Öncelikle kendimden bahsedeyim İzmir'de bir anadolu lisesinde okuyorum, ilk teog bize denk geldi biliyorsunuz 400 puan almıştım.
Açıkçası 4 seneden beri hiç ders çalışmadım tek çalıştığım şey matematik onuda sevdiğim için, yani 9, 10, 11, 12 fen 0 gibi şuan. üniversiteyi de dert etmiyordum açıkçası ama 2 ay civarı bir zaman kaldı ve gelecek hayalleri herkeste olduğu gibi bende de var. Üniversite hazırlığı benim için şuan başlıyor.
İstediğim bölüm baştan yazılımdı fakat devlette bir iki tane var onlarda da eğitimin iyi olduğunu düşünmüyorum, özelde gitmeye değer mi onu bilemedim ( son yıllarda para için sınıf geçirtmiyorlar diyorlar birazda bunun kaygısı). Bilgisayar mühendisliği düşündüm fakat ondada ilgilenmedim fazla detay olabilir diye istemiyorum fakat güzel bir yer kazanırsam bilgisayar okuyup yurt dışı master denerim bu konuda yardımcı olursanız güzel olur.
Aşağıda son denemelerimin ortalamasını yazıcam. Fen temelim yok diyebiliriz bu arada bakalım nasıl olucak.


Son 3 TYT denememin ortalaması

Türkçe : 30.50
Matematik : 27
Sosyal : 6
Fen : 7.50


Son 3 AYT denememin ortalaması

Matematik : 19.5
Fen : 5



Evet bunlar başlangıç zamanla editleyip koyucam hepsini tavsiyelerinizi bekliyorum, kötü yorumlarda gelicek büyük ihtimal.
Ve son olarak hiç devamsızlık yapmadım bu sene, şuan okul sınavları başlıyor 6 mayıstan itibaren ful olarak ders olucak hayatım 4 sene gezdim tozdum buda cezası herhalde hadi bakalım.