F

Teğmen
17 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
18 yıl
turkcellden bedava 10 kontor/2.5 dk
13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasında Turkcell, İşTcell, gnçtrkcll ve turkcell-im kampanya ve yeniliklerinden her ay düzenli olarak haberdar olup bir de 10 kontör ya da 2.5 dakika ücretsiz konuşma kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle:www.turkcell.com.tr’deki "Beni Haberdar Et" linkine tıklayarak e-bülten grubumuza ücretsiz üye olmanız yeterli.

Eğer siz daha önce e-bültenlerimize üye olduysanız siz de "Beni Haberdar Et" linkine tıklayıp, üyelik bilgilerinizi güncelleyerek 10 kontör/2.5 dakika kazanabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------

Kampanya Koşulları
Kampanya 13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan Beni Haberdar Et e-bülten listesine üye olanlar ve eski üyelik bilgilerini güncelleyenler hediye kontör/dakika kazanacaktır.
Kampanyaya sadece Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri, sahip oldukları hat sayısı kadar sadece 1 defa katılabilirler.
Kazanılan kontör/dakikalar 1 hafta içerisinde yüklenecektir.


http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,400014,00.html
F
18 yıl
AVEA\u0027nın pazar payı
aveanın sitesinde ,AVEA hakkında bölümünde daha önceleri Yaklaşık 7 milyon abonesi ile pazar payının yüzde 17'sine sahip deniliyordu.şu anda yazan :



Avea

Yaklaşık 7.5 milyon abonesi ile yüzde 15 pazar payına sahip olan ve Türkiye'nin hızla büyüyen mobil iletişim operatörü Avea yenilikçi hizmetlerini bireysel ve kurumsal müşterilerin hizmetine sunmaktadır.

http://www.avea.com.tr/sta/hakkinda/hakkinda/aveahakkinda.shtml?pagemenu=hakkinda.hakkinda

aveanın pazar payının % 17 den %15 e düştüğü doğru mu acaba ?
F
18 yıl
ramde chip farkı ?
benim anakartta intel 694X , mevcut olan 2 tane 8 chipli sd ram var. Şu an elimde oem 512 sd ram 16 chipli ram var . ben bunları bir arada ( 8 chip ve 16 chip ) kullanabilirmiyim ? sadece 16 chipli rami bu anakartta kullanabilir miyim ?
anakartın tam modeli intel via - VT82C694X

yardım ederseniz sevinirim ...
F
18 yıl
C de polinom çarpım
C de A=(x^5+x^4+x^2+4) B=(x^6+x^4+x^2+6) A*B= nasıl bulurum?
F
18 yıl
bode grafik
transfer fonksiyonu 10^-9 . s / ( 1+ s/10) . (1+ s/10^7) bode grafiğini çiziniz.s=jw ve 0.01<w<10^9 olmasi tavsiye edilir.

doğrusal , semilogx, semilogy ve log-log grafikleri olarak da çizilmesi isteniyor.excel yada matlab ile çizebilirmisiniz ?
F
18 yıl
soru
Aralarinda 2a uzaklıgı bulunan ve b genişliğindeki iki iletken levha sirasi ile 0 ve V1 potansiyellerine sahiptir.Ara bölgede oluşan elektrik alan E=(V1 / 2a).Ey iken, ara bölgeye tam ortasından ve yatay V0 ilk hızı ile giren bir elektron x=c düzlemindeki özel bir maddeye çarparak ışıklanmasına neden olmaktadır.özel maddedeki ışıklanma noktasının yüksekliğini bulunuz?
F
18 yıl
turkcellde yeni kampanya
Ekim ayı boyunca Turkcell Online İşlem Merkezi kullanıcıları KontörTransfer hizmetinden %50 indirimli faydalanıyor. KontörTransfer hizmetindenwww.turkcell.com.tr üzerinden, SüperŞifreniz ile giriş yaparak ulaşabileceğiniz Turkcell Online İşlem Merkezi'nden %50 indirimli yararlanabilirsiniz.

Bu kampanya dönemince Hazırkart sahibi bireysel müşterilerimiz için KontörTransfer işlemi 2 kontör yerine 1 kontör.

Faturalı hat sahibi bireysel müşterilerimiz için de KontörTransfer işlemi 0,15'YTL yerine 0,075 YTL'dir.


böyle saçma sapan kampanyalara

telsimde kontor transferi ücretsiz .
F
18 yıl
AVEAda da cepefekt var
FonSes servisi ile telefon görüşmeleriniz sırasında karşınızdaki kişiye ses, melodi yada efekt dinletebilir konuşmanıza eğlence katabilirsiniz. FonSes servisinden faydalanabilmek için öncelikle telefonunuza FonSes uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. Daha sonra, satın alacağınız her bir FonSes paketinde yer alan 6 farklı içeriği görüşme sırasında kullanabilirsiniz.

avea bi dunya içerisinde
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.