M

Yarbay
11 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Evcil Dostlarımızla İlgili Kanal Açtım. Belki 1 Bölüm Sizi Konuk Alırız :)
Herkese Selamlar arkadaşlar. Evcil dostlarımızla ilgili bir kanal açtım. 2. bölümümüzün linkini aşağı da paylaşıyorum. Sizden abone ve tavsiye desteklerinizi bekliyorum belki konuk olarak katılmak isteyen arkadaşlar olur. kedi ve köpek dışındaki evcil dostlarımızı bulmakta zorlanıyorum çünkü.. Şimdiden iyi seyirler. Umarım beğenirsiniz :)
https://www.youtube.com/watch?v=hhkdqsnJWi0&t=2s
M
7 yıl
Anahtar kazanamıyorum
Selamlar. Arkadaşlar 1 haftadır gangi şampiyonla oynadıysam da anahtar kazanamadım. Kutu geliyor anahtar gelmiyor. Bunun olayı nedir?
M
7 yıl
Samsung Note 2 Rehberi PC\u0027ye Liste Şeklinde Aktarabilir miyim?
Telefonum çalındığı için bi abimin telefonunu kullanıyorum. Rehberindeki numaraları bazen isteyebiliyor. Bunları pcden ona liste şeklinde yollayabilir miyim?
M
7 yıl
Yeni Başlayanlar İçin Geç Kalınmış Bir Oyun mu?
Selam herkese arkadaşlar. Eski Knight online oyuncu olarak lol bambaşka dünyalara götürdü beni. 2-3 aydır ara ara oynuyordum. Son 1 haftadır çok sık oynamaya başladım. Çok fazla bilmediğim şey olduğunu gördüm. Donanımhaberle tanışmam 10 sene önceki knight online'a dayanıyor :P
Şimdi yine buranın bi nabzını yoklamak istedim. Sizce geç kalınmış bir oyun mudur? 6 sezondur oynanıyor. Bir sürü değişimler geçirmiş. Ve oyun içerisinde de çok fazla değişken var. Tamamen öğrenilebilecek bir oyun olarak görmüyorum. Çok fazla şampiyon, çok fazla detay var. Şu an westte takılıyorum. 30 lvl oldum. Rünleri masterları dizdim. Yaş 23 olunca çevremde oynayan insanda bulamıyorum. Siz neler önerirsiniz? Yeni sezon başlıyormuş. Neler yapabilirim? Forumdaki muhabbetlerden az çok bi şeyler öğrenirim dedim ama çok fazla bilmediğim terimler v.s kullanılıyor. Özet olarak anlayacağınız oynuyorum eğleniyorum ama biraz daha bilgilenmek istiyorum. Ya da hiç vakit kaybetmeyip yavaş yavaş topuklasam mı?
M
10 yıl
1.KOMANDO TUGAYI/KAYSERI 94/1b
M
10 yıl
MONO AMFİ TAVSİYE
Selamünalyküm.

Arkadaşlar elimde 2 mid takımı 2 tane 30cmlik 1400lük pıoner woofer var.Bunları ayrı ayrı anfilere bağlamaya karar kıldım daha verimli bass alabilmek için.Netten streo anfi sipariş ettim 220 liraya ASS markası.İyi olduğunu duydum.Mono anfide kararsız kaldım.Sizden 200-300 arası mono tavsiyelerini bekliyorum veya bu tesisattan daha sağlam hangi amfilerden ses ve bass alabilirm?

Teşekürler...
M
10 yıl
MONO AMFİ TAVSİYE
S.A arkadaşlar öncelikle.
Elimde 2 midtakımı 2 tane 30cm 1400lük subwoofer pıoneer ve ass stereo amfi var..Suan mono amfi için ne almalıyım? fiyatlar 200-300 arası .
M
11 yıl
Bu sitelerden alışveriş yapan var mı? (sanalreyonum-bedavashop-deveyükü)
akakçede 60D'yi aratınca bu sonuçlar çıkıyor en uygun fiyat olarak. fotografiumda aynı ürün 2300e satılıyor bunlar 1900 e falan satıyor. Ne fark olabilir üründe. Güvenli midir? Hiç alışveriş yapan varsa yaşadığı problem v.s anlatabilir mi?
http://www.akakce.com/dijital-slr-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-eos-60d-body-fiyati,379478.html
M
12 yıl
Kameralı görüşmede kendi yerime bi videoyu v.s nasıl gösterebilirim?
Arkadaşlar böyle bi şey vardı diye hatırlıyorum, nasıl yapabiliriz bunu?
M
12 yıl
Tercihleri okula gitmeden yapabiliyor muyuz?
Okulda 3 lira alınıyormuş. Evde kendimiz girip yapsak bi sorun çıkar mı bilgisi olan var mı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.