B

Çavuş
19 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
VakıfBank Kredi Kartı Hakkında
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde öylesine VakıfBank Kredi kartına başvuru yaptım. Bugün aradılar ve bilgilerimi aldılar. Sonra eğer onaylanırsa kart adresinize kargolanacak ve size mesaj gelecek denildi. Telefonu kapattıktan sonra bir mesaj geldi ama internet bankacılığı şifrem olmadığı için kartın hareketlerini takip edemiyorum. Oysa mesajda Mobil uygulama üzerinde yapabileceğim yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım müşteri temsilcisi mesajı kontrol etti ve evet kart gelmeden bu işlemleri yapamayız hesabınız açılmadı hâlâ bizde kart 1 hafta 10 gün içerisinde gelecek dedi. Geldikten sonra aktif ederseniz Mobil uygulamadan giriş yapabilirsiniz denildi. Şimdi bu kart geliyor değil mi kesin olarak? Geçen gün işime yaramıyordu ama dünden beri baya ihtiyacım var. Mesaj ektedir. İlk defa kredi kartı kullanıyorum bu arada.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Vivo X21 UD
Arkadaşlar merhaba. OnePlus 5T'den Vivo X21 UD'ye geçtim. Baktım ama konusu yok galiba. Ülkede kullanıcısı da az. Geçiş sebebim, kamera ve ses. Çentik olayını sevmesem de ekranı çok güzel. Tek sıkıntı Vivo'nun saçma sapan kapalı sistemi. 9 Pie developer kurmak istedim ama güvenlik yaması 1 ay öncenin diye yüklenmedi. Hindistan sürümünü yüklemek istedim bu sefer de derleme numarasından dolayı yüklemedi. Pek fazla kaynak da yok. Kullanan var mı? Global sürüme geçmek için yardımcı olabilecek birileri var mı arkadaşlar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.