlıkları satın alabilir, işlem ücretlerini ödeyebilir ve AT ile premium hizmetlere tercihli erişim kazanabilirler.
ABCC'de çeşitli etkinliklere ve kampanyalara katılmak. ABCC, belirli kriterleri karşılayan üyeleri ödüllendirecek. Örneğin, AT üyesi olan üyeler ABCC tarafından toplanan alım satım komisyonlarının% 80'inde pay alacaktır.
Topluluk oluşturma, üyeler ve ABCC arasındaki etkileşim gibi çeşitli etkinliklere katılmak, ABCC'ye ve diğerlerine önerilerde bulunmak.
K
6 yıl
ABCC EXCHANGE
abcc borsası şu anda son yaşanan olumsuz durumlardan ders çıkarmış güvenli bir liman gibi duruyor. ayrıca ABCC, premium blockchain projesini keşfetmeye ve kullanıcılarının yatırım riskini en aza indirmeye çalışmaktadır. ABCC, Uygulama Formunu sunmuş olan tüm projeler için ihtiyatlı bir değerlendirme yapacaktır. Topluluk mutabakatına saygı gösterilmesi gereği, bir projenin listelenip listelenmeyeceğine dair nihai karar, toplum oylamaya tabidir.

Değerlendirilecek faktörler:
1. Proje iş modeli ve yol haritası (beyaz kağıt, endüstri uyumu, gelecekteki gelişim vb.);
2. Proje yeterlilik denetimi ve politika riski (kuruluş, yasal görüş, şirket geçmişi araştırması, vb.);
3. Proje çekirdek ekibi ve kurumsal yatırımcılar (yatırım ve finansman geçmişi, ekibin organizasyon yapısı, çekirdek üyelerin profili, vb.);
4. Proje teknik mimarisi ve ürün geliştirme (teknik mimari, uygulama senaryoları, kod kalitesi ve güncelleme sıklığı, vb.);
5. Proje belirteç ekosistemi ve pazar cevabı (belirtecin niteliği, proje pazar değeri, konum adresi, dolaşım, vb.);
6. Proje Topluluğu ve operasyonları (medya kapsamı, topluluk operasyonları, kullanıcı geri bildirimi, vb.).
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.