A

Onbaşı
19 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Laptop Alacağım
Arkadaşlar seneye üniversiteye gideceğim. Bunun için laptop istiyorum yani onun yerine masaüstü topla demeyin :)) teşekkürler

Bütçem 6000-7500tl arası çok iyi ekran kartı olmasa da gtx 1650 gibi ekran kartı ve i5-i7 işlemcili laptop arıyorum. Bu özellikler dahilinde önerebileceğiniz laptop varsa müteşekkir olurum.
A
4 yıl
Xiaomi 4.5G SORUNU!!
turk telekomdan 4.5g hat aldım. Ancak xiaomi telefonda 4.5g'de arama yapılamıyor. internet ve sms'de sıkıntı yok. 3g ye çektim ayarı. arama yapılıyor ama internet felaket yavaş(1mbps). Telefon ayarlarından "Tercih edilen Ağ Türünü Ayarla" kısmını "LTE only" ya da "LTE/TD-SCDMA/UMTS" yapın diye söylüyor herkes. onu da denedim fakat ayarı değiştirince otomatik eski haline dönüyor. Yardım edebilecek olan varsa müteşekkir olurum
A
4 yıl
Turk Telekom Port Sorunu
Arkadaşlar normalde türk telekom kullanıyorduk ama sözleşme bitimine 2 gün kala milleni ye geçicektik. Fakat millenidekiler bize altyapımızın olmadığını söylediler ben de port sorunu filan sandım sonra türk telekom da şebekede yeterli giriş yok filan dedi. velhasıl şu an türk telekom sözleşmesi de bitti ve kapattırdık ama yeniden internet alabilmemiz için nereye başvurmam gerek? yeni port nasıl açtırırız? ne kadar bekletirler bizi?
A
4 yıl
assets uzantılı dosya açma
Amacım kötü çeviriler yapıp millete yaymak değil kendşmce çevirip kendimce oynamak istiyorum ama assets uzantılı dosyalar nasıl açılır bilemiyorum. Yardım ede misiniz?
A
4 yıl
Turk.Net hizmeti İYİ midir?
Turktelekom taahütüm bitiyor. ben de yeniden 24ay taahhüt imzalamak istemiyorum. Onun için taahütsüz turknet'e geçmek istiyorum. ancak araştırdığım kadarıyla turknet'te birçok problem varmış(hız düşmesi, internet kopması, internetin bağlatılmaması ve en büyük sorun müşteri hizmetleri) sanırsam. ben de bunları görüp almayı düşünmemeye başladım.
pekçok kişi müşteri hizmetlerinin olmadığını, kimsenin telefona çıkmadığını söylüyor. sizce turknete geçmeli miyim?
A
4 yıl
Gece İnternet Yavaşlaması
Ben de birçoğunuz gibi türk telekom internetini kullanıyorum evde. normalde 80 ping ve 24 mbps alabiliyorken geceleri -8'den sonra- 200 ping ve 12 mbps hıza düşüyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa benim internetimde mi sorun var? Türk telekom'a başvurmalımıyım?
A
4 yıl
Farklı Şekillerde DIV oluşturma
Ben site yapmak istiyroum tasarımda farklı şekilde div kullanmam lazım. Örneğin Dünya Haritasını ele alalım. Ben Dünya Haritası'ndaki her bir kıta için farklı bir sayfaya yönlensin istiyorum. Asya'ya tıklayınca farklı, Avrupa'ya tıklayınca farklı gibi.
Umarım anlatabilmişimdir.
A
5 yıl
Random Komudu Nasıl Çalışır?
Her dilde bir random komudu vardır. Peki bu randomun altında yatan ve sayıyı rastgele üreten şey nedir? Sayı nasıl rastgele üretilir?
Bence bu aslında aldatmaca. Bilgisayar bir değer üretirken illa ki bir şeyleri baz almak zorunda. Yani 0-10 arası rastgele sayı isterken bilgisyar neden 6yı değilde 3ü seçti? Bence bu bir algoritma işi. Eğer değilse de aydınlatın beni, lütfen.
A
5 yıl
System32/desktop bulunamadı
Bir süredir bu hatayı alıyorum. Neden olduğuna dair fikrim yok. Bilgisayar güncellendikten sonra oldu. Ben bu sorunu nasıl çözerim?
Masaüstü siyah ve sadece google'la çöp kutusu var. Eğer bulamazsamda masıl sıfırlayacağımı söyleyin lütfem
A
5 yıl
SQL SERVER AGENT STOPPED Sorunu
Sevgili dostlar bilgisayarı sıfırlamadan önce SQL'i çok rahat kullanıyordum fakat yeniden kurduktan sonra SQL SERVER AGENT'i hizmetlerden ve sql configuration magament uygulamasından başlatamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.