Y

Teğmen
12 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
449 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
6 yıl
Logitech f710 Windows 10 Pro Sürücü Sorunu
Merhaba forumdaşlar,

Logitech f710 win8, 7 hatta 10 SL'de dahi sorunsuzca çalışıyorken Pro sürümünde sıkıntı çıkarıyor. Aygıtı tanımıyor. Aygıt yöneticisinden Xbox kolu olarak tanıtmayı önerecek arkadaşlara şimdiden bu yöntemi bildiğimi söylemek isterim. Bu yöntem ile geniş ekran özelliğini kullanamıyoruz. Benim istediğim diğer sürümlerde olduğu gibi aygıtı bütün özellikleriyle kullanmak.

Çözümünü bilen bir arkadaş varsa şimdiden teşekkürlerimi sunarım.


< Resime gitmek için tıklayın >
Y
6 yıl
Hata Sonucu %100 Suçlu Çıktım | Hasarsız Araçla Yaşadığım Talihsiz Kaza
Düzenleme: Arkadaşlar gerek sigorta şirketlerinin dikkatsizliği gerekse benim iyi niyetim sonucu %100 suçlu çıktım. Tutanak ifadesinde herkes kendi ifadesini yazsın diye kalemi çarpan kişiye vermiştim. Kendisinin okuma yazması pek iyi değildi. ".... plakalı araç .... plakalı araçla arkadan çarptık" şeklinde anlaşılması güç ifadeler kullanmıştı. Benim net ifademi ve krokiyi dikkate almadan beni %100 kusurlu olarak belirlemişler. Sigorta şirketimle konuştum. Dikkatsizlikleri olduğunu kabul ettiler. Naçizane tavsiyem (inşallah başınıza gelmez) başınıza gelirse iki lafı bir araya getirmeyen kişilerin eline kalemi bırakmamanız. Bu yaşadığım trajikomik tecrübe aklınızın bir kenarında bulunsun. İyi forumlar.

Değerli arkadaşlarım merhaba,

Cuma günü çok talihsiz bir kaza yaşadım. Seyir halinde iken önümdeki trafik sonucu hızımı 20'ye kadar düşürdüm. Sonra yavaşlayarak durdum. Tam o esnada arkadan gelen bir kamyonet arabaya arkadan vurdu. Bagaj kilidinin olduğu yerde göçük, muhtelif yerlerde de ezik, çizikler var. Tutanak tuttum. Aracı servise verdim. Dün bir arkadaşa olayı anlattığımda hasarsız araç olduğuğu için doğan değer kaybını tazmin edebileceğimi söyledi. Bu işin aslını, yolunu yordamını bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Y
6 yıl
TT Mobilist 10 GB 35 TL
Gençler merhaba,

Sadece TT mobil uygulaması üzerinden alabileceğiniz paket ile en az 12 GB internete sahip olabilirsiniz. Yılların hediyesi ile birlikte daha da artabiliyor. Ben toplamda 18 GB internet aldım.

Paketin içeriği 500 DK 500 SMS 10 GB internet

Paketi satın almak için ödemeniz gereken 35 TL’yi mobil uygulama üzerinden yüklerseniz +1 GB bunun için alacaksınız. İlave olarak 1 GB’da 30 TL üzeri yükleme yaptığınız için alacaksınız.

Ben yaklaşık 7 yıldır Avea (kartallcell) kullandığım için yılların hediyesi olarak 6 GB aldım.

TT kullanıp bol internet isteyenlerin işini görür umarım.
Y
6 yıl
Milletimizdeki Akıl Verme Hastalığı
Milletimizde ciddi manada akıl verme hastalığı var. Birisi ile en ufak sıkıntınızı paylaşmaya görün hemen size akıl vermeye kalkıyor. Sorunun ne olduğu önemli değil ya kendi hayatından ya da bir eşinin/dostunun hayatından yaptığı çıkarımları önünüze sunuyor.

Buraya bunu yazmaktaki maksadım biri size dert yanıyorsa "adam sende aldırma, halledersin,sıkma canını geçer" gibi laflar edin. Muhatabınız sadece derdini anlatmak, yükünü hafifletmek istiyor olabilir. Eğer akıl almak isteseydi "... abi/abla bir sıkıntım var. Bir akıl ver nasıl çözerim bu işi?" der.


Herkese iyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.