N

Teğmen
15 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
363213 Gün Cezalı
356711 gün 21 s. 23 dk.
Gönderiler Hakkında
N
18 yıl
sens musakka vs modlar bakın lütfen
forumumuz da marashali diye yada kylie diye bi mod bulunuyormu acaba
msn de konuşuyoruz da
N
18 yıl
alın gözünüz item görsün
gerçi büyük ihtimalle dupedir ama neyse genede güzel değilmi



< Resime gitmek için tıklayın >
N
18 yıl
usko dışında nereye gelsem yardım edersiniz
beyler uskoda artık yapacak bişiyim kalmadı.hack lendik soyulduk kandırıldık goleme çekildik vs vs vs.
usko yerine başka bi bölüme geçmek istiyorum. japko myko gibi gelsem bu bölümlerden birine bana yardım edermisiniz.
ama gerçekten yardım istiyorum. öle gel kardeşim ayıpsın kasarız yardım ederiz diyip oyunda tamıcaksanız msj yazmayın yardımlar karşılıksız kalmaz bizde..
N
18 yıl
arkadaşlar buraya gelin
beyler boşuna tartışıyosunuz ben edana açıldığında oraya geçmek istedim ark dediki geçme edit charlar çıkacak ortaya dinlemedim girdim kasmaya başladım. size yemin ediyorum 60+adamların haddi hesabı yoktu daha 4.gün falan bu muhabbet.
tam 17. gün hiç unutmam clan sıralamasına bakıyoz 1.sıradaki clanın 5m npsi vardı ve 69lvl adamın ismi yazıyodu aynı dakkada bıraktım ve birdaha asla edanaya girmedim çivisi çıkmış resmen adamların.

manes tede aynı şey olucak edit charlar para ile alınmış game master kıyakları falan fişman. cypherıda bu hale getirenler edit charlar ve gm kıyakları değilmi.
N
18 yıl
darkcaptain forumda karşısın oyunda mübah
ss anlatıyo sanıorım olayı
< Resime gitmek için tıklayın >
N
18 yıl
olmuyo arkadaşlar
olmuyo arkadaşlar 60lvl charımı bir türlü geri alamıyorum.

55 lvl warior 55 lwl priest im var ayrı bi acc itemsiz
birde 47lvl asas var ayrı bi acc

asas ta +7 chitin pouldron
+7 chitin kolluk
+7chitin bot
+3 ironbow
+6warior chitin set
+9 str takı set
+9 dual dex yüzük
+6 dual md
gerisi +7 takı giysi falan 8,50m de parası var arkadaşlar hepsini vereyim bana 60lvl warior veya asas veya mage verirmisiniz gizli soruları herşey bende
tam bi takas olur daha sorada item veririm.
N
18 yıl
OYUNU KURDUM AMA GİREMİYORUM
ARKADAŞLAR OYUNU SİTESİNDEN İNDİRDİM, KURDUM, KURULUMDAN SONRA ZANNEDERİM UPDATE PENCERESİ OLAN Bİ PENCERE AÇILDI %2 DE KAPANIYO VE OYUNUN EXE DOSYASINI TIKLADIĞIMDA AYNI PENCERE TEKRAR AÇILIYO VE YİNE %2'DE KAPANIYO SİTEDEN MANUEL PATCH DOSYASINI İNDİRDİM O DA ÇALIŞMADI. BEN Bİ YERDE YANLIŞ MI YAPIYORUM OYUN DA MI BİŞEYLER VAR BANA Bİ YARDIM LÜTFEN. BEN BU OYUNU OYNAMAK İSTİYORUM KNIGHT BENİ İĞRENDİRDİ ARTIK... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR...
N
18 yıl
pay-pall dan gizli soru nasıl değişiyo
arkadaşlar bana lütfen anlatın nasıl değiştiriliyor pay-pall dan gizli soru ve pay pala nasıl üye olunuyo
N
18 yıl
cypherı neden bu kadar kötülüyorsunuz
yahu beyler sizlerin oynadığı hiç bi serverda pislik yapılmıyomu ben arestede oynadım beramustada edanadada olimpiada ve hepsinde koperlar vardı hepsinde milleti kandırmaya çalışanlar vardı ve daha bi sürrü şey vardı. sanki bu tür olaylar sadece cypherda oluyomuş gibi davranıyosunuz. cypherdaki açıklar diğer serverlarda yokmu sanki.tabi ki var.yapan yokmu oda var. sadece tek fark cypherda doru dürüst bir game master olmayışı başka bi fark yok cypherda baya bi süredir game master yok buyüzden bu şekilde durumlar mevcut. haa diceksiniz game master varkende oluyodu evet oluyodu ama o durumlarda gm denen kişinin umursamazlığı ve sorumsuzluğu yüzündendir. siz birkaç sorun yüzünden bütün serverı şerefsiz koxper dupeci ilan ediyorsunuz arkadaşlar yapmayın bunu.
N
18 yıl
arkadaşlar gerçek ark arıyorum
beyler ben bu oyuna başladığımdan beri cypherda oynuyorum çok arkadaşım ve itemim var.itemlerim fena sayılmaz her charım en azından +7chitin set ve +9 takı setine sahip silahlarıda iyidir. wariorumda +7raptor
rogue de +6ib prestimde +6tota var neyse yeni servera geçmek taraftarıyım çünkü çok hızlı kamak istiyorum ve artık bi tane master warior istiyorum kendime ama mage te olabilir.
gerçekten geçicek olan arklar varsa beraber kasalım yeni serverda. item saklama huyum falan da yoktur bende olan size yarayan bişey sizindir otomatikman
cevaplarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.