S

Onbaşı
17 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
150 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Misli.com parama çöktü
Arkadaşlar merhaba dün paok bjk maaşına ilk yarı 0.5 üst ve ilk yarı 1 veya 2 bitere 100 TL bahis oynadim. Kuponlar hala bekliyor. Ne ödeme var ne bir şey. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Muhaliflerin mizahı ciddiyeti sulandırıyor
Ya bıktım bu mufaliflerin aptal mizahından. Adamlar sosyal medyayı kapatma derdinde muhalifler mizah ve şaka derdinde. Arkadaşlar işin ciddiyetine varin artık biraz.
S
4 yıl
Çalışan emekliye ağır gelir vergisi gelmeli
Merhaba arkadaşlar. Genç işsizlik çok yüksek seviyede ama çogu işyeri emekli çalıştıriyor. Bu baby boomerlar asgari ucretle calışıp tek dertleri iş yapmamak ve gencleri köle gibi calıştirmak. Dovsen elinde kalacak adama bi sey de yapamıyorsun. Emekli çalıştıran işverenlere ve emeklilere ağır vergi getirilmeli ki hem devletin vergi gelirleri artar hem de gençlere kadro açılır. Devlet buna neden göz yumuyor anlamıyorum.
S
4 yıl
Etrafında Corona kapan kimse var mı?
Arkadaslar merhaba. Bu corona olayina artik supheyle yaklasiyorum. Maske takmiyorum surekli sokaklarda geziyorum ne cevremde corona var ne de bende. Ya cevrem cok saglikli ve bagisikligi guclu ya da apartman gorevlimizin dedigi gibi corono morono yok.
S
4 yıl
Yurtdışında yaşayan Türkleri neden sevmiyorsunuz
Kafama takılan bir konu bu. Ülkede kimse sevmiyor Almancıları. Çoğu kişi dunkof diye alay ediyor onlarla. Onlar da Türk diyorum hayir onlar dunkof diyorlar. Sinirim bozuldu. Sizin fikriniz nedir?
S
4 yıl
Muhalif kesimin her şeyi mizahlaması
Artık bu durum beni rahatsız ediyor. Kötü haberler geldiğinde aklınca hükümet ve kötü olaylarla dalga geçen aptallar sürüsü ortaya çıktı. Arkadaşlar tepki göstermek değil bu resmen soytarılıktır. Şu silivri soğuk, ekonomi çoh iyi falan lafları da zerrece komik değil sığır sürüsü. Sorunları hafif göstermekten başkaca bir halta da yaramıyor bu tavır.
S
4 yıl
Acilen Gıda Fiyatları Düşürülmeli
Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama gıda fiyatları inanılmaz yükseldi. Bakın bir toplumun gelişmesini sağlayan en önemli şey gıdadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gıdalar alarak fiziksel ve beyinsel gelişmelerini sağlamak temel hedefimiz olmalıdır. Yetersiz ve kalitesiz beslenme ileride büyük sorunlara yol açar. Ülkenin geleceği için son derece önemli bu sorun. Tatillerde yabancı gençleri görünce durumun vehametini anlarsınız.
S
4 yıl
Korkmadan bir laptop alamadım
10 yıldır çalışiyorum krediydi, kiraydı, faturalardı derken kendime bir laptop alamadım. Simdi niyetlendim çok pahalı geldi vicdan azabı çekiyorum bir laptop alırken bile. Döviz kurlarıni bu hale getirenler ise hiç bir şey umrunda mı acaba?
S
4 yıl
Ali Babacan\u0027ın eksik yönleri
Değerli forumdaşlar merhaba. Son dönemin parlayan siyasetçisi ve ülke gençliğinin umudu Ali Babacan'ın eksik yönleri neler sizce? Bana göre sayın Babacan hala yeterli muhalefet yapmıyor ve ekonomi konusunda hükümeti doğru cümlelerle vurmuyor. Bana göre Sayın Babacan Turk tarihinin en iyi ekonomistlerinden biriyken bunu ya alçak gönüllülüğün ya da zamanı gelmediğinden ortaya çok sürmüyor. Sizin fikriniz nedir?
S
4 yıl
Ülkemizde inanılmaz bolluk ve zenginlik var
Eskiden mesele saman kağıt vardı şimde a4 kağıda bi cümle yazıp atılıyor iş yerlerinde. Dikkat ettiniz mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.