U

Onbaşı
25 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
geçen yıl
Saatler Ve Yatırım
Saatleri çok seviyorum. Ama sizce sadece yatırım amaçlı saat alınır mı? bütçe yüksek değil. ama orijinal markalar alabilirim. casio,vostok vs gibi
U
geçen yıl
Aile Problemleri
Tüm bir ailem hakikaten iyi insanlar ama çok cahiller. Bayram'da geliyor. nasıl dayanacağım bu kadar insana? aslında bu kadar basit anlattım ama çok derin bir konu bu.
U
3 yıl
Korona Sonrası Tat Ve Koku Kaybı
Babam muzdarip bu sorundan dolayı. Testi pozitif çikali 2 hafta oldu. Şu an Sağlığı iyi. Ama koku ve tat kaybi var. Sadece baskın kokuları alabiliyor(nane vs) Tad olarak da aromayı vs alamıyormuş. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Babamın psikoloji iyi değil çünkü.
U
3 yıl
3500-4500 Arası Laptop
Genelde basit online oyunlar ve strateji oyunları oynarım. Laptop'u dersler vs için alıyorum aslında. Bildiğiniz güzel bir model varsa önerebilirsiniz.
U
3 yıl
Universite kayıt
Beyler. E kayıt yaptım. Ama asıl kayıtta zorunlu mu? Gidip belge vs vermekte bahsediyorum. Gaziantep üni.
U
3 yıl
Abi biz ne yazıcaz
Tıp istiyordum olmayacak. Tamam e başka ne yazacağız. Helsinde işsizlik var. Hepsinin mezunları ağlayıp duruyor. Olum okunacak bölüm kaldı mı la bu ülkede. Dişçisi ağliyor eczacısı ağlıyor muhendisi ağlıyor. Kafam deli gibi karışık. Ne yapıcaz.
U
3 yıl
Tıp Kaçla Kapatir
Sıralamam 23bin 300. Sizce gelir mi
U
3 yıl
Tıp kaçla kapatır
Tıp devlet kaçla kapatır sizce?
U
3 yıl
Tıp kaç bin ile kapatır
Tıp kaç bin ile kapator arkaadaşlar fikirleri alalım.
U
3 yıl
Sürekli Çiş Hissi
2020 Aralık ayında epey stresli bir olay yaşadım ve o sırada lavaboya gitmem gerekiyordu. Daha sonra koşa koşa giderek ihtiyacımı giderdim. Eve geldikten 3-4 saat sonra sürekli bir çiş hissim başladı. Gidip geldim ama tam rahatlayamıyordum. İlk zamanlar iltihap vs sandım. Sonra ise 19 yaşında olmamın verdiği ev zorunluluğu ile vaktimi evde geçirdiğim için sorun olmadı. 1 ay önce doktora gittim. Epey bir bakındı hastalık hikayem dinlendi ve doktor bunun psikolojik bir problem olduğunu söyledi. Gün içinde 10 veya 20 kere lavaboya gitmiyorum. Ama özellike tuvaletten sonra hissim artıyor sonra da azalıyor. Hatta gidiyor bile. Ne yapmam gerekiyor? Geçen hafta yks'de bez takıyor olmama rağmen az da olsa hissettirdi ki o gün tedbir olarak su içmemiştim. Daha sonra sınavdan çıktım. Yolda vs bir durum olmadı. Ne yapmam gerekiyor. Doktor kinzy diye bir ilaç verdi. %30 %40 rahatlatır vs dedi. Ama bende ani kasılmalar olmuyor. Böyle devamlı bir çiş hissim oluyor. Ama ben bilerek gitmiyorum. Psikiyatr sorunu çözer mi? Üni'de sıkıntı olur diye korkuyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.