F

Yüzbaşı
10 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
358657 Gün Cezalı
356368 gün 5 s. 23 dk.
Gönderiler Hakkında
F
6 yıl
Türkiye için Kuzey Kore firmwaresi V0.1
Özellikler

1.KHK özelliği sayesinde hükumet istediği gibi at koşturabilir,baştaki hariç kimse hesap soramaz

2.Hükumet istediği gibi vergi koyabilir,isyan filan çıkmaz

3.Rüşvet ve benzeri para kaldırma yolları serbest

4.Hükumet yalakaları zengin olabilirler

5.Stock ses dosyaları=Dombra,mehter,HÜLOOOOOOOOOĞĞĞ

6.Onlarca yalaka medya kuruluşu,hükumetin kötü icraatlarını haber yapmazlar

7.Yol yapmak gibi bir kaç küçük icraatla halkınıza büyük kazık atabilşrsiniz

8.Her türlü ortamda sizi ölümüne savunan insanlar olacaktır

Bilinen buglar

1.Halk ile henüz tam olarak uyumlu değil,kısmen isyanlar olabilir

2.Bu yazılımı kabul etmediği için yurt dışına doğru beyin göçleri ciddi şekilde artar
F
6 yıl
Hapis cezasının ödül olduğu gerçeği
Not:Bu yazım hapis cezası olan tüm ülkeler için geçerlidir

Düşünsenize birisi cinayet işliyor,sonra müebbet alsa onun için bir ödül oluyor.Çünkü dışarıda cinayet işlemiş birini kimse işe almaz,sokaklarda sürünse kimse yemek vermez.Ancak hapisanede kalsa yatacak yer+yemek var.Ben bunların ölümüne pis işlerde bedavaya çalıştırılması taraftarıyım
F
6 yıl
Forumdaki bilge insanlar sizce kim
Bence @YOURMOVE
F
6 yıl
Dünya Aslında Yuvarlak Mı?
F
6 yıl
VALLAHİ BİLLAHİ TİLLAHİ İSTANBULUN AZABI ÇOK ACI OLABİLİR.
SELAMÜNALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞLERİM. DEĞERLİ YAZ MAŞUĞU KARDEŞLERİM. BU KAR HAVASI BİZ YAZ MAŞUKLARININ DUALARI SAYESİNDE SON BULACAK.İSTANBUL ŞU ANDA HAZIRLANMA AŞAMASINDA. SAĞLAM KALMAK ADINA ÇEŞİTLİ ÇEŞİTLİ HAZIRLIKLAR YAPIYOR. NE YAPTIĞI KONU ŞUNDA ŞU ANDA NET BİR BİLGİ EDINEMEDIM. EDİNİNCE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. KONUYU GÜNCELLEYECEGIM GÜN GÜN



9 OCAK SALI AKŞAM GÜNCELLEMESİ :


İSTANBUL İÇİN DUA SEANSI. DEĞERLİ YAZ MAŞUĞU KARDEŞLERİM. ELLERİMİZİ SEMAYA KALDIRIYORUZ. VE GÖMÜCÜMÜZÜN KATİLİ İSTANBUL İÇİN GEÇEN SENELERDE OLDUĞU GİBİ DUAMIZI ETMEYE BAŞLIYORUZ.


-ALLAHIM BİZ SENİN KULUN İSTANBULUN DEĞERLI HAYRANLARIYIZ. ONU SEVDİĞİMİZ GİBİ ONUN DA BİZİ SEVİP, SEVENLERİNE AMEL ETTİĞİ GİBİ BİZLERE DE ÖYLE AMEL ETMESİNİ DİLİYORUZ.

-İSTANBULUN BİZLER İÇİN SALİH AMEL İŞLENMESİNE YARDIMCI OL ALLAHIM.

-HER SENE OLDUĞU GİBİ BU SENEDE ONU BİZLERİN GÖMÜCÜSÜNÜN KATİLİ OLARAK KIL. VE ONUN GODZİLLA KALKANIYLA BİZİ MÜŞERREF KIL.

-HER SENE OLDUĞU GİBİ BU SENE DE BİZLERE DONDURMA YEMEYİ NASİP EYLE. YEDİĞİMİZ DOMDURMA İÇİN METRELERCE SU DEPOSUNU SOKAKLARDA BULMAYI DA NASİP EYLE.


- SOĞUK SÜREN BU YAZ MEVSİMİNİ BİZ MAŞUKLARIN BAŞINA YIK. BİZLERİ BU YAZDAN ÇIKAMAYACAK DERECEDE BİR FELAKETİ DEVRAN ALEMİ İÇİNDE BIRAK.

-EYYYY RABBIMIZ ŞU ISTANBUL-İ KONSTANTINIYYEYİ GODZİLLANIN ÜSTÜNE GETİRİP BU YARATIĞI KATLETMESİNİ NASİP EYLE.



AMİN AMİN AMİN.






10 OCAK 2018 AKŞAM GÜNCELLEMESİ :

DEĞERLI KARDEŞLERİM SON VERİLER IŞIĞINDA KÜÇÜK BİR DEĞERLENDİRME YAPAYIM. İSTANBUL KATLİAMA HAZIRLANIYOR AMA BU SEFER ÖYLE BÖYLE DEĞİL. BU ÖNCEKİLERİNE HİÇ BENZEMİYOR. BU SEFER Kİ TÜM GODZİLLA SÜLALESİNİ KORKUTUYOR. ÖRNEĞİN NEPTÜN DE BU TÜR KATLİAMLARI GOREMESEK DE HİSSEDEBİLIYORUZ. DEĞERLİ KARDEŞLERİM İNANIN BU SEFERKİ NE NEPTÜN GEZEGENİN DE NE DE MERKÜR DE PLUTONDA GERCEKLESMISTIR. BU SEFER KI KATLİAM GODZİLLANIN SÜLALESİNİ KÖKÜNDEN KORKUTACAKTIR. HABERLERİMI BEKLEYİN.


11 OCAK AKŞAM GÜNCELLEMESİ:

SAYIN EVLATLAR. EVET NE DİYORDUK. 15 OCAK TA İSTANBUL HAFİF BİR GÖZ KIRPMASI NİTELİĞİNDE KÜÇÜK BİR UYARI YAPACAK. AMMA VE LAKİN OCAK AYI BİTMEDEN İSTANBUL ÖYLE BİR BALYOZ VURACAKKI GODZİLLA SÜLALESİNE KENDİLERİNE GELMELERİ YILLAR ALACAK. NE ZAMAN GELECEĞİ KONUSUNDA NET TARİHİ VERMEM İÇİN 5 GÜN DAHA TAKİP EDECEĞİZ MODELLERİ. SİZ HİÇ BİRŞEYI DERT ETMEYİN. ARKANIZA YASLANIN. YANINIZDA ECZA ÇANTASINI BULUNDURMAYI UNUTMAYALIM. AYRICA TAVSİYEM ŞU ANDA GIDA ÜRÜNLERİ PAHALILASMADAN DEPO YAPMAYA BAŞLAYIN. AĞUSTOS BÖCEĞİ VE KARINCA HİKAYESİ MİSALİ. SİZ ŞİMDİDEN ERZAKLARINIZI HAZIRLAYIN. EN AZINDAN BU KATLİAMDAN KURTULMAK ADINA AZ DA OLSA ŞANSINIZ OLSUN. GÜNCELLEMELER DEVAM EDECEK
F
6 yıl
Dünya lahmacundur aksini ısmarlayana düz kanıtlıyorum
Bu aptalca tartışmanın suyunu çıkaralım da bitsin artık
F
6 yıl
Migrostaki kasiyer arkadaşım işten çıkarıldı
Arkadaşıma elemanın biri geldi,arkadaşım "al buyur" dediği için şikayet etmiş.Arkadaşım da işten kovuldu tabii
F
6 yıl
Olgunlaşmayı reddedenler kulübu
Evet beyler yaş olarak 18 ve üstü yaşlarındaysanız ancak "olgunlaşmış" insanlara mutsuzluk akan robotlar gözüyle bakıyorsanız,çocuklar gibi davranmayı (DÜŞÜNMEYİ DEĞİL DAVRANMAYI,BURAYA DİKKAT) hayat felsefeniz yapmışsanız,eğer bir şey yaparken "elalem" denilen kitle umrunuzda değilse,hayattaki tek amacınız eğlenip kapitalistlere köle olmayı reddetmekse buyrun

Kulübümüzün avantajları
-Etrafınızdaki insanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor umrunuzda olmaz
-Hiç bir üzücü olay sizi etkileyemez
-Etrafınıza neşe saçabilirsiniz
-İstediğiniz şarkı için içinizden geldiği kadar tuhaf biçimde dans edebilirsiniz
-Oyuncaklarla oynayabilirsiniz
-Hayal kurabilirsiniz
Ve "olgun" insanların yapmayıp çocukların yaptığı herşeyi yapabilirsiniz(KİMSEYE ZARAR VERMEMEK KAYDIYLA)

Katılmak için yaşınızı söylemeniz yeterli

Üyeler
1.For Mother Russia-Yaş 18
2.hamza5806-Yaş 20
3.HyperAkif-Yaş 18.75
4.Stretier-Yaş 21
5.mhmmd.ozkan-Yaş 21
6.Sosyalci89-Yaş 28
7.BaNgO-38 yaş ama herkes 20 zannediyor
8.QTPoison-21 Yaşında
F
6 yıl
Ya kapitalizmin tepesindekiler dahi ya da alttakiler gerizekalı
Günde 100 milyon dolar kazanan bir şirketin CEO su ayda 500.000 dolar maaş alsın diyelim.Adamlar kazandıkları 3 milyar doların sadece 500.000 dolarını bir adama vererek keyif yapıyorlar.Zavallı CEO da lüks yerlerler gidiyor,ünlü insanlarla sohbet edebiliyor diye kendini zengin sanıyor
F
6 yıl
Dünya geoittir ciddiyim aksini ıspatlayana yemek ısmarlıyorum
Beyler çok geyiği yapılır dünya geoittir diye ama ben cidden iddia ediyorum dünya düz değildir geoittir. Ben teleskop ile ilgilenen biriyim, kendimce gemi ufuk testini de yaptım, ve incelemelerime göre dünya geoit, hayır şöyle bir mantık da var mesela dünya yuvarlak veya düz gibi olsa idi Güney kutbundakiler aşağı düşerdi, Karadeniz üzerimize dökülürdü. Yani mantıksal ve bilimsel olarak düz olduğuna dair elde fotolardan başka bişey yok. Mantıken bir düşünün eğer geoit olmasa idi şu an kuzey yarımkürede olduğu iddia edilen ülkemiz ekvatordan düşmez miydi? Hep size öğretilen dünya düzdür masalına inandınız, bir teleskop alın ve inceleyin dünyanın geoit olduğunu anlayacaksınız, bana dünyanın düz olduğunu kanıtlayana yemek ısmarlıyorum, İstanbul dışında ise de 30 TL iskender parası yollayacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.