J

Onbaşı
12 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
17 yıl
Sony DVD sorun yaşıyorum
Bayadır kullandığım emektar bir dvdm var sony ddu1621 bilgisayara format atmadan önce düzgün çalışıyordu(en azından dvdleri çeviriyordu:)) şu anda hiçbir dvdyi okumuyor ve içine koyduğum dvdyi çevirme zahmetine bile katlanmadan geri veriyor driverlarını aradım bulamadım sonynin kendi sitesinde bnm model yok. Biosa baktım pek birşeyler değiştirdim geri eski haline getirdim aygıt työneticisine baktım biyerde ayar sorunu var ama nerde en son DH aklıma geldi şimdi buraya yazıyorum burdada olmazsa sonye acı 1 e-mail yollamak zorunda kalacağım:)
J
17 yıl
Taşınabilir hdd
Selamlar sürekli aynı bilgisayarı kullanamadığımdan dolayı bilgilerimi yanımda taşımak istiyorum bu yüzden bir taşınabilir hddye ihtiyacım var 200 ytle kadar kapasitesi 250 gb olsa yeter (hızı önemli) önerdiğiniz var mı acaba?
J
18 yıl
Ben bu anakarta ne kadar yüklenebilirim?
Asus P4P800 anakartım var ben bu anakarta ne kadar yüklenebilirim acaba.(ram-işlemci-ekran kartı vs.)
J
18 yıl
Klavye Delendi YARDIM PLS
Arkadaşlar microsoft natural klavyem CoD2 oyununa girince sıyırıyor oyunda yavaş çalışmaya başlıyor.Klavyeme su vs dökülmedi ama 4 senelik.Format attım düzelmedi oyunu tekrar yükledim düzelmedi sizce nesi var(denetim masasındaki olayıda denedim.)
J
19 yıl
asus p4p800 en fazla kaç mhz ram destekler?
anakartın sayfasını veriyorum aşağıda. acaba en fazla kaç mhz. ram destekler? birde 1 gb.lık almayı düşünüyorum tek parça onu desteklermi??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.