Merhaba arkadaşlar, Kullanıcı adı ucc54 olan şahıs dolandırıcılık ve şüpheli işlem yapmaktadır. PSN kardeşliği yapanların dikkat etmesi gerekir. Kişinin bilgileri : Kullanıcı adı : ucc54 Gerçek adı : Enes Onur Yavuztürk Telefon numarası : 0552 733 1091 IBAN : TR660009902256512400100007 < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > |
Selam arkadaşlar playstation hesabı açmaya çalışıyorum fakat ne pc den ne telefondan ne de konsol dan hesap açmama izin vermiyor. Sebebini bilen var mıdır acaba? < Resime gitmek için tıklayın > |
Malum kardeşlikte ve dijital oyun satışlarında dolandırıcılık olayları artmış durumda ve bu kişileri satış başlıklarında paylaştığımızda ne yazık ki ceza yada uzaklaştırma alabiliyoruz. Bu yüzden dolandırıcılık başlığı altında toplanırsak buradan bilgi alışverişi yapabiliriz ve bunun faydalı olacağını düşünüyorum.
Oyun alıp/satarken kişinin profilindeki referanslar ve eski üye olması çok önemli. Dikkat etmekte fayda var. Umarım aktif bir şekilde burası ilerleyen günlerde kullanılır.