C

Yüzbaşı
30 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
247 (Bu ay: 28)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Türk telekom puan saçmalığı
öncelikle herkese merhabalar;

Geçen hafta oturduğum semtteki bir türk telekom bayisinden faturaya ek kulaklık almak için gittim oradaki satış görevlisi kız reyondaki fiyatların değiştiğini sistemden yeni fiyatlara bakması gerektiğini söyledi. sisteme baktıktan sonra fiyatların reyondakilerle aynı olduğunu görüp baya bir şaşırdı! daha sonra sistemden kredi notunuza bakalım dedi bana bir sms geldi kodu sisteme girdi tam o sırada mağaza sorumlusu olduğunu düşündüğüm kişi yanına geldi ve gayet sessiz şekilde benim almak istediğim kulaklıkların fiyatları hakkında konuşmaya başladılar ve yeniden düzenlememiz gerekli şeklinde konuştular kendi aralarında. bu arada benim kredi puanıma bakan arkadaş sistem yavaş bekliyorum dedi ve sonra uygun olmadığım söyledi. başka bir yerden bakıcam dedi orda da yine smsle kod geldi ona da baktı ve uygun değilsiniz dedi. puan olayının faturayla mı alakalı olduğunu sordum evet dedi ve fatura ödemem otomatik talimatta olduğu için son ödemenin geçmesinin imkansız olduğunu söyledim ve kız bir şey yapamayız manasında suratıma bakınca iyi günler dileyip çıktım. şimdi sırf ürünler eski fiyatlı olduğu için daha doğrusu zam "bindirmedikler"i için kulaklığı bana satmadıkları bariz. keşke görevliden kredimle ilgili onay olmadığına dair bir görüntü isteseydim ona pişman oldum. şimdi size sorum bu kredi-puan konusunda fatura dışında belirleyici faktör var mı? ki taahhütlü ve extra paket kullanan bir tüketiciyim
C
12 yıl
Ezcool HD Box görüntü sorunu
Herkese selamlar

Ben 3 gün önce internetten Ezcool HD Box medya oynatıcı aldım hatta DH'de ürün için açılmış başlıktaki tüm mesajları okudum bilgi edinmek için. Ürün dün elime ulaştı bugün gidip mediamarkttan hdmi kablo ve 8 bglık sd card aldım. Cardın içine izleyeceğim film ve dizileri attım hdmi bağlantısını kurdum filmi izlemeye başladım. Yalnız bir anda izlerken görüntü 1 sn kadar gidip geri geldi. Video dosyasında sorun olabileceğini düşünürken 10 dakika sonrada bir anda sürekli görüntü kararıp geri gelmeye başladı. En sonda görüntü gitti ve sanki ben makinayı kapatmışım gibi tv sinyal yok uyarısı verdi. Hdmi kablonun giriş yerini değiştirdim, teledünyanın takılı olduğu hdmi kablosunu çıkardım, fişin üçlüde ki yerini değiştirdim ama sürekli sorun devam etti. Şimdi ben hem makinayı hemde hdmi kablo ve sd kartı yeni aldığım için neyden şüpheleceğimi bilemedim. Forumdaki genel konuda birisi de benim gibi bu konudan şikayetçi olmuş ama devamında çözümü falan yok. Sorun 720p seçiliyken de 576p seçiliyken de oluyor. Usb bellekten de denedim aynı sorunu verdi. Kompakt kabloyla izledim şimdi bir bölüm Behzat Ç. hiç sorun çıkmadı. Bende hdmi kablosunu değiştirdim bakalım sonuç ne olacak. Ama sizin bildiğiniz bir sorun ve çözümü varsa söyleyin lütfen.. Fazla uzun yazmamaya gayret gösterdim ama acaip derece de moralim bozuldu. Hem o kadar para verdim hem de film izleme zevkim mahvoldu.


Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılar..
C
12 yıl
İpad 2 imei sorgulama (acil yardım)
Arkadaşlar merhaba

Elimde bir ipad 2 var ancak bunun kayıtlımı kayıtsız mı olduğunu çözmeye çalışıyorum
Telefonlar için kullandığımız bu sitedehttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php ipad içinde sorgulama yapabiliyormuyuz
sorgulama yaptığımızda eğer kayıtsızsa nasıl bir hata verir. Kayıt bulunamadı mı der?
C
12 yıl
Hareketler dökümü sorunu
Hareketler dökümü sayfası bende açılmıyor yav. 5 yeni onaylama var ama tıkladığımda sadece gri sayfada kalıyor
Bunun çözümünü bilen varmı? Değişik browserlarda denedim hep aynı sonuç
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.