A

Onbaşı
26 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Fizik 2 Nereden ve Nasıl Çalışmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar fizik 2 vize sınavıma çalışmak için debelenip duruyorum hocanın anlatışından anlamıyorum açıkcası detaylı birşekilde anlatan kitap hoca vs bir öneriniz varmı ve nasıl çalışmalıyım çok zor geliyor açıkcası birde bu ders benim mesleğimin alanlarını oluşturuyor .
EEM öğrencisiyim . Diğer derslerim iyi olmasına rağmen bunu yapamıyorum
A
5 yıl
Bu netlerle ilk 40k gelirmi ?(TM)
Merhaba arkadaşlar bu sene 0 çalışma ile sınava girdim . Şuanda Bilgisayar Mühendisliği okuyorum geçen sene yerleştim ama içimde hep bir hukuk uktesi vardı.Şansımı denemek istedim , sizce ilk 40kda olurmuyum bu netler ile . Bazı soruları yanlış okuyup çok basit hatalar yapmışım özellikle matematikte çok üzüldüm onlar için

84.5 OBP kırık

TYT (Üstün körü netlerim böyle tam olarak hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı böyle bir sonuç elime ulaşacaktır.)
Türkçe 30 Net
Sosyal 15 Net
Fen 3 Net (Yetiştiremedim yoksa sorular gayet kolaydı 0 çalışma ile 12 13 rahat çıkarırdım )
Matemtik 27 Net

AYT
Edebiyat 30 Net
Matematik 23 Net

Teşekkürler
A
5 yıl
Türknet\u0027e geçiş sonrası ADSL göstermesi
35 mb paketten faydalanmak için türknete geçiş işlemi yapmıştım. Bu gün sonuçlandı ve kullanıcı adı ve şifre geldi . Kullanıcı adında vdsl yerine adsl yazıyor. Modem arayüzünden ayarları yapıp hızı ölçtürdüğümde de 12 mbs ve xdsl istatistiklerinde adsl gözüküyor. Paket bilgim 35 mbs kotasız internet. Acaba neden adslde gözüküyorum hala vdslye geçirmediniz Türknet ? Yardımcı olurmusunuz . Türk telekom altyapı sorgulama yaptığım zaman binama 35 mbs e kadar fiber internet verildiği gözüküyor .Yardımınızı bekliyorum

abone no :1286967
A
5 yıl
Yatay Geçiş hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi ??
Şuanda bir devlet okulunda bilgisayar mühendisliği bölümündeyim(%50 ingilizce ) , hazırlık okuyorum . Okulun ilk 2 sene tüm dersleri ingilizce son 2 sene tüm dersleri türkçe . Sormak istediğim bir kaç soru var . Cevaplarsanız minnettar kalırım .

1-) Yatay geçiş yapmak istediğim okullar %100 ingilizce olursa bir problem olurmu ? Yani şöyle bir şart varmı , "%50 ingilizceden %50 ingilizceye veya türkçeye geçilir .%100 ingilizceye geçiş olmaz "
2-) Hazırlığın sonunda merkezi yerleştirme puanı ile (YKS) başka bir okula yatay geçiş yapsam , 1. sınıfın sonunda da ortalamamı 3 üzeri getirirsem tekrar yatay geçiş yapabilir miyim ? Yatay geçiş hakkında sınır varmıdır ki .
3-)Yatay geçişte derslerin sayılma durumu neye göre oluyor , hangi şartlar aranıyor ? Eğer sayılmaz ise okulum uzar mı yoksa her dönem 1 2 ders fazladan alarak zamanında bitirebilir miyim ?
4-)Geçiceğim okulda muafiyet sınavına tekrardan girecekmiyim , yoksa bu adam şu okulda hazırlıktan zaten başarılı olmuş diyip 2. sınıftan devam edebilecekmiyim ?
A
6 yıl
Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım , hangi dili öğrenmeliyim ?
Merhaba bu sene bilgisayar mühendisliği ingilizce hazırlık okuyacağım . Ekstra bir dili 5 sene içinde ana dil seviyesi olmasada akıcı konuşmak istiyorum . Hangi dili önerirsiniz ? Almanca rusça japonca ve ispanyolca arasında kaldım . Hangisi benim işime daha çok yarar diye düşünüyorum . Şimdiden sebebiyle birlikte yardımcı olabilecek insanlara minnettarım .
A
6 yıl
Yalova Üniversitesi 2018 Girişliler
Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği kazandım malesef . Varmı bu üniversiteye yerleşen , konuşalım planınız ne ne yapacaksınız?
A
6 yıl
Medeniyet üniversitesi ya da Kocaeli Üniversitesi yazan varmı ?
Varsa buyrun arkadaşlar bana ikisinden biri gelicekte bakalım . Ben ikisini de yazan göremedim maşallah forumda herkes başarılı :(. Varsa bir merhabalaşalım
A
6 yıl
Hazırlık sizce şart mı ?
İstanbul Medeniyet Üniversitesi bilgisayar mühendisliği veya elektrik elektronik mühendisliği gelicek büyük ihtimalle.Bölümler tamamen türkçe . İsteğe bağlı hazırlık var. Sizce hazırlık okumalımıyım bir sene yoksa cidden zaman kaybı mı ?
A
6 yıl
77 K da takılıp kaldım . Ne yazabilirim?
Sınav sonucum beklemediğim şekilde 77 k geldi . Bilgisayar mühendisliği veya elektrik elektronik planlıyorum ama ya 40 50 binlerde ya da 100 binlerde . İstanbul içi ya da istanbul çevresinde ne tavsiye edebilrsiniz ? Bölüm ve üniversite tercihine açığım , herşey olabilir
A
6 yıl
KYK’da kalanlara işim düştü
Beyler ben bu Harp Okulu mülakatlarına geldim tam hafta sonuna denk geldim Z. Kyk yurdunda kalıyorum ve internet paketim de bitti bitecek . Hayırına bana kullanıcı adı ve şifresini güvenip verebilecek olan varmı ? Hiç bir yere girmem isterse ikametgahtan tut kimlik fotokopisine kadar yollarım . Muhtacım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.