L

Onbaşı
25 Kasım 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
8 yıl
Gündüz Farları Yakma Saçmalığı
Hangi akıl ve mantık gündüz farları yakar anlamak mümkün değildir..
Günümüz araçlarında artık istemesen de yanıyor zaten. Aküyü bitirmekten başka bir işe yaramıyor. Peder le kavga ettik. Uzun yolda farları yakmam gerekiyormuş. Bende ne gerek var deyip yakmadım bana bağırdı ve kızdı.
Eski kafalı olmak kötü bir şey vesselam..
L
8 yıl
İlandaki Araba Alınır mı?
Dodge Challenger Hellcat SRT 8 'imi satmaya karar verdim. Üstüne biraz daha koyup orta sınıf bir araba almak istiyorum. S 350 düşündüm fakat artık herkesin ulaşabileceği bir araba oldu. İlandaki arabayı almayı düşünüyorum sizce nasıl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bentley-yenikoy-motors-2013-bentley-mulsanne-twin-turbocharged-0-km-305511898/detay
L
8 yıl
Aracım bozuldu Yardım
Arkadaşlar geçen sene aldığım Dodge Challenger Hellcat SRT 8 aracımda sürekli motor arıza lambası yanıyor ve D konumunda gaz vermeden ilerlemiyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Bir de Ankara da Dodge yetkili servisi var mıdır?
L
8 yıl
Mercedes-Benz e Kızıp Bayinin Önünde S63 AMG Parçalamak
Şaşkınlıkla izledim ne desem bilemedim. Olay Güney Kore de yaşanmış.

https://youtu.be/9mMzzr6_ERg
L
8 yıl
Türkiyedeki En Rezil 10 Araba
Liste bütün araçları kullanan tarafımdan hazırlanmıştır. Bu arabalar ocağa incir ağacı diker, cepte para bırakmaz, sanayicilerle dost olmanızı sağlar.

1) Tofaş Doğan /Şahin /Kartal

2) Renault Broadway /Toros

3) Hyundai Accent Yumurta Kasa

4) Kia Capital

5) Opel Astra

6) Fiat Linea /Palio / Albea

7) Skoda Favorit /Felicia /Forman

8) Mazda 323 / 626

9) Audi 80 / 100

10) Volkswagen Bora
L
8 yıl
Scion (Sikiyon) IM Concept
Scion iM konsepti, modifiye edilmiş bir Toyota Auris olarak karşımıza çıktı. Doğrusunu söylemek gerekirse konseptin, üretimdeki Auris’ten daha heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Konsept tasarlanırken Touring yarışlarından esinlenilmiş zira alçaltılmış şasi, daha geniş çamurluklar, büyük hava girişleri, arka tampon difüzörü, ortadan çıkışlı bir egzoz, 19 inç alaşım koyu renk jantlar ve performans lastikleri, daha güçlü frenler ve geliştirilmiş bir süspansiyon konseptte yer alıyor. Fakat konseptin motoru ve aktarma organları hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Scion iM yüksek ihtimalle bir hot hatch olmayacak. Aracın motoru hakkında bilgi verilmese de 1.33 VVT-i, 1.6 Valvematic ya da Amerika versiyon Corolla’da bulunan 1.8 litrelik 4 silindir motorun yer alması bekleniyor. Ayrıca üretim modelinin biraz daha dizayn olarak sade olması bekleniyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
8 yıl
2018 Toyota Siyeçar
İlk olarak İngiltere' de satışa sunulacak olan 2018 Toyota Siyeçar, önümüzdeki aydan itibaren showroomlardaki yerini alacak.23 bin 460 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

2018 Toyota Siyeçar'ın nin standart özellikleri arasında çift bölgeli klima sistemi, elektrikli park freni, deri direksiyon, geri görüş kamerası, 7 inçlik sesli ekran ve 18 inçlik jantlar yer alacak.



< Resime gitmek için tıklayın >


25.310 dolarlık fiyat etiketine sahip versiyonda ise dokunmatik ekran, sensörlü kilit açma ve kilitleme özelliği, ön sis lambaları, sinyal özellikli yan aynalar, kör nokta uyarı sistemi, akıllı anahtar sistemi, ısıtmalı ön koltuklar yer alacak.

2018 Toyota Siyeçar 'ın bir yeniliği de kaputunun altında yer alacak.146 beygirlik 188 nm tork üreten 2.0 litrelik bir motor ile yollara çıkacak olan 2018 Toyota Siyeçar , CVT şanzıman ile kombine edildi. Bu motorun yakıt tüketimi ise şehiriçinde 8.7 litre, şehir dışında 7.6 litre ve karmada 8.1 litre olacak açıklandı


< Resime gitmek için tıklayın >
L
8 yıl
Rolls Royce \u0027a Toyota Supra Motoru Takan Japon
Japon beyefendinin aklına alternatif bir motor olarak ise; adını daha şimdiden efsane motorlar arasına yazdıran ve 1990'lı yılların efsanesi A80 kasa Toyota Supra'da yer alan 2JZ-GTE kodlu 3.0lt sıralı 6 silindirli çift-turbo benzin motor geliyor. Bu motor dayanıklılığı ve modifikasyona yatkınlığı açısından birçok modifiye tutkununun hayallerini süslüyor. Üstelik malum kişinin Japonya'da yer alması bu motorun temin edilmesini de doğal olarak kolaylaştırıyor diyebiliriz.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Ancak 2JZ-GTE motorun ürettiği 280ps güç ve 431nm tork, Rolls Royce Phantom'un dev kasasını taşımakta zorlanabileceği için bir dizi modifikasyon işlemine girişiliyor. Yüksek ısıya dayanımı yükseltebilmek için standart pistonlar HKS marka forged olan pistonlar ile değiştiriliyor. Ardından GReddy marka T78-33D turbo ve HKS marka GTS8555 supercharger sistemi motora ekleniyor. Yapılan bu işlemler sonucunda motorun 1.6bar basıçta 600ps ve 2.0bar basınçta da 900ps güce ulaşabildiği belirtiliyor. Ayrıca artan güç ve tork arka tekerleklere orijinalde bulunan ZF üretimi 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman yerine Aristo üretimi güçlendirilmiş bir şanzıman ile aktarılıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
L
8 yıl
MAZDA\u0027NIN EN GÜZEL ARACI SİZCE HANGİSİ ?
Dün Toyota için yapılan anket , Land Cruiser'in ezici üstünlüğü ile sonuçlandı . 90'lı yıllardan beri ülkemize ithal edilen herkes sevmese de çoğu insan tarafından sempati duyulan ve saygı gören Mazda'nın ülkemizde fırtınalar estiren aracı sizce hangisidir ?
L
8 yıl
Garaj Kuracak Olsanız ?
Yüklü miktarda paranız var . Ve garaj kurmak istiyorsunuz.Hangi araçları tercih ederdiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.