M

Er
18 Ağustos 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Konya Yds Kursu Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Konya'daki hemen hemen her kursla görüştüm, 2019 İlkbahar Yds için kurs bakıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Görüştüğüm Kurslar:

Akın Dil
American Life
Amerikan Kültür
Let's Go Academy
Deulcom
M
6 yıl
Alpine Cde 9843 Oto-Teyp Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Aracımda uzun süredir Alpine Cde 9843 model oto-teyp kullanıyorum. Model eski fakat zaman zaman sorun çıkarsa da genellikle problem yaşamıyorum.

Bu ara şehirler arası yolculuk yapacağım için yeni bir Mp3 cd çekeyim dedim, fakat ne denedimse "ERROR" yazısından kurtulamadım. Önce Maxell Cd denedim ve hatayı verdi, ardından Sony marka cd denedim sonuç aynı.

Yaptığım bazı araştırmalara göre, cd'yi sonradan dosya atılabilecek, tamamen kapanacak şekilde iki yolu da denedim. Track cd ve veri cd'si oluşturarak ikisini de denedim fakat değişen bir şey olmadı. Belki müziklerin bit hızı uyumsuzdur diyerek hepsini 128 kb/sn hızına düşürdüm yine fayda etmedi. Birçok yolu denememe rağmen oto-teyp sonuç vermiyor. Hız olarak 10x ile 32x arasında farklı hızlarla çekerek denedim değişen bir şey olmadı.

Fakat yeni çektiğim çizik dahi olmayan cd'leri okumazken, eskiden dinlediğim altı mahvolmuş durumda olan cd'leri gayet rahat okuyor ve çalıyor.

Tek şüphelendiğim konu müzikleri youtube convertor gibi bir siteden elde etmem fakat bunları da 128 kb/sn hızına çekerek düzenlemiştim.

Sorun beni deli etti,

Bildiğim her şeyi denedim fakat farklı bir öneri sunacak olan arkadaş varsa,

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.