-

Onbaşı
03 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
5 yıl
Hangi formları doldurmak gerekiyor?
Merhaba, netspeed yeni abonelik başlatacağım. Sıfırdan olacak. 3 tane form var sitede, 1. form kesin doldurulacak onu biliyorum. diğer ikisini doldurmam gerekiyor mu?
-
6 yıl
4K Netflix için en uygun fiyatlı çözüm?
Merhaba arkadaşlar. Bende bir adet 4K monitör var ama 4K oynatabilecek bir bilgisayarım yok, bu monitörden 4K Netflix izlemek istiyorum bunun için TV box gibi bir şeye ihtiyacım var. Ama araştırdığım kadarıyla 4K destekli olan tv box ların çoğu 4K netflix oynatmıyormuş, netflix tarafından lisanslı olmadığı için. Bana 4K Netflix izlemek için en uygun fiyatlı nasıl bir çözüm önerirsiniz?
-
6 yıl
DSL Sinyali Modeme Ulaşmıyor?
Merhaba. Netspeed 75 Mbps VDSL tarife dün aktif oldu. Ankastre bağlantısını gerçekleştirip DSL kablosunu modeme taktım fakat DSL ışığı yanmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı açtım, bugün de Türk Telekom'dan birisi gelip ankastreye kendi cihazını taktı ve 75 Mbps sinyal sorunsuz aldı. Bana da modemde ya da bina içi kablolamada bir sorun olabileceğini söyledi. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Sorunun modemde mi yoksa bina içi kablolamada mı olduğunu nasıl anlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

ÇÖZÜLDÜ: Cat 5E kablo çektim, sorun yok DSL sinyali geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.