A

Çavuş
19 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Asus K53SC Elektrik Almıyor
Merhaba arkadaşlar, ben Asus K53SC serisi laptop kullanıyorum. Geçen ay şarj aleti bozulduğu için hiç ilgilenmedim. Geçen hafta şarj aleti almaya gittiğimde bilgisayar sağlam şarj aletiyle de şarj almadı. Bataryalı bataryasız hiç elektrik almıyor bilgisayar. Açtım baktım lehimleri biraz sıkıntılıydı, ben de bilgisayarcıya verdim. Adam bugün aradı ve anakart değişmesi lazım 500-600 lirayı bulur dedi ben de bilgisayarı yaptırmadan aldım. Sizce bu sorun gerçekten bu kadar büyük olabilir mi ? Bir de şarj aletini direk anakarta bağlarsam sorun yaşar mıyım ?
A
6 yıl
1999 1.4i broadway 140.000 km fiyat ?
Merhaba arkadaşlar, dedemde 99 model 1.4i broadway var. Benden bu aracı satmamı istedi. Dedem bu aracın ikinci sahibi ve 16 yıldır kendisinde. Aracta kaza boya değişen yok ama yaşından dolayı ufak tefek kozmetik sorunları var. Kilometresi 140.000 ve üstelik hiç tüp takılmadı. Sizce kaç para istemeliyim ?
A
6 yıl
Araç istediği vitese geçiyor
Merhaba, araç Peugeot 206 2006 model. Araç gayet normalken bir kaç kere park yaptık sınava girecek arkadaşımızı çalıştırma amaçlı, sonra araç kendi istediği vitese geçmeye başladı. Bazen 3. Vitese bazen 5. Vitese geçiyor. Geri vitese kesinlikle geçmiyor. Sorun nerede olabilir ve kaça mal olur ?
A
6 yıl
iCloud tüm fotoğrafları indirme sorunu
Arkadaşlar icloud'ta 1700 küsür fotoğrafım var ve indirmem gerekiyor. Nasıl yapabilirim ?
A
6 yıl
35 bin tl araç tavsiye
35 bin liraya gence uygun yüksek modelli araç arıyoruz. Kilometresi 150 bini geçmemiş olması uygun bizim için. 1.4 2006 polo ve 1.2 2009 corsa var aklımızda. Siz ne dersiniz ?
A
6 yıl
Uygun fiyata PC toplama
Arkadaşlar öğrenciyim, acil bilgisayara ihtiyacım var ve maddi durumum şuan iyi bir bilgisayar alabilecek düzeyde değil. Ben de 1000-1500 liraya ilerde upgrade edilebilecek bir sistem toplamaya karar verdim. Ekran kartını sonra alacağım şimdilik internetten derslerime çalışabilsem yeterli düzeyde bir bilgisayar istiyorum. Ekran kartı aldığımda oyun da oynayacağım. Yardımcı olur musunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.