M

Er
29 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Külüstüre uygun bir ram aranıyor
Arkadaşlar merhaba,bilgisayarda intel pentium işlemci ve 2gb ddr3 ram var,bilgisayarı pek kullanmıyorum fakat kasmalar arttı yanına 2gb ram alıp 4gb ram ile devam etmek istiyorum,ama internetten araştırdığımda bir sürü çeşit çıktı mhz hızı falan filan pek anlamadım yardımcı olur musunuz?Kingston ve hynix marka buldum hangisini önerirsiniz?
M
6 yıl
Patenin iki ayağı aynı olsa ne olur?
Arkadaşlar merhaba,iyi forumlar iyi pazarlar

Patene yeni başlayacağım ve ikinci el bir paten buldum oxelo mf500 piyasa değeri şu anda 500TL fakat ikisi de sol ayak olduğu için 50TL gibi cüzi bir miktara satıyor adam.Alsam bir sorun olur mu?Ucuz olduğu için kaçırmak istemiyorum açıkçası


Paten linki:
https://www.decathlon.com.tr/mf500-hb-paten--id_8494787.html?LGWCODE=2573876;119903;6841&gclid=CjwKCAiAv9riBRANEiwA9Dqv1diJFAwTUa0MKWe_j5aMTHE2UB2cbY0_VnCbWTwR0m2osbxUYlddVRoClt4QAvD_BwE
M
7 yıl
Nedir bu böyle?
Arkadaşlar merhaba İstanbul plakali araba aldım ve geçici belgeyi verdiler.Plaka değişikliği için trafiğe gittigim de araç hala satin aldigim kisinin ustune gorunuyor ve benim aldigim sisteme dusmemis deniyor.
Ne yapmam gerek?
(Bursada oturuyorum plaka buraya geçecekti)
(*Sigortasını vs. Yaptim,Borcuda yok ama sadece MTV ödenmedi oda 31 ocak son odeme tarihi.Bunun borc olarak gorunmesi imkansiz)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.