A

Teğmen
13 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Citroen c5 aircross facelift kasa parça tedarik sorunu
2022 c5 Aircross shineboldyeni kasa sahibiyim 16 Haziran 2023 tarihinde karıştığım bir kaza neticesinde aracımı servise bıraktım aradan geçen bu bir aylık süreçte ne eksper tarafı ne de Citroen yedek parçayı gönderecek tedarikçi tarafı doğru düzgün ilgilenmedi. Yaklaşık 25 gün sonra Citroen tedarikçide bu kadar yeni bir aracın parçalarının bulunmadığı ancak anlaşılmış ve tarafıma dönülerek yurt dışından sipariş verileceği söylenerek benden yazılı imzalı bir kağıt istendi. Onca para verdiğimiz böyle bir aracın bugün itibariyle 1.5 aydır kullanamıyorum. Bundan sonraki süreçte de 2 ay daha muhtemelen kullanamayacağım. (Umarım 2 ay ile kurüuluruz)Bu kadar fazla araç satan bir firma nasıl olur da bu kadar yeni bir aracın yedek parçalarını bulundurmaz şaşırıyorum gerçekten. Nasıl bir belaya bulaştık ne zamen kurtuluruz tam bir muamma.

Merak ettiğim bu parçaların kanuni olarak bir tedarik süresi yok mu çünkü citroeni mahkemeye vermeyi düşünüyorum.
burdan citroeni olan arkadaşlar bur tavsiyes sakın kaza yapmayın. :))
Bu adada kaza öncesi de 1 hafta önce gündaz led lerinde bir sorun olduğundan citroen öztek e gitmiştim. Driver chiy te sorun olduğu için garantiden değişeceği söylendi yurtdışı sipariş verildi 2 ay olacak ondanda haber yok. Güler misin ağlar mısın? Durum böyle bir daha kapından geçmeyeceğim senin citroen bırak almayı… toyota veya honda almayan kafama ….
A
7 yıl
modüler sistemde kullanıcıya yetki vermek
Merhaba arkadaşlar konuyu şöyle açıklayıyım

admin panelde yazdığım modüllerim var

şiirler
içerikler
yemekler
vb
bu modüllerin her biri veri tabınında kayıtlı
1 ekleme
2 silme
3 görme
4 düzenleme

id olarak tanımladığım yetkilerim var her modül için ve kullanıcı için atayabileceğim. bunları her modüle teker teker kullanıcı adına tanımlama yapabilirim orada sorun yok ama

ben tek seferde şunu yapmak istiyorum. üye yetkilerine tıklayıp modülleri çekiyorum örnek 10 tane modül ve yetkileri var ekranda görme düzenleme ekleme silme şeklinde ve chexboxlar.
10 tane modülün seçilmiş yetkilerini aynı anda checkbox aracılığı ile o kullanıcı ile ilişkilendirerek veri tabanına yazdırmak istiyorum ama bir türlü yazdırma işini tam olarak beceremedim sadece yazdırma kısmında sorunum mevcut..
A
8 yıl
Döngü Problemi
Arkadaşlar merhaba bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum AŞağıda bir web sitesi le ilgili modul yetkileri var solda moduller sağda ise yetkiler ben bu yetkileri modul_yetkileri diye bir alanda tutuyorum. oraya modul id si kullanıcı id si ve yetkileri kaydedip yetkilendirme yapacağım. ama kayıt işlemini yaparken modul id sini alıp bir türlü yetkiyi id ye göre yazdıramadım seçim yapıyorum ama o modul idlerini baştan başlayarak atıyor yani 3. module yazama izni versemde onu 3. nodule değil döngüye göre ornek 2. module atıyor nae yapmam lazım bunu için.
https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/255459/ed06d0d9-740d-4244-9225-07f85eed512d.JPG
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.