*

Binbaşı
09 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
*
7 yıl
Kötü İşlemci - İyi Grafik Kartı İle Oyunlarda Grafik Ayarları
Merhaba arkadaşlar

Yeni dizdiğim kasada eski çift çekirdekli bir işlemci kullanıyorum idarelik (athlon x2 240) Fakat grafik kartım Gtx 680. Tahmin edebileceğiniz gibi yeni işlemci alana kadar deli gibi cpu darboğazı yaşıyorum.

Bana oyunlarda cpu kullanımı olabildiğince az olan yani daha çok gpu'yu yoracak grafik ayarları önerebilir misiniz? Hangi tür ayarlar daha az cpu kaynağı harcar?
*
9 yıl
Aşk İçin Mücadele Etmeye Değer mi? (DEĞMEZMİŞ)
İki taraf da seviyor fakat iki taraf da yorulmuş. Peki siz onun da sizi hala sevmesinin gücüyle bu aşkı geri kazanmak için mücadele eder miydiniz?

Edit: Değmezmiş. Ortada aşk varsa zaten mücadele kendiliğinden olurmuş.
*
9 yıl
Türkiye\u0027de Doğrudan Demokrasi Uygulansın İster Miydiniz?
Arkadaşlar yıl olmuş 2015 neden hala kendi fikirlerimizi direk beyan edemiyoruz anlamış değilim. 100.000 kişinin fikrini sadece bir kişinin temsil etmesi saçma değil mi? Oy verdiğiniz milletvekilinin sizin fikirlerinizi ülke yönetiminde temsil edeceğine inanıyor musunuz cidden? Devlet katmanında kimsenin bunu dile getirmediğini biliyorum o yüzden direk sizlere sorarak kamuoyu fikrini öğrenmek istedim.

Tüm kararları 500-600 kişinin vermesi yerine doğrudan demokrasiye geçilerek seçmen nüfusunun çoğunun katıldığı bir demokrasi ortamında verilecek kararlar çok daha sağlıklı olmaz mı?

Not: Basit bir telefon boyutundaki cihazla veya her belediyeye, muhtarlığa, devlet dairesine eklenecek bazı makinelerle veya her ATM'ye eklenecek bir özellik ve herkese verilecek bir seçmen kartıyla yapılabilecek bir şey. Sistemin kontrolleri muhalefet partilerine açık yapılırsa şu an klasik sistemde olan hırsızlık ve yanlışlıklar bu sistemde büyük oranda azalacaktır.



Not 2: Her kararı elbette halk veremez, o zaman çok zaman kaybı yaşanır. Meclis yine yerli yerinde duracak ama yine halkın belirlediği sıklıkta yeni sistemde sürekli olarak oylamalar yapılacak. Sadece önemli kararlarda halka sorulacak. Her hafta bir referandumun olması gibi düşünebilirsiniz.
*
9 yıl
Anneye Telefon
Şarjı uzun gidecek, sorunsuz bir akıllı telefon almak istiyorum anneme. Bütçem 600 civarı. Uzun yıllar kullanacağı için kullanılmış/ikinci el almayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
*
10 yıl
Dansa Başlamak
Halk arasında godosh damgasını yemeye razıyım, dans etmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.



Not: Amacım karı kız değil.
*
10 yıl
Tayyip Ekmeleddin\u0027i Ne İle Suçluyor?
Siyasi gundemi takip etmem ama rte'nin kendisine karsi olan herkesi bir seylerle sucladigini bilirim. Ama ekmeleddin'in bildigim kadariyla pek suclanacak bir tarafi yok. Peki tayyip konusmalarinda, mitinglerde ekmel icin nasil suclamalarda bulunuyor, ekmel aleyhinde neler diyor?
*
10 yıl
İş Yerinde Çok Mu Çalışıyorum?
Arkadaşlar waikiki'de bayrama kadar çalışmak için işe girdim. Günlük 9 saat haftada 6 gün çalışacakmışız. İş kanununda haftada 45 saat sınır olarak geçiyor. Fazla mı çalıştırılıyorum? Şimdi waikiki'yi şikayet edebilir miyim ben?
*
10 yıl
Hamilelik Konusu Niye Kapandı?
Olm manyak misiniz siz hamilelikle ilgili konuyu cinsellik içeriyor diye mi kapattınız?
*
10 yıl
Yedek Telefon Tavsiyesi
Arkadaslar evde yedek olarak tutacagim, sarji uzun giden basit bir telefon ariyorum. İnternetten alacagim.
*
10 yıl
Dolandırıcıya \"Yav he he\" Dedim [SS]
İyice azıttı bunlar
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.