F

Emekli Yönetici
14 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
13 yıl
Manga HEDİYELİ Yarışma(Başladı) - Anime
Anime bölümünün ruhunu canlandırayım, yeni neferlere ihtiyacımız var düşüncesiyle misyonerce bir faaliyet edineyim kendime dedim.

Saat 17:30-20:30 arasında belirli aralıklarla konuya belirli obje resimleri koyacağım. Bu objelere dayanarak hangi Anime'den bahsetmeye çalıştığımı bulan ilk arkadaşa Naruto mangasının ilk cildini hediye edeceğim. Bu arada manga Türkçedir, mangalar Türkçe'ye çevrildikçe sürekli böyle şeyler yapmayı planlıyorum.

Tek kural var: Birden fazla mesaj atma hakkınız saklıdır lakin her mesajınızda sadece bir tane anime ismi belirtebilirsiniz. Mesajında birden fazla anime ismi bulunan üye katılma hakkını kaybeder.

quote:

Hediye edilecek Türkçe manga:

< Resime gitmek için tıklayın >


17:30'da görüşmek üzere ~
F
13 yıl
Acil Kan İhtiyacı - İstanbul (Avrupa)
Merhaba.

Üniversitemden bir öğrenci olan Betül Bayraktar arkadaşımıza her gün 10 ünite kan gerekmekte. Şuanda 300 üniteye yakın kan lazım, kan grubu fark etmemekte. Çapa'da bulunan kan merkezine Betül Bayraktar adına kan verebilirseniz minnettar kalırım, ben şuan şehir dışında olduğum için veremiyorum, en azından buradan haber verip, verebilecek birilerine ulaşabilirim diye düşündüm.

Verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.
F
14 yıl
Yabancı Dil Bölümü Kuralları - 19 Şubat 2014
Yabancı Diller Bölümü Genel Kuralları:


1) Yabancı Diller bölümü, yabancı dil öğrenme hususuna ilgi duyan, pratik yaparak yabancı dilini geliştirmek isteyen ve yabancı diller konusunda bilgi almak isteyen üyeler için açılmıştır. Bölüm bu amaçlar dışında kullanılamaz.

2) Bölüme mesaj atan üyeler forum genel kurallarını, konu dışı genel kurallarını ve bölüm kurallarını kabul etmiş sayılır.

3) Bölümde Yabancı Dil öğreniminde kullanılabilecek lisanslanmış kaynakların tümünü içeren paylaşımların yapılması, kaynakları indirmek için linklerinin verilmesi yasaktır. (Paylaştığınız içeriğin telif hakkı ihlalinde bulunmadığı durumlarda lütfen belirtiniz, aksi takdirde bu paylaşımlar inceleme yapılmaksızın silinecektir.)

4) Konu açarken konuyu uygun bölüme açıp açmadığınız lütfen kontrol ediniz ve konu açmadan önce lütfen arama yapmaya özen gösteriniz, konusu mevcut olmasına rağmen açılmış yeni konular gösterimden kaldırılacaktır.

5) Fırsat bazında yapılan indirimler dışında, reklam amacıyla dil kurslarının konularını açmak yasaktır. Bu tür konular açan üyeler bölümden uzaklaştırılacaktır.

6) Yabancı Dil öğrenmek için gittiğiniz şirketlerle yaşadığınız tecrübeler sizi ilgilendirir, Donanımhaber forumu bu tür tecrübelerin paylaşılabileceği, açık şikayetlerin yapılabileceği bir forum değildir, lütfen bu tür durumlarda, bu hususlarda hizmet veren sitelere başvurunuz.

7) Açtığınız konuda sadece İngilizce, Almanca gibi özel bir dil konuşulmasını istiyorsanız konunuzu diğer dillerin mesajlarına kapatmak için konu başlığınıza [ENG], [GER], [ITA], [FRA] gibi göstergeler ekleyiniz. Göstergelere sahip konularda gösterge verilmiş dilin dışında cevap atılamaz, atılan cevaplar gösterimden kaldırılır.

8) Çeviri isteği yapmak istediğiniz konuların başına lütfen [ÇEVİRİ] göstergesi ekleyiniz. Aksi takdirde konunuz fark edilemeyebilir.

9) Yöneticilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi almak yada şikayet, görüş belirtmek için yeni konu açılmamalı ve mevcut konulara mesaj atılmamalıdır. Bu durumlarda forumdestek@donanimhaber.com'a mail atılmalı veya yöneticilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçilmeli yada Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümüne konu açılmalıdır.


Kurallarla ilgili öneri, görüş ve sorularınız için forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsiniz.
F
14 yıl
Manga\u0027ya Küçük Ustalar Lazım [Mangakalık Eğitimi]
Bugün denk geldiğim bir haberi paylaşmak istiyorum, ilgilenenler, katılmak isteyenler, hatta çocuğunu, kardeşini yada bir yakınını göndermek isteyenler olabilir.

quote:

Manga'ya küçük ustalar lazım
Japon yılı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi'nde, Japon Medya Sanatları Festivali İstanbul'da - 2010 sergisi kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan eğitim etkinlikleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Japonya'nın çağdaştan güncele medya sanatlarını tüm renkleriyle anlatmayı hedefleyen eğitim programı, farklı düzeneklerde sunulan interaktif sanat, enstalasyon, video, durağan görüntü ve internet tabanlı işleri içeriyor. Eğitimin en önemli etkinliği ise, çocukların günlük hayatta karşılaştığı olayları manga tekniğinden faydalanarak yansıtacak olması. Üç farklı yaş grubuna göre hazırlanan eğitim programı, farklı etkinliklerle de destekleniyor. Gezelim-Görelim-Keşfedelim bölümünde programa katılan çocuklar, sergi salonlarını gezecek. 4 Eylül'de başlayacak eğitimlerin ikinci ayağı 26 Eylül'de olacak. 15 TL ücreti olan programa katılım için rezervasyon rezervasyon gerekiyor. (0 212 334 99 00) KÜLTÜR SANAT
F
14 yıl
İstanbul\u0027da Anime Gösterimi [Kaçırılmaz]
Kaçırılmaması gereken bir etkinlik ayıyla karşı karşıyayız! 3 Eylül ve 3 Ekim tarihleri arasında, İstanbul'da Pera Müzesinde Anime Gösterimi yapılacak. Anime gösterimi dediysek sadece anime bazında değil, giriş ücretini verdiğiniz takdirde tüm gösterimlere, sergilere, dinletilere katılabileceğiniz bir etkinlik bu.

Etkinlik kapsamında olacak şeylerden bizim için çok önemli olanlarda var, 11 Eylül'de Gundam Movie Triology (ilk film üçlemesi), 26 Eylül'de ise Zeta Gundam film üçlemesi üst üste gösterilecek. Bu kadarla da kalmıyor, 18 Eylül'de ise onur konuğu olarak Yoshiyuki Tomino, yani Mobile Suit Gundam'ın yaratıcısı 1.5 saatlik bir söyleşi için bizlerle olacak.

Yapılacak Anime Gösterimi ise şöyle:

< Resime gitmek için tıklayın >


Ücretlendirme ise gayet uygun:

Müze giriş ücreti siviller için 7TL, öğrenciler için ise 2TL.
Gösterimler için ise seans giriş ücretleri 5TL.

İstanbuldaki HİÇBİR üyenin bu fırsatı kaçırmamasını istiyorum. Şehir dışında olsanız dahi, olanağınız varsa bir günlüğüne dahi olsa gelin. Ciddi anlamda büyük emek harcanmış, büyük bir yapım. Bu tür yapımlarla sürekli karşılaşmak istiyorsak, ülkemizde de Anime'ye değer verildiğini gösterebilmeliyiz.

Orada karşılaşmak dileğiyle ~


Adres:

Meşrutiyet Caddesi No.65
34443 Tepebaşı - Beyoğlu - İstanbul
Tel. + 90 212 334 99 00
Fax. + 90 212 245 95 11
info@peramuzesi.org.tr


< Resime gitmek için tıklayın >
F
14 yıl
PSP UMD versiyon problemi
Konuyu burayı takip eden ama üye olmayan bir arkadaşım açmamı istedi. PSP yada oyunlar hakkında herhangi bir bilgim yok, buna bağlı kalarak cevap verebilirseniz minnettar olurum.

quote:

arkadasimda psp 3000 var. versiyon 5.51 tekken 6 oyunu alacak ama internette minimum gereksinim 6.10 yaziyormus. yani benim ark yeni cikan hicbir oyunu oynayamaz mi. belki heklenir diye versiyonu yukseltmek istemiyor. yeni oyunlari oynamanin bir yolu var mi ?
F
14 yıl
Forum Logosu - Dhonanım Haber?
Gözüme çarptı, forum logosu DH şeklinde ve yanında ONANIM HABER yazıyor, birleştirince Dhonanım Haber oluyor, özellikle mi yapılıp yapılmadığı bilmemekle birlikte çok göze çarpan bir şey olmasa da logonun yanına bir D harfi eklenmesinin daha iyi olacağı kanaatindeyim.
F
15 yıl
Anime/Manga bölümüne dair
Anime/Manga'nın hobi forumlarının altına düşüşü bölüm sakinleri için büyük bir darbeydi. Şimdi de bölümün üyeler tarafından açılan, anime nedir duyar duymaz, aa naruto napmış ya, death note ta kim kimi öldürmüş diyen, spoiler nedir bilmeyen üyeler tarafından işgal edilmiş durumda. Bölümümüzde, anime ve mangadan anlayan, hangi durumda ne yapması gerektiğini bilen bir yönetici olmalı. Daha önce de isteğimiz çeşitli üyeler tarafından dile getirilmişti ama buraya konu açmakta fena olmaz diye düşünüyorum. Bölüm zaten 3 sayfa, yeni konular geldikçe gerekli tanıtım ve bilgilendirme konuları arkaya kayıyor ve 3. sayfadan sonra kayboluyor, mesaj yoksa bulunmaz oluyor.

Her neyse, daha önce de istekte bulunulmuştu zaten, tekrar bir değerlendirme yaparsanız seviniriz ~
F
15 yıl
Belnet - İBB\u0027nin ücretsiz internet erişim merkezleri
Selamlar, iki gün kadar önce öğrenci olarak İstanbul'a geldim. Sultanahmet civarında 2010 İstanbul Kültür Kenti projesi sebebiyle ücretsiz wireless olduğunu duyunca garipsemiştim, şuan gördüğüm şey ise daha bir garibime gitti. Belediye belirli alanlarda ücretsiz internet erişimi sağlıyor. Şuan bir otobüsteyim, otobüs laptoplarla dolu ve hepsi internet erişimine açık. Denemenizi tavsiye ederim, hız bakımından fena durmuyor. Ben şuan Eyüp'teyim.
F
15 yıl
rap işkencesi(çin işkencesinden beter)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.