S

Onbaşı
01 Nisan 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı
Arkadaşlar çalıştığım yer için Otomatik Besleyicisi olan bir lazer yazıcı arıyoruz. Günde 300 sayfa civarı evrak taramamız ve 1000 tane çıktı almamız gerekiyor. Toner dolumu konusunda tecrübeliyim. Daha önce HL-1211W ve p1102 kullandım. Olmazsa uygun bir muadille de kullanabiliriz. Bütçemiz 2000 TL'ye kadar. MF645CX modelini inceledim. Fakat toner dolumu ve muadil konusunda pek aydınlatıcı yorum bulamadım. Aradığım yazıcı renkli olursa biraz daha avantajlı olur benim için. Fakat olmazsa Siyah Beyaz yazıcıya da razıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
S
5 yıl
Hp g6-2303st E-GPU
Hp Pavilion g6-2303st bilgisayarımın ekran kartı ısınma problemi yüzünden kullanılamaz oldu. İntel HD Graphicsle idare ediyorum. Elime bir yerden 1070ti ekran kartı geçti. Bu ekran kartını E-GPu sistemiyle bilgisayarıma bağlamam mümkün müdür acaba?
S
5 yıl
2000 TL Laptop Tavsiyesi
Arkadaşlar içinizde kullanıp memnun kaldığımız kasım kuruyla 2000tl yi geçmeyecek laptop tavsiyesi olan var mı acaba?
Öyle oyun felan oynamayacağım. Maksimum günde 1-2 film izleyip Office programları kullanacağım.
Bir arkadaşımın tavsiyesi buydu size de sormak istedim.
HP RA-012NT
S
6 yıl
Ev için Ciltleme Makinesi tavsiyesi
Ev için cilt makinesi almak istiyorum. Özellikle helezon spiralli olanları düşünüyorum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
6 yıl
Epson L3050 Çizgili çıkarıyor.
Epson l3050 standart ve taslak ayarda yazdırdığımda yatay olarak belirli bir kısmı yazmıyor. Yüksek modda tam yazıyor. 3 kez kafa temizleme yaptım düzelmedi. Hatta 2. de daha kötü olmuştu.
Ertesi sabah normale dönüyor 100 çıktı alıyorum bu hale geri geliyor. Yazıcı 1. ayını daha doldurmadı. Bir de günlük maksimum kaç sayfa çıkarmalıyız onu öğrenebilir miyim?
S
6 yıl
L3050 mürekkep seviyesini göstermiyor.(Yardım)
Aşağıda resimde olduğu gibi bir yazı çıkıyor tonerlerin seviyesi görünmüuor. Yardımlarınızı bekliyorum.



< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
P1102 kağıdı kirli çıkarıyor! (Fotoğraflı)
Aşağıdaki resimde olduğu gibi kağıdın sadece üstünde bu şekilde leke kalıyor. Her basılan sayfada yapıyor. Sorun tonerde mi diye sıfır bir tonerle denedim. Yine aynısı oldu. Fuserda bir problem var mı diye söktüm baktım. Fuser teflonu sağlam. Yardımcı olabilir misiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.