F

Onbaşı
11 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
10 yıl
HTC One Sense 6.0 Cepteyken Aranma Sorunu
Merhaba Arkadaşlar;
Sense 6.0 yükledikten sonra telefonum cebimdeyken ve yürürken arama geldiğinde hareket halinde olduğum için çalarken ses aniden sessize geçiyor, yani yoldayken arandığımda 1 saniye çalıp sessize geçiyor ve bende çoğu zaman duyamıyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözebilen var mı? Ayarlarda denemediğim yöntem kalmadı maalesef.
Teşekkürler.
F
15 yıl
İşlemcim boşken bile çalışıyor
Merhaba Arkadaşlar;
Bilgisayarım hiçbir işlem yapmıyorken bile işlemcim % 60 larda çalışıyor. Fanı söküp işlemcinin üzerine macun sürdüm. Düzeldiydi. Ertesi gün yine aynı sorun başladı. Bu nedenle de bilgisayarım kağnı arabası gibi çalışıyor. Hiçbir şey yapamıyorum doğru düzgün. İşlemcinin sıcaklığında problem yok. 50 derece civarı. Anakart sıcaklığı da 40 larda. İşlemci fanı 2870 rpm civarı dönüyor. Overclock da yapmadım hiç. Ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim.
F
16 yıl
Remote Bağlanamıyorum
Merhaba Arkadaşlar;
Daha önce oturduğum evde ADSL bağlantım vardı ve iş yerimdeki bilgisayara uzak masaüstü bağlanabiliyordum. Yeni taşındığım evde kablonet var ve ilk zamanlarda bağlanabiliyordum. Makinama format attıktan sonra işler değişti. İş yerimdeki bilgisayarıma bağlanabiliyorum, masaüstü ekranı karşıma çıkıyor ama mouse ile hiçbir şeye tıklayamıyorum. Hiçbir şey tıklanmıyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler.
F
18 yıl
Ağdaki Bilgisayarlara Dosya Yazamıyorum
Arkadaşlar Merhaba;
Evimde iki bilgisayar. İkisi de adsl modeme bağlı ve internet erişiminde bir sorun yok. İki bilgisayarda da aynı isimde network ağı kurdum. Ağ bağlantılarında bilgisayarlar birbirini görmesine rağmen birbirlerinin içine girmiyor. Bilgisayarlar arasından ne bilgi okuyabiliyorum ne de bilgi yazabiliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
F
19 yıl
Kaspersky-Craagle Uyumsuzluğu
Kaspersky kurulu iken Craagle programını çalıştıramıyorum. İzin vermiyor. Bunun çözümünü bilen arkadaş varsa ve yardım ederse sevinirim. Teşekkürler
F
19 yıl
MSN\u0027de Karşı Tarafın Engellediğini Görme
Listemdeki bir kişinin beni engellediğini nasıl öğrenebiliriz?
F
19 yıl
Windows XP Güncellemeleri
Lisanslı Integrated Servis Pack 2'li Professional XP kullanmaktayım. Service Pack 2 çıktıktan sonra Microsoft birçok update patch çıkardı. Hepsi elimde mevcut ve yaklaşık 26 tane. Her format attıðımda tek tek kurmak zorunda kalýyorum. Microsoft'un sitesine göz gezdirdim ama hepsini kapsayan patch bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı, yani tek bir patch mevcut mu? Bu arada sadece security olanları kuruyorum. Teşekkürler.
F
19 yıl
Web Servis
Arkadaşlar Merhaba;
ASP de web sitesi hazırlıyorum. Kullanıcı adını ve vatandaşlık numarasını girecek. Ben de adı soyadı ve vatandaşlık numarasının doğruluğunu kontrol etmek istiyorum. Bununla ilgili web servis bulamadımm. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
F
19 yıl
Dokuz Eylül Üniversitesi \"GORA\" Filmi Gösterimi
04.05.2005 tarihinde saat 20.30 da İzmir de Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin arka tarafındaki alanda "GORA" filmi gösterilecektir. Biletler ücretsizdir. Bu organizasyon Türkiye'nin 7 üniversitesinde yapılacaktır. Başlangıç Dokuz Eylül Üniversitesi, bitiş ise Boğaziçi Üniversitesi'nde olcaktır.
Film Avrupa'nın en büyük perdesinde gösterilecektir. Perdenin yüksekliği 15m uzunluğu 21m'dir.
Herkesi bu organizasyona bekliyoruz.
F
19 yıl
XP Kuramıyorum, yardım lütfen
Yeni anakart aldım. Anakartta bir tane ide girişi var. 2 tane de raid girişi var. Raid girişi ide girişinin slot olarak aynısı. CD-ROM ve Writer ide girişinden bağlı. HDD ise anakarta göre raid girişi yazan yerden bağlı. Çünkü başka bağlayacak slot yok. HDD ise SATA değil. SATA olsa bu sorunu yaşamayacağım. BIOS da HDD görünmüyor. ROK ve Writer görünüyor. XP kurmaya başladığımda ise dosyaları kopyaladıktan sonra kurulacak HDD yok deyip sonlandırıyor. BIOS da denemediğim ayar kalmadı. SATA'sından PATA'sına, IDE'sinden RAID'ine kadar her ihtimali denedim. Anakartım ASUS I915P chipsetli, işlemcim ise 775 socketli. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.