0

Binbaşı
17 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
0
3 yıl
Condens 2200i vs. 2300i (Kafa Karışıklığı)
Merhaba, Antalya'da duvarlar dahil 90 m2'yi geçmeyen evimize kombi araştırıyorum. Daire arakat ve güney cephe olmasına rağmen kombi gücü hesabı yaparken güvenli tarafta kalmak için sayıları abarttım, ona rağmen çıkan sayı 17.000 kcal'in çok altında kaldı... Dolayısıyla 2200i'nin 20kW versiyonunda karar kılmıştım.

Ancak, 2200i 1/5 modülasyon yapıyorken, 2300i 1/8 modülasyon yapıyor. Dolayısıyla 2300i bizim ev için gereksiz güçlü olsa da kendisini 2200i'den fazla kısabiliyor... Kafamın karıştığı nokta burası, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
0
3 yıl
Para ödendikten ne kadar sonra sisteme düşüyor
Başvurumu online yapamadığım için 7 Aralık'ta şubeden yaptım... Tecilimi bozup bedelli başvurusu yapıldığı için e-devlet'te ''daha önce sınıflandırıldığım'' gözüküyordu. Bedelli ücretini son ödeme günüm bugündü. Ücreti dün yatırdım ancak halen tercih işlemi ekranı güncellenmedi...

Ortalama ne kadar sürede gözüküyor bilen var mı?
0
7 yıl
Sizlere YGS-LYS Matematik Çizelgesi Hazırladım (Güncelleme: Fizik eklendi)
Konuları bir bakışta görmek için faydalı olacağını düşünüyorum. Eksiklik, yanlış veya eklenmesini önerdiğiniz bir şey var ise güncellerim.

Matematik:
< Resime gitmek için tıklayın >


Fizik:
< Resime gitmek için tıklayın >
0
13 yıl
Erkek parfümlerinin niye edp\u0027si yok?
Evet soru bu yardımlarınız bekleniyor.
0
14 yıl
Adını Hatırlamadığım İki Film Var
Aslında ''Adını Hatırlayamadığınız Filmler'' başlığına yazmıştım ancak cevap gelmedi. Pek göz önün değil konu. O nedenle tekrar yazma ihtiyacı duydum:


quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Cine 5'le ilgili anılarım canlandı, orada izlediğim iki film aklıma geldi. Hatırlayamıyorum.

İlk filmimizi muhakkak biliyorsunuz. Geçmişten günümüze gelen iki karakter var. Bir komedi filmi. Klozetten su içiyorlardı falan... Tekonolojiye alışamıyorlardı. Arabaya bindiklerinde hızdan kafayı yiyorlardı. Hatırlayamıyorum bir türlü.

İkincisi de yine zaman yolculuğu temalı. Ama o filmle ilgili tek bir sahne hatırlıyorum. Karakterimizin kolunda bir kod var, kimlik gibi birşey, gelecekten gelmiş. Bir kadınla temas kuruyor. Ona niye geldiğini anlatıyor vs. hiçbirşey hatırlamıyorum neredeyse. Kafede otururken kadının ayağını tutup zaman yolculuğunu açıkladığını hatırlıyorum o kadar. Kafayı yemek üzereyim.



Şimdiden teşekkürler.
0
14 yıl
Hangi Diziye Başlayayım?
Şu yaz döneminde yeni dizilere başlayacağım. İlk etapta belirlediğim birkaç aday var: V, Six Feet Under, House, Weeds, Spartacus

Bu dizilerden hangisi ile başlayayım, öncelikli sorum bu ama bunların dışındaki önerilere de açığım.

Şu ana kadar izlediğim diziler: 24, Battlestar Galactica, Carnivale, Chuck, Dexter, Fringe, How I Met Your Mother, Hustle, Lie to Me, Lost, OZ, Prison Break, Stargate, Supernatural, The 4400, The Big Bang Theory, Terminator TSCC, ve adı aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın.

Bunların dışında Coupling ve It's Always Sunny in Philadelphia'yı indirmiştim ancak görüntü çamur gibi olduğunda başlamak kısmet olmadı. Desperate Housewives, Sex and the City, Rome ve Tudors da arşivde duruyor, çevremden isteyenler olduğu için indirmiştim, 1 bölüm bile izlemedim, son ikisini izlesem mi diyorum?
0
14 yıl
uTorrent 2 dakikada bir aynı hatayı veriyor.
Sürekli ''İstenen işlem, kullanıcıya eşleşmiş bölümü açık olan bir dosyada yürütülemez.'' hatası alıyorum ve dosya indirmesi yarıda kesiliyor. Dosya kontrolü yapıp (check) indirmeye devam ettiğimde 1 dakika olmadan yine aynı hata karşıma çıkıyor. Sinir etti. Başına gelen, çözümünü bilen varsa yardım etsin lütfen.
0
14 yıl
Firefox Kafayı Yedi, Ben de Tırlatmak Üzereyim
Firefox'a girdiğimde pacman'ın müziği çalmaya başlıyor. Aynı oyundaki gibi önce müzik sonra da pacman gezerken sürkli duyduğumuz sirenimsi ses. Ve hiç kesilmiyor. Şu an dinleyerek yazıyorum bu satırları. Kafayı yemek üzereyim. Firefox'un bilgisayarda iki profili var. Diğer profile girince sorun yok ama kendi profilimde pacman sesi hiç susmuyor. Eklentilerle alakası olabilir mi? Acil yardım.

0
14 yıl
Okulların Başarıları?
Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var. Biliyorsunuz, gazetelerde işte en başarılı okul şu, en başarılı il bu gibi açıklamalar var. Bizim bunları görme şansımız yok mu? Atıyorum en başarılı ilk 100 liseyi gösterecek bir sistem vs. yok mu? Lütfen yardım....
0
14 yıl
Ekran Çözünürlüğü?
1280x800 çözünürlükte çalışan laptopum var. Normalde daha düşük çözünürlükte bir oyun açtığınızda görüntü ekranı kaplar biliyorsunuz, ne olduysa artık kaplamıyor. Bilgisayarın ekran çözünürlüğünü düşürünce de görüntü yine ekranı kaplar, netlik bozulurdu ama artık çözünürlüğü düşürünce görüntü ekranı çözünürlüğü kadar kaplıyor? Nasıl düzeltebilirim bunu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.