A

Çavuş
24 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Xbox One S Garanti Kapsamı?
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene (1 seneden azıcık fazla muhtemelen) önce aldığım xbox one s konsolum son 2 aydır falan tam performansıyla çalışmıyor. Başlarda fanda bir sıkıntı olduğunu farkettim eskisi kadar sessiz çalışmamaya başladı. Şu son zamanlarda da oyunlarda takılma yaşıyorum (fifa 17, guitar hero live gibi grafik yoğunluğu nispeten düşük oyunlar). Bu sorunlar garanti kapsamına giriyor mu? Daha önce böyle bir sorun yaşayanlarınız varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bir kaç yıl gider
A
7 yıl
Xbox live goldun verdiği oyunlara sahip oluyor muyuz?
Başlıkta da belirttiğim gibi live goldun ücretsiz verdiği oyunlar sadece üyelik devam ettiği sürece mi oynanabiliyo yoksa üye olmasak da bir kere aldık mı oyuna sahip mi oluyoruz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
A
7 yıl
Geriye dönük uyumluluk oyunlarında save sorunu
Arkadaşlar bunun bi çözümü yok mu ya yabancı forumlara baktım xbox'ın kendi destek sayfasına baktım bir türlü bulamadım eğer başına gelip de çözen biri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
A
7 yıl
Beşiktaş xbox one oyun takası
Arkadaşlar Beşiktaş'ta xbox one oyun takas edebileceğim bir yer biliyo musunuz? Günlerdir internettenden arıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
A
7 yıl
xbox one s blu-ray hakkında yardımcı olabilecek biri var mı?
Ben orijinal olmayan bir blu-ray film almıştım öncelerden. Konsola taktım çalıştı ancak görüntü takılıyordu. Bu durum sahte blu-ray'den mi kaynaklanıyor? Aranızda orjinal blu-ray alıp deneyen var mı sorunsuz çalışıyor mu? Ve son olarak sahte blu-ray'i takılmadan oynatabilmemin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
A
8 yıl
Xbox\u0027ı monitöre bağlama
Xbox one'ı nasıl vga monitöre bağlarım?
A
8 yıl
Xbox One S konsol kapalıyken cızırtı sorunu
1-2 hafta önce bir xbox one s aldım. Cihaz serin ve sessiz çalışıyor ancak dün konsolu kapattıktan sonra kulağımı fanına doğru dayadım bir cızırtı geliyo konsol kapalı olmasına rağmen. Sonra dedim belki yeni kapattığım içindir bu sabah kalktım kontrol ettim hala o cızırtı sesi vardı. Sebebi nedir başına gelen var mı konsolu kötü etkiler mi?
A
8 yıl
Xbox live bölge değiştirme
Hesabımı US'e taşımak istiyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
A
8 yıl
Xbox One ve Harici Disk
500gb'lık xone s aldım ama sanki yetmeyecek gibi. Xbox one'da harici disk kullanımı nasıl oluyo arkadaşlar daha önce kullanan var mı? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
A
8 yıl
Gtx 1070 sli için anakart
Gtx 1070 sli yapmayı düşünüyorum hangi anakartı önerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.