M

Er
28 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Suni Deri Baskı İstanbul
Artık gelişmiş uv baskı makineleri ile deri üzerine direk renkli baskı yapılabiliyor. Hem de fotoğraf kalitesinde! Renkli veya beyaz deri, ya da suni deri üzerine uv baskı teknolojisi ile deri kaplama ürünlerinizi kişiselleştirmek mümkündür.
Suni deri dijital baskı sistemi 2 aşamalı bir sistemdir. 1.DİJİTAL BASKI; Dijital baskı ,çeşitli pixel yada vektör tabanlı grafik programları ile uv baskı teknolojisi ile görüntünün deri üzerine aktarılması.
suni deri baskı örneğimiz Beyaz veya açık renk deri üzerine çıkmayan dökülmeyen kalıcı baskılar yapılmaktadır, yüksek adet üretim kapasitesine sahibiz. Beyaz suni deri ve diğer derilerin üzerine istenilen görüntü ve desen baskısı yüksek kalite ile yapılabilmektedir.
Suni Deri Üzerine UV Dijital Baskı UV Baskı Cam Pleksi Metal Ahşap Deri Üzerine UV Baskı Serigraf baskı Öztaş uv baskı ile yüksek çözünürlük ve uygun fiyat garantisi ile yapılmaktadır.
Deri, suni deri ve tekstil malzemelerinden üretim yapan işletmelere fark yaratabilecekleri hizmetler sunuyoruz. Deri üzerine tüm renkler ile uv baskı yapabiliyoruz.
Modern yüksek performanslı ekipman kullanımıyla Öztaş Uv Baskı Firmasının teknolojik yetenekleri, suni deri baskı ve deri üzerindeki UV baskısını yüksek çözünürlük mükemmel görüntü kalitesi uzun ömürlü ürünler hazırlıyoruz.
• Döşemeli mobilya üretimi yapan mobilya fabrikaları – suni deri üzerine uv baskı, mobilyalar için benzersiz ve orijinal bir döşemelik oluşturmanıza, özel siparişler ile çalışmanıza ve tek bir kopya ile döşemeli mobilyalar oluşturmanıza veya yeni seri üretilen ürünleri pazara sunmanıza olanak tanır.
• Suni deri ve deri bazlı hediyelik eşya ve hediyelik eşya imalatı yapan firmalar. suni deri baskı ile bu tür ürünlerin dekorasyonu, tüketicilerin kitlesini genişletir ve ürünlere özgün bir görünüm kazandırır.
• Deri eşya üretimi yapan firmalar.
Suni Deri Baskı Otomobil döşemede yer alan şirketler için fotoğraf baskısı, ekonomi sınıfından birinci sınıf ürüne, deri veya hakiki deri kullanarak eşsiz deri modellerine izin verir.
• Deri giyim dikişi yapan şirketler – suni deri üzerine uv baskı ile ceketler, paltolar ve montlar UV baskı teknolojisi sayesinde benzersiz özgünlük ve ayrıcalık kazanabilir.

Site :http://www.uvbaskiistanbul.com/

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Gergi Tavan - Tavan Dekorasyon\u003c
Gergi tavan denildiğinde akla gelen tavanda bulunan gökyüzü desenlerinden oluşan bir vurgu aklımızda kalan, aslında birçok şekil ve desenlerle çeşitlenen gergi tavan uygulamaları tasarım ve uygulamalar ile farklılık katmaktadır. Gergi tavan uygulamaları ve desenlerini seçmeniz durumunda uygulama alanına göre ölçülendirilir ve montaj yapılır. Temizliği çok kolay olup nemli bez ile silinir, leke tutmaz bir pvc germe tavan diye de adlandırılır.

Tavan, herhangi bir odadaki en önemli tasarım öğelerinden biridir. Zemin alanına eşit bir alanı kaplar, bu da daha az dikkat edilmemesi gerektiği anlamına gelir. Son zamanlarda, gergi tavan oldukça popüler olarak kullanılan tavan türü olarak görülmektedir. Gergi tavan; germe tavan, barisol tavan, streç tavan, gergili tavan ve gergi asma tavan olarak da isimlendirilmektedir.
M
6 yıl
Kurumlar İçin Gergi Tavan Modelleri
İstanbul gergi tavan, barisol gergi tavan, Gergi tavan, Germe Tavan, 3d Zemin Kaplama, Barisol Uygulama ve Gergi Tavan Malzeme Satış Hizmetleri Vermekteyiz. Gergi Tavan, Germe Tavan, Barisol Tavan, İstanbul Gergi Tavan, Germe Tavan Ürünleri, Gergi Tavan Fiyatları, Gergi tavan gergintavan.com'da. Gergi Tavan modelleri, gergi tavan markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları gergitavan.com'da sizi bekliyor!

Öztaş gergi tavan firmamız; gergi tavan, barisol, LED aydınlatma hizmetler vermektedir. Yapılan her türlü uygulamalarda sınırsız tasarım projelerinde yaptığımız tavan ve duvar uygulamaları ışık sistemi ile görselliğini en güzel bir şekilde ön plana çıkarmaktadır. Uygulandığı mekânın kalitesini ve zenginliğini arttırıp, bir bütünlük kazandırır, istediğiniz mekâna özgü tasarlanan bir üründür. Sınırsız uygulama ve seçeneklerle her zaman müşterimize özgü çalışmalar yapaktayız, mekanınızın ışıklandırmasında göz yormayan şeffaf bir ışık yayar.

gergi tavanlar, bir “membran” nın çevreye kaynaklandığı bir PVC filmden üretilmektedir. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın 50 santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır. Soğutma filmi daha sonra mükemmel bir tavan sağlamak için küçülür. Gergi tavanının ardında telleri, havalandırma sistemlerini ve daha fazlasını gizlemek mümkündür. Tavanın yüzeyinde lambalar, duman dedektörleri, havalandırma açıklıkları vb.

gergi tavanlar geniş renk ve doku çeşitlerinde mevcuttur. Dokular parlak, mat, saten, şeffaf ve metaliktir. Tüm dokular fabrikamızda görüntü baskısı için uygundur.

gergi tavanlar, yüksek neme sahip odalarda da güvenlidir. Gergi tavanlar, neme dayanıklı ve alerjisizdir. Nem gerdirme tavanlarının etkisi altında boyutlar değişmez.

gergi tavanlar inanılmaz derecede hafif. Sadece 240 gr / m2'lik bir ağırlıkta mevcut olan diğer tavan tiplerinden daha hafiftir ve bu nedenle binanın yapısındaki yükü en aza indirir.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Mutfak Tezgah Arası Cam
Mutfak tezgah arası cam, cam mutfak, cam duvar, cam tezgah ve gergi tavan hizmetleri vermekteyiz. Elif Dekor olarak, İstanbul Ümraniyede faaliyet göstermekte olup mutfak tezgah arası cam panel, tadilat ve dekorasyon işlerini yapmaktadır. 1994 yılında başlayan serüvenimiz 2017 yılında Elif Dekor olarak kurumsal bir mecraya taşınmıştır. Mutfak Dekorasyon ,Balkon Tadilat, Banyo Tadilat, Fayans Seramik Tadilat ,Villa Dekorasyon ,Komple Bina Tadilat , İşyeri Tadilat, Ev Tadilat, Küpeşte Korkuluk, Pvc Pencere ve Kapı Tadilat ,Duşakabin Boya Uygulamaları ,Elektrik Tesisat Tamirat ,Mutfak tezgah arası cam panel olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

http://www.mutfaktezgahcam.com/

Mutfak tezgah arasındaki duvarda yağ, su sıçramaları ve yemek kalıntıları ile başınız dertteyse özel bir tezgah arası koruyucu gereklidir. Modern mutfak tezgah arası sadece dayanıklı değil, aynı zamanda mutfakta görsel vurgulara da sahip olmalıdır. Bu sebepten dolayı insanlar artık klasik beyaz karo ve seramikleri kullanmaktan vazgeçtiler. Peki artık mutfak tezgah arası için tercih edilen malzeme nedir? Tabi ki temizliğin, hijyenin ve sağlığın sembolü olan cam mutfaklar tercih edilmelidir. Tezgah arası cam mutfaklarınıza bir çok avantajı da beraberinde getirmektedir. Mutfak camlar bir karo veya seramik kadar dayanıklıdır.

Elif Dekor olarak, bizi tercih eden tüm müşterilerimizin taleplerine cevap vermeye çalışarak,ihtiyaçlarını bugün, yarın ve gelecekte de karşılamayı taahhüt etmekteyiz.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
MUTFAK GERGİ TAVAN MODELLERİ
Albayrak mutfak gergi tavanı modelleri ve gergi tavan malzemeleriyle mutfakta istediğiniz her atmosferi uygun fiyat garantisiyle yaratıyorsunuz. Birçok gergi tavan renk, gergi tavan baskı, barrisol gergi tavan, gergi asma tavan, gergi tavan malzemeleri, gergi tavan profil,pervaz ve farklı gergi tavan tipleri, gergi tavan dokuları, polyester gergi tavan, pvc gergi tavan arasından seçim yapabilirsiniz. Mutfak tavanınızı gerçekten mükemmel hale getirmek için, birçok gergi tavan led aydınlatma ve diğer aydınlatma seçenekleri de sunuyoruz. Gökyüzü desenli gergi tavan, gizli ışıklı gergi tavan, led ışıklı gergi tavan modelleri de mevcuttur.Örneğin bir germe tavanı, tavanın herhangi bir yerinde aydınlatmanın monte edilmesini veya dekoratif şeritler olarak ışık şeritlerinin kullanılmasını mümkün kılar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ancak pek çok olasılık arasında kaybolmayın. Uzmanlarımız hayalinizdeki mutfağını gerçekleştirmek için mutfak tavanınızı seçmenizde size memnuniyetle yardımcı olacaktır. Diğer şeylerin yanı sıra, sizinle birlikte kişisel bir aydınlatma planı oluşturmak için, mutfak tavanınız her fırsatta en uygun aydınlatmaya sahip olur. Mutfakta, kısılabilir aydınlatma çok kullanışlıdır, örneğin, ocakta pişirirken parlak ışığa sahip olabilir ve daha sonra birlikte yemek için rahat bir atmosfer yaratabilirsiniz.
M
6 yıl
İtalyan Boya Malzemeleri Ürüleri Fiyatları
İtalyan Boya Malzemeleri Ürünleri Fiyatları : Ferah Mekan Dekor italyan boyamı yaptıracaksınız! en kaliteli italyan boya malzemeleri, italyan boya çeşitleri ( Stucco Veneziano, Travertino Artego 7, Marko Polo, Cadora, Klondaike, Meteore 8, Riflessi ) firmamız bünyesinde en uygun fiyat garantisiyle sizlerin hizmetinde. Ferah Mekan Dekor başlıca İtalyan Boya ürünleri ve fiyatları:

İtalyan Boya
İtalyan Boya Fırça
İtalyan Boya Mala
İtalyan Boya Rulo
İtalyan Boya Tampon

http://dekoratifitalyanboya.com/

İlkelerimizi kaliteli işçilik, kaliteli malzeme, gününde iş teslimi, zarar etsek bile yalansız bir ticaret oluşturmaktadır. Faaliyet alanlarımızı genel olarak kaba inşaat sonrası dekorasyon işleri oluşturmaktadır. ıç dekorasyonda boya, izolasyon, çelik kapı, iç kapı, sıva, şap, fayans, masif parke, laminant parke, duşakabin, PVC doğrama, su ve elektrik tesisatı, kırım, kartonpiyer, asma tavan, bölme duvar ve tüm alçı dekorasyon işlerinde tecrübeli kadrolarımızla hizmetinizdeyiz.. Uzman kadrosu ve eğitimli yöneticileriyle sizlere en iyi hizmeti vermek için sizleri de bizle çalışmaya davet ediyoruz. Teknik ve estetik için doğru tasarımı arıyorsanız çözümünüz Ferah Mekan Dekor olacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Gergi Tavan Malzemeleri
Albayrak barisol Gergi Tavan dünya dekoratif ürünler marketinde gergi tavan imalatı ve montajı konusunda markalaşmayı başarmış ileri teknoloji içeren kalitesi yüksek bol çeşitli ürün yelpazesine sahip, gergi tavan konusunda sınıfının lider firmaları ile çözüm ortaklığı yapmaktadır.

https://www.albayrakgergitavan.com/

Albayrak gergi tavan sistemleri sektörde deneyimin birleştirdiği aynı bakış açısı ile hayat bulan center-b contract-b contract -b plus gibi farklı çözüm ortaklıkları ile ürün ve uygulama kalitesinin değerlendirileceği çözümler sunmaktadır.
YÜKSEK HASSASİYETLE yapılandırılmış müşteri ilişkileri ile çözüme yürüme anlayışı ile gergi tavan hizmetlerinde seçkin firma olma yolunda hızla ilerlemekte olan Albayrak gergi tavan sistemlerini müsterilerine en yüksek kalite ve en uygun fiyatlarla sağlamayı şirket misyonu olarak benimsemiştir.ayrıca hizmet sektörü olarak mutfak tezgah arası cam,resimli mutfak tezgah arası cam,3d mtfak tezgah arası cam alanında faaliyetlerine başlamıştır.tezgah arası cam fiyatları modelleri.3d cam panel,cam mutfak.

Başakşehir Gergi Tavan Montajı
Başakşehir gergi tavan montaj çalışması.Albayrak gergi tavan Ultra viole baskı kalitesi ile rakiplerinden çok daha daha önde. Kullanılan gergi tavan malzemeleri ile kokusuz ve solmazlık garantisi ile mükemmel tasarımlar profesyonel montaj uygun fiyat politikası ile sizlerin hizmetinde.

Maslak Gergi Tavan Montaj Led Aydınlatma
Maslak gergi tavan montaj led aydınlarma işleri.Gerçek pikseller mukemmel ferahlatıcı görüntü A sınıfı yüksek ultraviyole baskı kalitesi ile uzun ömürlü renk solmazlık garantisi gergi tavan m2 fiyatları için arayınız.

Silivri Gergi Tavan Montajı
Albayrak gergi tavan olarak İstanbul Silivride gergi tavan montajı yüksek kalite a sınıfı malzeme titiz işçilik güleryüzlü hizmet ve uygun fiyat garantisi ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Gergi tavan montaj ve uygulaması için profesyonel ekibimizden yardım alabilir ve araştırmalar sonucunda en uygun fiyatı bizim verdiğimizden emin olabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Uzman Psikolog Rehberi - Psikolog Bul
Psikolog Bul
İşsiz kalma, boşanma, eşin, anne-babanın, evladın vefatı, emeklilik, ekonomik sorunlar, aile içi çatışmalar, yıllarca çalışmaya rağmen istenen bölüme yerleşememe, sağlık sorunları, sevilen kişinin ya da nesnenin kaybı ya da hiçbir zaman o aranan sevgiyi bulamama? (Uzman Psikolog Rehberi) Bunlar karşısında hemen hepimiz üzülür, incinir, umutsuz ve çaresiz hissederiz. Kimimiz kendimizi eve kapatıp yemeden içmeden kesiliriz, kimimiz aksine yemeye içmeye veririz kendimizi, zaten fazla olan kilolarımıza kilo ekleriz. Kimimiz yatak döşek, salya sümük ağlarken, kimimiz kendimizi uykuya verir, kaybettiğimiz hayallerimizi, umutlarımızı, aşkımızı rüyalarımızda ararız. Ve hemen hepimizin dilinde bu duygularımıza tercüman bir cümle vardır ?depresyondayım?.

http://www.psikologsec.com

Günümüzde depresyonu duymayan yoktur herhalde. Şiirler, methiyeler düzülmese de adına şarkılar yazılan rahatsızlıktır depresyon. Hakkında hemen herkesin az buçuk bir şeyler bilmesi bir yönden iyi olsa da, bu durum birçok yanlış bilgiyi ve inanışı da beraberinde getirmektedir. Evet, beklenmedik, istenmedik olaylar, durumlar karşısında hepimiz aşırı şekilde üzülür, incinir, hayal kırıklığı yaşarız. Fakat sağlıklı kişiler için yaşanan bu acı olayların etkisi, zaman geçtikçe oldukça hızlı bir şekilde ortadan kalkar. Yaşanan acı büyük olsa bile günlük yaşamın bir parçasıdır ve her şeye rağmen hayat devam ediyordur. Canınız çok yanmasına rağmen bir hafta sonra işe ya da okula gidebiliyor, çıkıp eğlenmeseniz de arkadaşlarınızla dertleşebiliyor, üç gün dünya gözünüze çok karanlık gelse de dördüncü gün hayatın devam ettiğini kabul edip normal yaşamınıza dönebiliyorsunuzdur.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Su Soğutma Kulesi Nedir
Doğrudan veya açık devre soğutma kulesi, labirent benzeri bir ambalaj veya "dolum" üzerine beslenen sıcak suyu dağıtmak için dahili yollarla kapalı bir yapıdır. Peki Tam Anlamıyla su soğutma kulesi nedir? Dolgu, havanın ısıtılması ve buharlaşmanın gerçekleşmesi için geniş bir hava-su arayüzü sağlar. Su, üzerinden geçen hava ile doğrudan temas halindeyken yerçekimi ile dolgu boyunca inerken soğutulur. Soğutulan su, daha fazla ısınmak için, süreç boyunca pompalanan dolumun altındaki soğuk su havzasında toplanır. Dolumdan çıkan ısınmış ve nem yüklü hava, soğutma kulesi içine geri çekilmesini önlemek için hava girişlerinden yeterince uzakta bir noktada atmosfere boşaltılır.

Doldurma, üzerine ince bir su filminin yayılması (film dolgusu) ya da çok sayıda kombine yüzey alanına (sıçrama dolgusu olan çok sayıda küçük damlacıklar zinciri oluşturan birkaç seviye yatay sıçrama elemanları) oluşan, birden fazla, esasen dikey olan ıslak yüzeylerden oluşabilir ).su soğutma kulelerinde otomasyon
Dolaylı veya kapalı devreli bir soğutma kulesi hava ile doğrudan temas etmez ve sıvı, genellikle su veya bir glikol karışımı soğutulur. Açık soğutma kulelerinin aksine, dolaylı soğutma kulesi iki ayrı sıvı devresine sahiptir. Birincisi, suyun soğutulması ve kapalı devrede döndürülmesi için prosese bağlı olan boru demetleri olan ikinci devrenin dış tarafında devridaim yapılan harici bir devredir. Hava, sıcak tüplerin dışına basamak sirküle eden suyun içinden çekilerek, açık bir soğutma kulesi benzeri evaporatif soğutma sağlar. Çalışma sırasında ısı iç akışkan devresinden bobinlerin boru duvarları boyunca akar, harici devrenin içine ve ardından havanın ısıtılması ve suyun bir kısmının buharlaştırılması yoluyla atmosfere atın. Dolayısıyla dolaylı soğutma kulelerinin çalışması, bir istisna dışında açık soğutma kulesi ile çok benzerdir. Soğutulan işlem sıvısı "kapalı" devrede bulunur ve doğrudan atmosfere veya devridaim edilen dış suya maruz kalmaz.

https://www.susogutmakulesi.com.tr/

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Su Soğutma Kulesi
Su Soğutma Kulesi

Su Soğutma Kulesi Nedir?
Su soğutma kulesi imalatı ve satışı konusunda faaliyet gösteren Ctp mühendislik, aktif dinamik yapısı ile çoğunluğu mühendis ve teknikerlerden oluşmuş yetkin bir kadroya sahiptir. İstanbul ve Gaziantep’te bulunan lojistik açısından stratejik imalat ve sevkiyat depolarıyla her geçen gün büyümektedir.
Kazancının her kuruşunu büyümek ve sektörde ilklere imza atmak adına yatırıma dönüştüren ctp mühendislik hızlı ve rekabetçi hizmet anlayışıyla sektörde öne çıkmaktadır.

https://www.susogutmakulesi.com.tr/

A dan Z ye
Su Soğutma Kulesi Otomasyon
CTP ( paneller, çatı, baca, havuz, ankraj ayakları, su tutucular ),
CTP pultruzyon ( tüm taşıyıcı konstruksiyon grupları ),
PVC ( damla tutucular, hava emiş kısmı lamelleri ),
PVC-U (Su dağıtım tesisatı ve tüm fittings grubu)
ve bağlantı noktalarında krom bağlantı elemanları kullanılan kuleleri Türkiye’deki her türlü imalat standardına uygun imal ediyoruz.
Kule imalatlarımızda kesinlikle hiçbir noktada herhangi bir amaçla ahşap malzemeler kullanılmamaktadır.
Özellikle baca mekanikleri dışında (taşıma özelliği için ( ve daldırma galveniz olarak )) kesinlikle metal kullanılmamaktadır.
BÜNYEMİZDE İSTİHDAM ETTİĞİMİZ MÜHENDİSLER VE TEKNİKERLERLE TAKIM OLARAK SİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ
BAŞKA BİR ARZUNUZ

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.