H

Yüzbaşı
09 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
126 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
Haylou T15 Bluetooth kulaklık orjinal mi?
Bugün bir kulaklık aldım gittigidiyor üzerinde ve ürün geldiğinde şakınlığa uğradım ses seviyesi ve kalitesi hiç güzel gelmedi. Ürünün orjinal mi acaba diye sorgulamak istiyorum fakat bulamıyorum, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
PARASI Mukabilinde ufak bir Excel Macrosu
Excel de bir sayfada bir hücreye ard arda girdiğim sayıları aynı sayfadaki belirlemiş olduğumuz hücrelere sırayla dizilecek.Ufak bir macro yazılacak.< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
4K Monitörde Fare Sensivitiy sorunu
Philips 288P6 4k monitörüm de çizim yaparken fareyi istediğim yere odaklamakta çok zorlanıyorum. Çözünürlüğü düşürünce görüntü bulanıklaşıyor.Monitör zaten en net ve güzel görüntüyü 4k çözünürlükte veriyor. Fakat çizim hızım bu monitöre geçtiğimden beridir belirgin bir seviyede düştü. Fareyi istediğim yere hızlı bir şekilde odakla yamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi yada bu bu sorunu hiç yaşayan olduysa yardımcı olursa sevinirim. İyi günler iyi forumlar.

Monitör: Philips 288P6
Mouse: Razer Mamba 4G ve logitech G700s
H
9 yıl
1.74 Boy 110 Kilo Motor kullanmak istiyorum
1982 den beridir İstanbul'da yaşıyorum,haliyle trafikten bıktım.
Motor kullanmayı öğrenek istiyorum 2000 den beri B sınıfı ehliyetim var.

1.74 Boyundayım
110 Kiloyum (zayıflamaya çalışıyroum :)

Bana ne önerirsiniz. Kafam da çok uyguna bir şey alayım öğreneyim, sonra iyi bir şey alırım var.
H
9 yıl
iPhone 6 Siri yok
iPhone 6 umreden geldi, hemen 8.3 e update ettim fakat Siri gelmedi. Genel ayarlara giriyorum siri seçeneği yok nedendir acaba.
H
9 yıl
Nasıl Yaparım Tüplü dönüşüm
Elimizde 1 adet tüplü Arçelik marka sofben var 1 tane de doğalgazlı Vestel sofben var. Tüplü olan arçelik arızalandı,acaba ondan bir parça alıp vestele taksak onuda tüplü olarak kullanabilirmiyiz :D
H
11 yıl
xiaomi mi2s mi xiaomi mi2 mi çinden aldırayım şuan arkadaşım honkongda
xiaomi mi2s mi xiaomi mi2 çinden aldırayım şuan arkadaşım honkongda
H
11 yıl
9DBI Anteni USR9108 modeme bağlamak
USR9108 Modemim var anteni ufak onu çıkartıp 9DBI anten takıyorum ama çekim gücü artmıyor,acaba diyorum anteni değiştirdikten sonra modem arayüzüne girip bir ayar yapmak gerekiyormu?
H
12 yıl
ALINIK: Corolla, Civic yada Focus ACİL
30.000 TL ye kadar,
2007 den aşağı olmamak kaydıyla,
Az yakan,
Dizel yada lpg takılmış,
Muhakkak otomatik vites olması gerekiyor.

1-) Toyota Corolla
2-) Honda Civic
3-) Ford Focus

Almak istediğim marka öncelik sırası yukardaki gibidir.
H
13 yıl
P43 chipset mi yoksa P45 chipsetmi
Arkadaşlar anakartımı değiştirmem gerekiyor DDR3 ramler aldım yeni bir anakart arıyorum fakat P45 chipsetli DDR3 ram destekli piyasada bir anakart bulamadım. P43 chipsetli DDr3 destekli hatta USB3 destekli anakartlar bile var. Çizim işleri yapıyorum eski anakartım P35 chipsetliydi şimdi P45 almak istiyorum fakat bahsettiğim gibi piyasada yok. P43 nasıl bir chipset acaba bilgisi olan varmı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.