S

Çavuş
25 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 ay
Cs 1.6 multiplayer oyun kurma
Konu çok basit. 3 pc telefon hotspot olarak kullanıp hepimiz bağlandık. Oyun kurduk ama lan da gözükmüyor. Nasıl yapabiliriz bunu? Sorun nedir? Veya başka şekilde nasıl yapabiliriz?
S
2 yıl
Win 10 format atıcam parola sıfırlamır mı?
Arkadaşlar win 10 bir pc var, parolası unutulmuş. Eğer format atarsam parola sıfırlanır mı?
S
2 yıl
USB girişleri
Hayırlı akşamlar. Benim sıkıntım şu; rgb li bir klavyem var. Bu rgb leri açtığımda sürekli kapanıp açılmaya başlıyor ve klavye çalışmıyor. Ara sıra mause gidip geliyor ve kasaya 2 den fazla usb takamıyorum ya hepsi gidiyor ya da 3. taktığım çalışmıyor. Ön taraftaki usb girişleri zaten hiç çalışmıyor artık. Ben güç ünitesinden sandım çünkü 250 w gibi düşük bir değeri vardı. Onu 500 w ile değiştirdim ama değişmedi durum. Ben de anakarttan olduğuna kanaat getirdim. Sizce neden oluyor olabilir?

İşlemci: ryzen 5 1400
Ekran kartı; 1050 ti
S
3 yıl
Dairem gözükmüyor.
Merhaba arkadaşlar. Bilgisi olan lütfen yardım etsin. Yeni bir eve taşınmak zorunda kaldım acilen. Binada 24 daire var. Ben 24. dairede oturuyorum ama altyapı sorguladığımda 23'e kadar gözüküyor. 24 gözükmüyor. Bunun yüzünden internet bağlatamıyorum. Türk telekomu aradığımda bunun kendileriyle ilgisi olmadığını söyledi ve herhangi bir çözüm sunmadı. Ne yapılabilir? Bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum.
S
3 yıl
Anakarta şekerli çay döküldü
Merhaba arkadaşlar. Kasamın üst kısmında fan olduğu için açık. Malesef eşek yeğenim o kısma şekerli çay döktü. Bir kaç saniye sonra ekran gitti. Sonra fişi çekmişler. Gelip bilgisayarın kasasını açıp biraz temizledim ama çok zor. Şekerli çay olduğu için bir türlü düzgün temizlenmiyor. Elimden geldiğince temizledim ama görüntü gelmiyor. Daha doğrusu bilgisayar hiç başlamıyor. Sadece fanlar dönüyor ve anakartın üzerindeki beyaz ışık sürekli yanıyor. Sorun belli ama yine de yazmak istedim belki nasıl temizlebileceğini veya çözümünü bilen olabilir diye.

Edit: Selamünaleyküm arkadaşlar. Neler olduğunu haber vermek istedim. Anakartın bozuk olduğu kesindi, başka yerlerde denedim bozuktu. Öncelikle anakartı fırça ve temizleme için uygun bir tinerle temizledim. Kurutmadan sonra tekrar taktım olmadı. Ama bu sefer anakart çalıştı, ama ekran kartının da bozuk olduğunu tespit ettim malesef. Ekran kartına çok az gelmişti, iç kısma girmemiş, sadece alt yeşil kısma biraz gelmişti ama yinede nasıl olduysa bozulmuş. Anakart nispeten ucuz olduğu için temizlerken tedirginlik yaşamadım ama ekran kartı pahalı olduğu için mecidiyeköyde tanıdığım bir tamirciye verdim. Hem anakartı tekrardan, hem ekran kartını tinere yatırmış. 4 gün sonra müjdeli haber geldi, çalışmış iki parçada. Eve getirdim kasaya kurdum, her şey sorunsuz şuan 3 gündür. Tamirci de Allah razı olsun çok uğraştığını söylemesine rağmen 200 lira gibi ucuz bir fiyata yaptı. 3 gündür hiç bir sıkıntı yok. Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Çoğunlukla da sizin tavsiyeleriniz uygulanmış zaten.
S
4 yıl
LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar merhabalar. Yeni bir bilgisayar aldım 128 gb lik ssd var. Eski bilgisayarımdaki hdd yi buna takıcam ama C ve D diye ayrılmış durumda. C dekiler önemli değil lakin benim her şeyim D diskinde. Bu ikisini birleştirdiğimiz zaman D dekiler siliniyormuş. Silinmeden nasıl yapılabilir veya başka bir yöntem varsa yardım eder misiniz? Başka bir yere yedeklemek en son çare ama bunu yapmak istemiyorum hem çok fazla dosya var ve bende yedek birşey yok.
S
4 yıl
CS 1.6 arkadaşlarla internet bağlatısıyla oynama.
Allah aşkınıza biri öğretsin şu olayı. Nasıl yapılıyor. Arkadaşlarla lan bağlantısı olmadığı için, internet üzerinden oynayacaz ama bir türlü anlayamadık. Hlds diye bir dosyadan interneti seçip, şifre belirleyip kuruyorum. Ben girebiliyorum ama arkadaşlarım giremiyor. O şekilde olmuyor mu acaba?
S
4 yıl
Forza horizon 4
Forza horizon 4 satın aldım ama çevrimiçi oyuna girebilmek için xbox live gold üyeliği mi gerekiyor?
S
4 yıl
Kimin ne kadar internet harcadığını görmek?
Modem arayüzünde yer alan bu bölüm kimin ne kadar internet harcadığını mı gösteriyor? Göstermiyorsa nedir ve görebilme imkanımız var mı? < Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Loading operating system
Arkadaşlar pc ye format attım, sürücüleri yükledim, yeniden başlattım ve bu komutta kaldım defalarca resetledim ama daha ileri gitmiyor. Ne yapabilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.