E

Binbaşı
08 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
182 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 ay
Unutulan Desen ve Çaresizlik
Merhaba arkadaşlar,
Galaxt S20 FE telefon bir yakınımın. Normalde parmak iziyle açıyordu ancak malum, arada sırada desen de istiyor. Bu sabah sormuş tekrar deseni ama hatırlayamamış. Dolayısıyla telefon açılmıyor. 10 defa denedik artık 24 saat sonra tekrar deneyin aşamasına geldik. SmartThingsFind üzerinden normalde Unlock seçeneği vardı ama Samsung onu da kaldırmış:

Şu anda ne yapılabilir. Lütfen, acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
E
8 ay
Elektrik Kesintilerinden Dolayı Panel Arızalanır mı?
Arkadaşlar merhaba,
Elektrik kesintileri ve elektrik gelgitleri televizyonlarda panelin mefta olmasına yol açar mı yoksa anakart arızası gibi şeylere mi sebep olabilir daha çok? Diğer bir ifadeyle elektrik kesintilerinin panel üzerinde bir etkisi olabilir mi? Bazı teknikerler paneli etkilemez, anakartı bozar bozarsa diyor ama siz ne dersiniz?
E
9 ay
PS5 + Televizyon + Soundbar\u0027ı UPS ile kullanmak
Arkadaşlar merhaba. Bölgemde haftada 4-5 kez elektrik kesintisi yaşıyorum.

- LG 55 inç CS serisi OLED TV
- PlayStation 5
- Modem
- Samsung B650 Soundbar

FSP'nin akım korumalı prizini kullanıyorum ama alalı 7 yıl oldu. Artık güven vermiyor. Yukarıdaki cihazları kesintiden en az etkilensin diye UPS alayım diyorum. Ne tavsiye edersiniz?
E
9 ay
BİM\u0027e TCL 50C635 geliyor (9 bin TL). Alınır mı?
Evet arkadaşlar,
Normalde fiyatı 13-14 civarında. 9 bin TL'ye yarın BİM'e gelecekmiş. Sizce alınır mı? Mevcut TV'm panel arızası verdi. Hedefim OLED ama çok borcum var. En azından 1-2 yıl OLED'e geçene kadar idare eder mi? Samsung TU8000'den geçeceğim. Attan inip eşeğe binme durumu olur mu? :)

< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 ay
NanoCell vs QNED vs QLED vs OLED
Merhaba arkadaşlar,
OLED ile diğer ikisini kıyaslamak evet, pek doğru değil. OLED bunlardan en üstünü bariz. Ancak fiyatlara güç yetmiyor. 55 inçlik bir TV alacağım ama OLED dışında NanoCell, QNED veya QLED hangisini tavsiye edersiniz? PS5, Youtube ve Netflix için, menüleri hızlı, cebi yormayacak bir model hangileri olabilir?
E
9 ay
50 inç OLED TV tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Daha çok YouTube ve PS5 için kullanacağım, menü geçişleri hızlı, 4K OLED TV bakıyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? Nelere dikkat etmeliyim?
E
9 ay
Samsung TV açılıp anında kapanma sorunu
Arkadaşlar merhaba,
Samsung 50TU8000 model, 2.5 yıllık televizyon bir türlü açılmıyor. Açılır gibi yapıyor hatta ses de geliyor çok nadir olarak ama sonra geri kapanıyor. Videosu aşağıda. Garantisi de bitti maalesef. Sizce sorun ne olabilir?



https://www.youtube.com/watch?v=chAoQPE2na4&feature=youtu.be
E
10 ay
Logitech\u0027ten başka sessiz kablosuz klavye/fare seti var mı?
Arkadaşlar, bir kablosuz klavye/fare seti arıyorum. Logitech'in Silent modelleri dışında başka bir şey yok sanırım. Ne tavsiye edersiniz?
E
10 ay
Video düzenleme için sizce iyi mi?
Merhaba Arkadaşlar,
Video düzenleme işlerim için şöyle bir PC toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl?

Şimdiden teşekkürler...
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 ay
WiFi bağlantılı ve tarayıcılı renkli yazıcı tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Bahsettiğim bu özelliklerde bir yazıcı arıyorum. Renkli çıktı özelliği aktif kullanılmayacak. Haftada en fazla 1-2 sayfa renkli çıktı, 50-60 sayfa siyah beyaz çıktı olacak. Çok daha pahalı olmasına gerek yok. Hangi modelleri tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.