E

Er
07 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
257 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
Hem ayrıldım hem özledim çıkmazdayım
1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım ama ona görüldü yaptı... Cevap vermedi mesajıma. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
E
2 yıl
Sınavsız ikinci üniversite ne okusam kafam karışık
İç mimarlık okuyorum 2 senem kaldı bitmesine. Açıktan da bir bölüm daha okumak istiyorum. Ama önlisans okursam kpssye giremem lisans okuduğum için yani özel sektörde iş bulurum anca. Önlisans için aklımda grafik tasarım, tıbbi sekreterlik var. Lisans içinde çocuk gelişimi vs olabilir. Yani amacım aslında mimarlıktan iş bulamazsam elimde bir meslek daha olsundu. Grafik tasarımda mimarlığa en yakın bölüm onu mu okusam ne yapmalı sizce
E
3 yıl
Hoşlanıyor mu yoksa arkadaşça mı ?
Elin çok usumus deyip elimi sımsıkı tutması elimi tutmak için bahane mi ve bir erkek niye bir kızın elini sımsıkı tutar ve biz sınıf arkadaşıyiz ben bu adamı deli gibi seviyorum 
E
3 yıl
Yatay geçiş ve muafiyet bakar mısınız ??
Yatay geçiş yaptım. Ancak eski okulumda gördüğüm dersler olmasına rağmen o derslerden muaf sayılmamışım ve 2. Dönem alacağım. Bu durumu düzeltme şansım var mı ?
E
3 yıl
Mimarlık okuyanlar bakabilir mi?
Mimarlık okuyorum. Okul bilgisayar istedi ama çok pahalı bilgisayarlar bilgisayar almadan bölümü okuyamaz mıyım ?
E
3 yıl
Sizce hata mı yaptım ?
Yalova da üniversite kazandım 1 yılı tamamladım online olarak. Yatay geçiş yaptım İstanbul’a ailem de burda olduğu için. Ancak özel üniversite ve %50 bursla okuyacağım. Yalovaya gitsem kyk da kalacaktım ve devlet üniversitesiydi. Ama İstanbul imkan açıdında vs daha iyi diye buraya gelmek istedim. Bazen pişman oluyorum keşke geçmeseydim diye. Sonuçta özel üniversite ve maddi durumumuzda orta seviye. İlerde bir sıkıntı olur mu diye sürekli düşünüyorum. Gitmem mi iyi olacaktı İstanbulda devam etmem mi iyi oldu diye sürekli sorguluyorum.
E
3 yıl
Yatay geçiş yaptım eski okuluma dönmek istiypu
Yatay geçiş yaptım ortalama ile. Ama pişman oldum eski okuluma dönmek istiyorum ancak dersler yarın başlıyor eski okulumda yeni okulum henüz başlamadı. Dönme şansım var mı ?
E
3 yıl
Özel de okuyorum burs çıkar mı?
Özel üniversite de %50 okuyorum. Birkaç bursa başvurdum. Özel üniversite de okumam engel olur mu bu duruma ?
E
3 yıl
Üniversite 2. Sınıf olanlar?
Üniversite 2. Sınıf olan arkadaşlar, biliyosunuz online olarak bitirdik ilk seneyi. Ben bu süreçte zaten yüz yüze tanışırız diye kimseyle yakın olmadım ama mesela bazıları baya yakın olmuştu görüşmeden vs. Şimdi okul açılacak var mıdır benim gibi olan herkes kaynaşmıştır arkadaşını bulmuştur diye tedirginim. Siz de durumlar nasıl ?
E
3 yıl
Yatay geçiş yaptım parada ödedim iptal edebilir miyim ?
Yatay geçiş yaptım özel üniversiteye %50. Sonrasında biraz sorun çıktı. Yatay geçişimi iptal ederler mi. Para vs ödedim senet yapıldı. Bilgisi olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.