B

Er
04 Haziran 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
12 ay
Ps5 multiplayer sorunu ve birkaç soru
Arkadaşlar 20 25 sene önce ps1 almıstım o zamandan beri ps bilmıyorum. Dün PS5 aldım ama çok değişmiş bu yuzden cahilliğime verim bazı sorularım var.

  • Ürünü trendyol üzerinden aldım ama garantisi belgesi çıkmıdı. Satıcı fatura üzerindeki adrese göndereceksınız yanı kısacası kendıne böyle mı oluyor artık.
  • CFI1200A sürümü gelmiş bana iyi midir sizce
  • Multiplayer ilgili özellikle çok sorun yaşıyorum. Nasıl oynanıyor bu. Dün akşam. Farming Simulator 22 2 kısılık oynayalım dedık ama olmadı.
  • Bölünmüş ekran oyunlar her oyun için geçerli değil mi.. Ben ana kol bağlı iken ikinci kolu açıp hızlı bağlan mı hızlı oyna dıye bolumdan onuda bağlıyorum. Konuk1 seklınde gelıyor. Ama sadece geçişli çalısıyor. Lütfen multiplayer mantığını soyler mısınız.
  • Bazı oyunlarda PS4 yazıyor bazılarında ps4-ps5 yazıyor. Bu sadece ps4 yazan oyunlar ps5 çalısmıyor mu. Ben deneme amaçlı indirdim ps5 çalısıyor. O zaman nden ps4 - ps5 yazmıyorlar fark nedır.
Tşk ederim herkese.
B
geçen yıl
Hararetten Dolayı Motorun Yanması
Arkadaşlar geçen 4,5 ay önce aracım çalışmadı.. Çekici ile sanayi'e götürdüm.. 11.800 TL üst kapak değiştirdiler. eksrantirik mili vs. Sonra aracı teslim aldığımda yağ akıttığı fark ettim. Ustaya söyledim ama pek umursamadılar. 
15 günde bir 20 gün bir yağ koyuyordum. Sonra aracımda şöyle olaylar olmaya başladı.

Kalkarken veya 2. viteste 5 ile giderken hararet ışığı yanıyordu. Sonraki zamanında 1.vitesteyken debriyaj ve frese bastığımdada araç istop ediyordu. Sonraki süreçlere misal 10 dk bir yere gittiniz aracı kapattınız tekrar çalıştırınca 
hani akü bitik gibi böyle baygın baygın çalıyor veya tam tersi motor bi gürültülü çalışıyor sanarsınız patlayacak.

En sonunda araçla 80 ile giderken otobanda istop etti. Sağa çektim kaput altından duman çıkıyordu.Hararet yüksekti fan çalışıyordu. Tekrardan araç soğudundan su ekledım ama su fanın önündeki bi hortumdan aşağıya akıyordu.

Sanayıye götürdük çeki ile. Usta dedi ki hararetten kaynaklı motor gitmiş. 40.000 tl ve üstüne çıkacak masrafı var dedı.Pistonlar yağ yapışmış vs.

Sormak ıstediğim şu. Aracım 2004 model clio dizel. Arkadaşlar ben pek anlama araçtan bu yuzden soruyorum. Şimdi ustalar burada aracın 40 50 bin olarak nesını yapıyorlar. Yanı motor yenılenıyor mu.Çünkü ben bu aracı aldığımda acemılıgımden 
araç yorgun bı araç dedıler motoru bıtık vs dedıler. O yuzden yaptırınca ne oluyor işlemleri.
B
6 yıl
Klima komposeri arizalandi
Arkadaslar kolay gelsin

Araci yeni aldin 2004 model dizel clio

Klima calistirirsam sorun yok.ama klimanin ac tusuna basip kapatirsam boyle surtunme sesine benzer beya yuksek bir demir sesi geliyordu bugun sanayii gittim.

Klima komposoru aruzalanmis dedi usta.degisimi 1700 tl
Tamiri 500 tl dedi sizce normal mi fiyatlari ve yaptirmazsam ne olur. Suanda klima surekli acik bende. Acik oldugumdan komperesorden ses gelmiyor ama kapatinca gene sea yapiyor.
B
6 yıl
4 adet tutarli + 2 adet sadece carpma olmak kaydiyla 6 adet hasar kayitli arax
2011 model albea multi 1.3 17000 tl arac buldum.taksi cikmasi

Toplam 6 adet kaza var. 4 adeti toplam 3500 tl geri kalan 2 adeti sadece carpma yaziyor.

Sizcs bu arac alinir mi? Yarinda ekspertize goturcem
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.