E

Çavuş
12 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
Bitcoin Madenciliği - TokenBorsa
< Resime gitmek için tıklayın >

Bitcoin Madenciliği Nedir?

Bitcoin madenciliği özel ekipmanlar kullanılarak kripto para üretilmesidir. Bitcoin özel şifreleme yöntemi kullanılarak oluşturulduğu için madencilik üretiminin yapılması da bu şifreleri bulup çözebilecek cihazlar ile yapılabilmektedir. Bu yüzden normal bilgisayarlar ile Bitcoin madenciliği istenilen düzeyde yapılamamaktadır. Çünkü günümüzde kullanılan bilgisayarların işlemci, ram ve ekran kartı güçleri bu şifreleme yöntemini çözmekte yetersiz kalmaktadır. Bitcoin üretimi yaparak kazanç sağlamak isteyen kişiler için belli firmalar özel cihazlar üretmiştir. Bu cihazlar ile belli programları kullanarak Bitcoin üretimi yapılabilmektedir.

Bitcoin Madencilik Havuzu Nedir?

Bitcoin üretimi yapılırken çeşitli algoritmalar çözülür ve gün geçtikçe bu algoritmalar daha da zorlaşır. Bu yüzden Bitcoin madenciliği ilk başlarda kişisel olarak yapılabilirken algoritmaların zorlaşması ile bireysel olarak Bitcoin madenciliği yapılması imkansız hale geldi. Bitcoin madenciliği zorlaştığı için Bitcoin üretimi yapan kişileri bir araya getirecek havuzlar oluşturulmaya başlandı. Bu havuzlar sayesinde bireysel olarak üretim yapan kişilerin çözmüş olduğu algoritmalar havuzda toplanmakta ve havuzda biriken toplam Bitcoin daha sonra havuza dahil olan kişilere paylaştırılmaktadır. Bu sayede hem havuz hem de üretim yapan kişi daha karlı olmaktadır. Çünkü bireysel olarak Bitcoin kazan bir kişi bir yılda kazanacağı Bitcoin miktarını havuzda bir iki ay gibi bir sürede kazanabiliyor. Bitcoin madencilik cihazını aldıktan sonra belirli programlar kullanarak bu havuzlara dahil olup Bitcoin madenciliği yapmaya başlayabilirsiniz.

Bitcoin Madenciliğinde Hangi Tür Cihazlar Kullanılıyor?

Her kripto paranın algoritması farklı olabilmektedir. Bundan dolayı her algoritma türüne göre çeşitli cihazlar üretilmektedir. Bitcoin algoritması SHA-256 iken Ethereum algoritması Ethashtir. Bu yüzden Ethereum üretilen bir cihaz ile Bitcoin üretimi yapılması yanlıştır. Çünkü örneğin; Ekran kartları Ethereum madenciliği açısından daha karlıdır ve ekran kartları ile Ethereum yerine Bitcoin madenciliği yapıldığından elde edilen kazanç yarı yarıya azalacaktır. Bitcoin madenciliğinde kullanılan cihazlar genel itibariyle Bitmain firması tarafından üretilmekte ve bu cihazlar ile sadece SHA-256 algoritması ile şifrelenmiş olan kripto para birimlerinin üretimi yapılabilmektedir. Bunun yanında Asic miner olarak bilinen cihazlarda vardır. Bunlarda SHA-256 algoritması ile çalışarak Bitcoin üretimi yapmaktadırlar.


Bitcoin haberleri, bitcoin piyasası, bitcoin analizleri ve diğer popüler tüm kripto para birimleriyle ilgili haberleri okumak için TokenBorsa.com bağlantısından sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
E
5 yıl
Makrotek Güvenlik Kamera Sistemleri
Merhabalar,

CCTV (closed-circuit television) “Kapalı Devre Televizyon” olarak bilinen kamera sistemleri birçok işletme modeli ve evler için kullanılmaktadır ve iki çeşidi bulunmaktadır. IP ve Analog olarak ikiye ayrılan bu sistemler ile evinizi, işinizi ve daha birçok alanınızı istenmeyen kişilere karşı koruyun.

Biliyorsunuz ki, mevzubahis güvenlik ise kurulumu uzman bir ekibin yapması doğru olandır. Eğer ki kişi kendi kurulumunu yapmaya kalkarsa ya eksik kurulumdan dolayı ya da hatalı kurulumdan dolayı ya bir işe yaramaz, ya da hatalar meydana gelebilir. O yüzden tavsiyem, uzman kişilerce kurulumu ve yer tespitinin yapılmasıdır. Daha fazla bilgi için lütfen kamera sistemleri bağlantısından sayfayı ziyaret edin. Dilerseniz iletişimden ulaşın ve bilgi alın.

Güvenli ve huzurlu günler dilerim
E
6 yıl
Arp Otomobil A.Ş.
Arp Otomobil A.Ş 2000 yılında yan sanayive yedek parça sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Kocaeli/İzmit'te kurulmuştur.

Yedek parça ve aksesuar dünyasına yepyeni bir anlayış getirerek, sürekli kendini geliştirmiş, sektördeki yenilikleri takip etmiş, müşterileri memnun edecek dünya çapında kaliteli ürünler sunmayı kendine görev edinmiştir. Yurtdışında HOLLANDA, ALMANYA , AMERİKA , POLONYA, İSRAİL, İSVEÇ, İNGİLTERE, YUNANİSTAN , FİNLANDİYA, FRANSA, LETONYA, ROMANYA, MACARİSTAN, BULGARİSTAN, SLOVENYA, RUSYA, MISIR, YENİ ZELLANDA ve BELÇİKA gibi ülkelere de üretimi yapılan ürünler ihraç edilmektedir.

Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz:


www.arp.com.tr
E
6 yıl
Hırsızlara Önlem Almak İçin Neler Yapmalıyız?
Özellikle maddi değeri yüksek pek çok ürüne sahip olan bireyler, iş yeri ya da firma sahipleri hırsızlık gibi bir problem yaşamamak adına titiz davranmaktadırlar. Bu noktada kişilerin hırsızlara karşı önlem alabilmeleri için güvenlik sistemlerini kullanmaları, ürünlerini korumaları ve alarm kurulumunu öğrenmeleri faydalarına olacaktır. Oluşturulan kamera sistemleri sayesinde, hırsızlık durumlarına karşı tüm mekanlar korunabilmekte, bir problem yaşanması durumunda ise daha kolay bir şekilde müdahale edilebilmektedir. Kayıp, çalıntı gibi sorunlara karşı korunmanın en iyi yollarından bir tanesi, uzman bir güvenlik şirketinden yardım almaktır.
Güvenlik Kamerası Sayesinde Mekanlar Güvende
Güvenlik kameraları ev ve iş yerleri başta olmak üzere, alışveriş merkezi, firmalar, fabrikalar, kafeler ve marketler gibi pek çok mekanın korunmasına yardımcı olduğu için son derece avantajlıdır. Bu sayede kişiler, yalnızca mallarını değil aynı zamanda müşterilerinde güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olur.
• Teknolojik açıdan geliştirilen güvenlik kamerası çeşitleri sayesinde, mekanlarda en ince ayrıntısına kadar denetlenebilmekte, bu sayede ise tam koruma sağlanmaktadır.
• Yalnızca maddi eşyalarını değil aynı zamanda manevi ürünlerini de korumak isteyen kişiler, güvenlik kameralarından yardım alabilirler.
• Kesintisiz olarak kayıt yapmaları nedeniyle, güvenlik sistemleri geceleri bile mekanların en iyi şekilde gözetim altında tutulmasına destek verir.
• Çalıntı ve hırsızlık korkusu yaşayan bireyler, kısa sürede kurulumu gerçekleşen kamera sistemleri sayesinde, daha rahat bir şekilde hareket etme fırsatı bulabilirler.
Taşınır Mallar İçin Alarm Sistemi
Mekanların ve evlerin korunması kadar, taşınır malların güvenliğinin sağlanması da son derece önemlidir. Bu noktada araçlarını hırsızlara karşı korumak isteyen kişiler, alarm sistemlerinden yararlanabilirler. Güvenlik sistemleri kadar detaylı ve gelişmiş olmasa da alarmlar sayesinde, herhangi bir çalıntı durumunda uyarı verilir, bu sayede bireyler haberdar olabilirler.
Araç güvenlik kameraları: Araçlarının yalnızca alarm ile korunmasını güvenilir bulmayan kişiler, çalınma ya da hırsızlık durumunda kişiyi daha kolay tespit edebilmek adına araç güvenlik kameralarından yardım alabilirler. Diğer kamera türlerine göre boyutları daha küçük olduğu için rahatlıkla araçların içerisine monte edilebilir. Bu tür sistemleri genel olarak otobüs ve minibüs sahipleri tercih etmektedirler.
Detaylı bilgiler için:
www.makrotek.net
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.